- 22 Ocak 2022
- 1.051
- En iyi cevaplar
- 1
- 1
- 18
- Konu Sahibi AfetiDevran34
-
Neden peki çok merak ediyorum bakış açımda ne var ki dünyanın en sevecen erkeğiyle mutlu olamayayımKendini ilglendirsin ilgilendirmesin her meseleye aşırı takan, kendisine karşı olsun olmasın birine uyuz oldu mu kinini sonuna kadar götüren, aşırı empati kuran, olaylari çok sağlıklı değerlendiremeyen birisin. Yaşadığın aileden de sağlıklı iletişim becerisi kazanmış,güvenli bağlanma özelliğine sahip değilsin.
Boyle bakınca evet,bazı insanlarin evliliği güzel olabilir ama sen ve bakış açın ciddi ciddi degismedikce dünyanın en sevecen erkeğiyle de evlensen evliliğinin güzel olacağına ihtimal vermiyorum ben
Yukarıda saydigim sebeplerden.Neden peki çok merak ediyorum bakış açımda ne var ki dünyanın en sevecen erkeğiyle mutlu olamayayım
Siz beni çok yanlış anlamışsınız evet bu saydıklarınızın çoğu doğru ama arada yanlış bildiklerinizi de varYukarıda saydigim sebeplerden.
Misal, annen baban bazi sebeple kendi mirasindan vazgeçmiş, sen kin tutup "benim de hakkım şöyle böyle" diye alınmasında en ufak alinterinin olmadığı dede topragindan sinirlenip, kendini de uzup aylarca (hatta belki yıllarca) kafa yorabiliyorsun.
Dunyanin en sevecen erkeği de bazı haksızlıklara tadım kaçmasın diye göz yumabilir ama sen senin alnterinin olmadığı onun ailesinin parasıyla ilgili şeylere / kendince haksızlık gördüğün her şeye yıllarca dırdır yapip aile huzurunu kaçırabilirsin.
Bu sadece bir örnek, vaktim olsa açtığın her konuyu tek tek 'dunyanin en sevecen erkeğinin huzurunu kacirirsin' diye ekleyebilirim
ayrıca anne baba rolmodelin rezil insanlar. Evinde beddua eksik olmuyor. Kardeşler dese. Şiddet,hakaret... Böyle bir evde büyüyüp sevgisini düzgün verebilen, duygularını duzgun ifade edebilen bir insan olmak için gerçek anlamda çabalaman,basaramiyorsan da destek alman gerekir. Senin her konunun okuyan biri olarak ailenin devamı, sağlıksız davranışlara sahip bir insan olduğunu söyleyebilirim.
ama daha genceciksin. Yani yolun basindasin. kendini o aileden sıyırıp dede,kuzen,hala,amca,idinin didisi falan filan, seni ilgilendirmeyen insanlara duyduğun kinden kurtulup hayata daha olumlu tarafından bakan , olayları tarafsız ve gaza gelmeden değerlendiren, çok okuyan, kendini /davranışlarını analiz eden bir kadın olursan tabii ki sen de mutlu olabilirsin
Koca, evin ve çocukların sorumluluğunu sırtlanmaya dünden meraklıysa bence o zaman tadından yenmezEvlilik kötü bir şey olsa millet yana yakıla eş arar mıözellikle kadınlar yani. Koca evin, çocukların sorumluluğunu sirtlanmaya dünden meraklı olduğumuza göre muhteşem bir şey olmalı
Doğru dediniz çalışıyorum zaten şimdi yatacağım için aklıma geldi hfhfhfSen daha üniversite sınavına hazırlanıyorsun. Beynini böyle şeylere yorma. Önce oku, okulunu bitir, ne olmak istediğine karar ver, kim olduğunu anla, kendini tanı. Sonra düşünürsün bunları.
Ya ahahaha allah korusun ne nikahı korktum şimdiBas nikahı, zor bir şey değil.
Ne de olsa mumla bulunacak erkek denk gelmeyeceğinden(onlar kapılmıştır) gerçek mi inandırıcı mı görürsün.
Doğru ama ben evlenmek pek istemiyorum sadece bazen aklıma geliyor o kadarBekar evlenmek ister evlenen bekarlığı özler..
Bilmiyorum ya, doğru insanı bulursan aslında güzel.
Ahahaha dimiEvlilik kötü bir şey olsa millet yana yakıla eş arar mıözellikle kadınlar yani. Koca evin, çocukların sorumluluğunu sirtlanmaya dünden meraklı olduğumuza göre muhteşem bir şey olmalı
Nerede öyle kocaKoca, evin ve çocukların sorumluluğunu sırtlanmaya dünden meraklıysa bence o zaman tadından yenmez
Herkes için doğru insan vardırDoğru ama ben evlenmek pek istemiyorum sadece bazen aklıma geliyor o kadar
Doğru insan kalmadı hepsini kaptılar jdfhhf
Bende kızıma aynı görevi vereyim de anlasın kıymetimiKızlar geçen annem evde yoktu hastaneye gitti bende sabah kardeşimin kursu için uyandırmak zorunda kaldım
Karnını doyurdum O kadar zoruma gittiki biri için uyanmak anlatamam
Annemin kıymetini 10 saniyede olsa anladım
Bence yok ya benmi çok olumsuzum imkansız gibi birşey hem nerden bulucaz ruh eşini ahahahHerkes için doğru insan vardıro ruh eşi olayına baya inanıyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?