ayy ne heycanlısındır sen şimdi ya peki tekrar gitcekmi canım
CADIARZUdün burda okuduydum ama cevap yazamadım içimde kaldı!bende MUSTAFALARDAN NEFRET EDİYORUM!.taaaa ilkokuldan bu yana tanıdığım mustafaların kafasında bi sakatlık var muhakkak!:dilcikar:bir konu vardı kk.da isimler hakkında:uhm: bence en arıza isim bu! taşıyamıyor adamlar bu ismi!dikkat edin karşınıza çıkan olursa bu isimde!....fisfisfis
gidicek bitanem :çok üzgünüm:
nişandan hemen 2 gün sonra libyada olacak
5 ay orada kalıcak :1no2:
hayatımdaki tek Musta; Mustafa Kemal Atatürk :smiley-cool:
ona da hayranım Şeniz
5 aymı allah sabır versin sana canım ya hasret zor:Saruboceq:
AMANN 5 aymı gurbişimm ee düğün ne zaman sizinn?
ailemde bu hain böcükle aynı kafadan...gurbikim yap gitsin yauww ama ailen ne dio bide onu bilmek ilazımm kaydirigubbakcemile3
:)canım benim yaa
bende iim nasıl oliim dün abiye baktım gurbikin gösterdiği beyaz elbiseden gördüm 180 tl dedi bedenleride vardı ama ben petrol mavisi rengini beğendim:)
canlarım dün angara biletimi aldım:smiley-cool:
cumartesi inşallah sevdiceğimin yanındayım:lepi:
buna bittim bayıldım
Allahım şöyle bi zümrüt yeşili yada beyazı nasıl güzel olur yaaa
oo aşkım sefkilim desene ikimiz de cumartesi epey yoğun olcazgamyoncuiremsu :CüvCüv:
la böcük ağzını hayra şeyini bayra açkaydirigubbakcemilegurbık nan senı ıyılığını ıstemıyosam ne olam
uzadıkca şeyı cıkıyo ınan
waat ı yolculuklr h sonu yağiş var he dıkkat
valla gülay ne halt yicem inan hiç bilmiyorumyaw beyaz vardı ya gögüs altından bol hanii o işte du geçmişe bakiimde buliim tanrıça neyim diodunuz hani ondan:)
evlen gurbiğim ya bekleme valla çok afedersin uzadıkça hoku çıkıo ne kadar ii olursa olsunn
la böcük ağzını hayra şeyini bayra açkaydirigubbakcemilegurbık nan senı ıyılığını ıstemıyosam ne olam
uzadıkca şeyı cıkıyo ınan
waat ı yolculuklr h sonu yağiş var he dıkkat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?