- 22 Ocak 2022
- 1.051
- En iyi cevaplar
- 1
- 1
- 18
- Konu Sahibi AfetiDevran34
-
Ay cidden ver bak nasıl anlar kıymetini ben o sabah öyle bir aradım ki annemi resmen kabus gibiydiBende kızıma aynı görevi vereyim de anlasın kıymetimi
Cidden miSeni anlayan birini bulursan bence muthisaklim olsa 20 de evlenirdim sanirim
Yarın oğlumu kimin uyandıracağı belli olduAy cidden ver bak nasıl anlar kıymetini ben o sabah öyle bir aradım ki annemi resmen kabus gibiydi
Annem gelince üzerine atladım
Şaka maka başımdan 7 başarısız ilişki ve 1 başarısız evlilik geçti. Yani bende bulamadım olmayadabilirBence yok ya benmi çok olumsuzum imkansız gibi birşey hem nerden bulucaz ruh eşini ahahah
Emin misin? Diğer konunuzda şöyle demiştin;annem herzaman beddua eden biri değil ama kendi ailesinin ve babamın ailesinin lafı geçince hastanelik oluyor
Ve yazdığın diğer şeyler ilk mesajimda dediklerimi kanıtlar nitelikte. Seni ilgilendirmeyen tonlarca konuda diri tuttuğun bir kinin , nefretin ve hırsın var. Anneden babaya, abiden yengeye,kuzene,halaya,dedeye,amcaya...herkese karşı nefret dolusun (ve kendini yuzdeyuz haklı görüyorsun)Sabah akşam beddua ediyor çünkü iki evladını da onlar yüzünden kaybetti
23umde evlendimCidden mihiçmi sıkılmıyorsun
Bana evlilik ilk bir iki seneden sonra sıkıcı ve ağır geliyor
Bu yüzden sırf 1-2 sene mutlu olmak için bir ömür mecburiyet altına girmek istemiyorum
Siz kaç yaşında evlendiniz
İşte diyorum ya yok ahahsgd olsada bize denk gelmezŞaka maka başımdan 7 başarısız ilişki ve 1 başarısız evlilik geçti. Yani bende bulamadım olmayadabilir
Öyle bayılmaya falan benzemez evlilikYa ahahaha allah korusun ne nikahı korktum şimdi
Doğru çoğu kapıldı
Ama dışarıdan birşey okuyunca pek hissedemiyorum
Daha doğrusu kendi yaşadıklarımında gerçek olduğuna inanmıyorum
Nickinden yola çıkarak daha çok genç olduğuna kanaat getirdim, sen daha yolun başındasın kimler kimler çıkar karşınaİşte diyorum ya yok ahahsgd olsada bize denk gelmezhiç evlilik yapmadım ama anlıyorum az çok bana gelenlerin hepsi benden beter
Cümledede dedim ya onlara ediyor evladı için onlar dışında ve kendi ailesi dışında kimseye beddua etmezEmin misin? Diğer konunuzda şöyle demiştin;
Ve yazdığın diğer şeyler ilk mesajimda dediklerimi kanıtlar nitelikte. Seni ilgilendirmeyen tonlarca konuda diri tuttuğun bir kinin , nefretin ve hırsın var. Anneden babaya, abiden yengeye,kuzene,halaya,dedeye,amcaya...herkese karşı nefret dolusun (ve kendini yuzdeyuz haklı görüyorsun)
Kendi kanından sulalene karşı böyleysen eş ailesine karşı daha beter olursun. Çünkü TC aile ilişkileri sacma sapan bir şey. Elbet seni sinirlendirecek haksızlıklar olacaktır. Misal sana yapılmayan şey sonraki eltiye yapılsa bile insanlarla kanlı bıçaklı olursun, çünkü "herkes ne b.k yerse yesin,benim canımı sıkmasın" diye bir modun kesinlikle yok. Bir de unutmama özelliğin var:) İnsan kendi mutluluğu için bazen bazı şeyleri yoksayar. Ama sen on sene önceki olayın öfkesini bile sanki dün yaşamışsin gibi içinde taşıyorsun.
Yaşin daha miniminnacik ama ananemin arkadaslari gibi bir ic dünyan var. Onlar da öyle elli sene önce olan olayları, yaşadığı haksızlıkları sanki daha dün olmuş gibi hiddetle anlatırlar .
Bu özellik insana mutluluk getirmez ama. Bazı şeyleri onemsememeyi, bazı insanları görmezden gelmeyi, bazı kötü anilari silmeyi ogrenmelisin
AhahahÖyle bayılmaya falan benzemez evlilik
Daha bu gece evde işleri yaptığı için bunu bana ‘yardımcı olmak’ adına yaptığından altın tepside sunup, kıymet vermediğimden ötürü nankör olmakla suçlandığım bir evliliğim var.
Lan ütülediği kendi gömleği donu, dağınıklık evin dağınıklı, rahatsız olan yapsın ne bana yardımı, ben yapmıyorum ki, rahatsız olmuyorum
Ya evetNickinden yola çıkarak daha çok genç olduğuna kanaat getirdim, sen daha yolun başındasın kimler kimler çıkar karşınabenim yaş 37 ve iki çocuk annesiyim, bulmaya inancım kalmadı
Yoo ben onlardan değilim, aksine kocam ondan.AhahahCidden öyle
Ama bizim kadınlarımızdada suç evliliğin ilk zamanları çoğu eşine padişah muamelesi yapıyor sonradan o fotoyu isteselerde indiremiyorlar
Mutfağıma kimseyi sokmam triplerine giriyor çoğu
Ama adamda az değil
Cidden evlilik hiç güzel değil kim ne derse desin ilk bir iki sene neysede sonrası ölüm
Maşallah allah mutluluğunuzu daim etsin23umde evlendim
hayir hic sikilmiyorum tabiki ikimizde dort dortluk degiliz ama ortak noktamiz cok yok zit karakteriz ama birbirimize uyum gosteririz
tabiki kavgamizda oluyor ama nasil anlatsam baba ve anneyle kavga etmek bile zor iyi birini bulursan kavga guzelkendini savunabiliyorsan seni anliyorsa
sectigin ese bagli bir durum aslinda
birde sey cok zorlandim bebek sahibi olmak icin okul olmasa gercekten 20 de evlenirdim bence
İnsan hayatta üç kez aşık olurmuşYa evetgencim ama benim bile öyle bir umudum yok ahdhfhf
Allah çocuklarınızı size bağışlasın akışına bırakalım en iyisiaramakla bulunmaz
İnşallah üniversitede çıkarmaksat evlenmek değil de duygusal olarak sevgi istiyorum
Maşallah ne güzelKoca dediğini görmedikçe göresin gördükçe öldüresin gelirmiş derleray şaka bir yana Allah ayağını taşa değdirmesin canım kocamın iyi kötü her günümde en büyük destekçimdir, geçen tartıştık diyor ki ben tartistigimizda bile dertleşmek için seni arayıp anlatmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?