Evlilik Hakkında Her şey...

Melih Cevdet'e sormuşlar 'evlilik nedir' diye.Eskiden demiş, kız tarafının ve oğlan tarafının ailesi biraraya gelir, yeni çiftin kuracağı yuva için beraber hazırlık yapılır, beraberce yeni ev düzülürdü. Tabi o zamanlar evler genelde bahçe içinde müstakil evlerdi. O yüzden buna 'evlenmek' denirdi. Şimdi ise yeni evliler apartman dairelerinde yani katlarda oturuyorlar, bu yüzden artık evlilik 'katlanmaktır' demiş.

cok hosuma gitti paylasmak istedim sizlerle a.s.

a.s evet ben de çok beğendim canım..
akıllı adamşakkıdı

ay süpermiş bu gadifem :roflol:

vayyyyyyyyyyyyy............velvedim........süper bir tesbit.....harika demiş...........melihim cevdetim............hihoyyythihoyyyt

demekki benim kocam eski kafalı ve biz evlilik yapmışız:1rolleyes: evlendiğimizden beri müstakil evde oturuyoz kaydirigubbakcemile2eşim apartman dairelerine katlanamıyoooo!....kaydirigubbakcemile

Allahın belasııı pü irezil boşver anacım dünde dedim ya ne var kardeşi varsa die meğer hatunu varmış püü yüzüne tirbiyesizin nasıl örendin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…