• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik Hakkında Her şey...

ayy ne heycanlısındır sen şimdi ya peki tekrar gitcekmi canım

gidicek bitanem :çok üzgünüm:
nişandan hemen 2 gün sonra libyada olacak
5 ay orada kalıcak :1no2:

CADIARZUdün burda okuduydum ama cevap yazamadım içimde kaldı!bende MUSTAFALARDAN NEFRET EDİYORUM!.taaaa ilkokuldan bu yana tanıdığım mustafaların kafasında bi sakatlık var muhakkak!:dilcikar:bir konu vardı kk.da isimler hakkında:uhm: bence en arıza isim bu! taşıyamıyor adamlar bu ismi!dikkat edin karşınıza çıkan olursa bu isimde!....fisfisfis

hayatımdaki tek Musta; Mustafa Kemal Atatürk :smiley-cool:
ona da hayranım Şeniz

gurbık sende kurtulak bıan once mayısta et düğünü gıt:delphin:

derın nan öle deme ben o ısmı cok sevyom ama adamlar yamuk cıkıyy

ıyyım cnm cok şükür sağlığım yerınde ve işim var bundn ıyısı şamda kayısı seklınde
sen nasılsın

:)canım benim yaa

bende iim nasıl oliim dün abiye baktım gurbikin gösterdiği beyaz elbiseden gördüm 180 tl dedi bedenleride vardı ama ben petrol mavisi rengini beğendim:)

gurbikim yap gitsin yauww ama ailen ne dio bide onu bilmek ilazımm kaydirigubbakcemile3
ailemde bu hain böcükle aynı kafadan...
hemen benden kurtulmanın yollarını ariyolar -tatlicadiarzu-

:)canım benim yaa

bende iim nasıl oliim dün abiye baktım gurbikin gösterdiği beyaz elbiseden gördüm 180 tl dedi bedenleride vardı ama ben petrol mavisi rengini beğendim:)

hangi elbise la gülay hemen gösterttt kötükedihüso

canlarım dün angara biletimi aldım:smiley-cool:
cumartesi inşallah sevdiceğimin yanındayım:lepi:

oo aşkım sefkilim desene ikimiz de cumartesi epey yoğun olcazgamyoncuiremsu :CüvCüv:

yaw beyaz vardı ya gögüs altından bol hanii o işte du geçmişe bakiimde buliim tanrıça neyim diodunuz hani ondan:)

evlen gurbiğim ya bekleme valla çok afedersin uzadıkça hoku çıkıo ne kadar ii olursa olsunn

buna bittim bayıldım
Allahım şöyle bi zümrüt yeşili yada beyazı nasıl güzel olur yaaa

049m.jpg

bak bunun pembesi vardıı başka renkleride varr

du bakıorum hala hatırladıklarımı yazimm

gurbık nan senı ıyılığını ıstemıyosam ne olam
uzadıkca şeyı cıkıyo ınan

waat ı yolculuklr h sonu yağiş var he dıkkat

yaw beyaz vardı ya gögüs altından bol hanii o işte du geçmişe bakiimde buliim tanrıça neyim diodunuz hani ondan:)

evlen gurbiğim ya bekleme valla çok afedersin uzadıkça hoku çıkıo ne kadar ii olursa olsunn
valla gülay ne halt yicem inan hiç bilmiyorum
yemek yapmayı bilmem
ekmeğin yogurdun domatesin fiyatini bilmem
hiç yanlız yaşamadım
üniyi bile oturdugum sehirde okudum ailemden ayrılmadım
benden ev karisi olmaz ki senağlama

Back
X