Evlilik Hakkında Her şey...

daha 3 gun oldu elımden gelenı yaptı daha napım ama ben dıom ya bu erkek mılletıne guvenılmez
aksam dedıkı gel gtmedım sen dedım evlısın ıcımdekı ses yanılmaz gelmıyom arama dedım
sonra arada durdu acmadım eve gıttığı saate aradım gene kapalı anladım zatı
bugunde msj cekmış babam zorla evlendrdı ben sana asık oldum dıe sarapsız yaa sınırlerım cok bozuk cok şanssızım ya

neyse tatlım sıkma o güzel canını..
zaten bişeyler başlamamıştı..daha ilerlemeden anladın sen, zeki bacım benimŞeniz
kesin yazdığı msj da yalandır..:mymeka:
hemen malum yerine bir tekme ile güvenlikçiyi şutluyoruz cehennemin dibinekötükedihüso

cok üzüldüm ya işte erkek milleti hep aynııııııııı.yapcak bişey varmı bilmiyorum ama.napcaz biz bunları ya fikri olan varmıklava:

off off nan böcuu ustume gelme bee

vay adi ona burdan küfür ediyorum :mymeka:
sıkma lan canını belliydi zaten yalancı adi pislik şapşal budala hıyar herif :mymeka:

kız arkdaslarıma senden bahsettım dedığımde benı reklam etme cok yakısıklıyım nazar değerler demıstı :roflol: yakısıklı ama aklı gıtt

ahh bacım benım saol yaa ben cok zekıyım demı :1closedeyes:
aksam gıdem tekme basam mıkaydirigubbakcemile3 aman ya sonra yazık olur yenı evlı sanırsam daha 24 yaşı cunkum allam ya ne şanssızım :çok üzgünüm:

hem zeki hem de merhametli..
yeni evli yazık diyor ya...klava:
evli ama başka kızlara bakmasını biliyo..:mymeka:
hiç acıma, tekme mi basarsın, tokat mı bilmem artık sen karar ver canikomÇok üzgünüm çoook

ayy en cok karısına acıdım cunku ben redettım ama baskası etmezse yanı bıraz yakısıklı oda ona cok guvenıyor
ayy ya ben gunah işledım demı ya 3 gun onla bulustum yanağımdan bıle öptu :çok üzgünüm: kadının kulluk hakkı kalır mı ustumde

ay canım nereleri düşünüyosun..
senin bi suçun yok, bilmiyordun ki evli olduğunu..
bişey olmaz- hakkı falan kalmaz..
bundan sonra devam edersen işte o zaman olur..
ama sen bilmediğin için bişey olmaz..
bunları da düşünüp iyice üzülme..
sana vurcam haa bi tane:mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…