Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pinti karı nolcek:1closedeyes:bedava geziosss içiossss yatıossss kalkıossss para vermıosssssssss:roflol::roflol::roflol:
ay süper bu yaaa bayılıyorum bu reklama:roflol::roflol::roflol:
biri seni iyi keklemeye çalışmış böcükmirmirmirmirgunaydın acıl gurbıkı bulmam lazım yaa
bana o babek acı badem sütü önermıstı nere gıttımse yok ustelık salve marka onerdıler hatta bıtanesı demez mı ben kadınlar kulubune uyeyım 120 uyelığım var dedı şok oldum orda bayanlar yanlış bıldıklerını öğretıyorum dedı neyse bana sen arapbacı kremı kulan süper dedı kafam çok karıstı![]()
biri seni iyi keklemeye çalışmış böcükmirmirmirmir
bebak migrosta satılıo ordan al
öle bilmediğin şeyleri alıp para tuzağınada düşmeşakkıdı
o an cok sınırlendım zatı adam sureklı ıste benden ıyı bılemes o arkdasın ben 15 yıl aczanede calıstım 5 yıl eğıtım aldım 5 yıldr ben en ıyı markaları satıyorum falan dedı sen hıc kullandın mı arapkızı kremı yada babek acıbadem sutu kremını![]()
pinti karı nolcek:1closedeyes:
günaydın yenimi anladın manyak oldumuuu-tatlicadiarzu-manyakmısnn lennnnnnnnnnnnn:1shok:
vitroş seni deli kadir gördüm bu gün :roflol:günaydın sel kafakaydirigubbakcemile2
olsun tatlım biz bu günler için varız, birbirimizin nazını , kaprisini çekicez tabi arkadaşsak Şenizsorma selim canım sıkkın nerelere vurcamı bilemiomsenağlama
buralarda sizden çıkarıom hırsımı![]()
böcüüm bunlar tamamen para tuzağı.
bende arkadaşlarıma öneriyorum.almaya gittiklerinde bebağı karalayıp daha pahalı ürün satmaya çalışıolarmışkaydirigubbakcemile
ben 4 aydır bebak kullanıyorum ve gerçekten çok güzel kesinlikle:asigim:
ama önce cildini temizleyip sonra uygulakaydirigubbakcemile5
arapkızını bilmiyorum kullanmadım yorum yapamıycam![]()
saolasın selim Allah bin kere razı olsunŞenizolsun tatlım biz bu günler için varız, birbirimizin nazını , kaprisini çekicez tabi arkadaşsak Şeniz
haha adam kendine yanlış hedef seçmiş bencedelikafaduldensaol cnm bımde var demıstın deıl mı bende delı gıbı arıyodum ayy adama kıl oldum zatı benı dınlemeden sureklı gurbıkı karaladı haberı ossun
Allah sendende razı olsun canım, elle tutulur bi sorunun mu var anlat bitanem güzin ablana :1hug:saolasın selim Allah bin kere razı olsunŞeniz
haha adam kendine yanlış hedef seçmiş bencedelikafadulden
gurbaa adamın ümüüünü sıkar halimallah:CüvCüv: