Evlilik güzelmiş🤣😂😂

Yok yok insan gerçekten aşık olunca anlıyor o gelip geçici hoşlantılardan farklı olduğunu, ben sigaraya başlamıştım aşk acısından
Cidden o kadarmı yabiri vardı sözde beni çok seviyordu birkaç ay görüşemedik ailemden dolayı sonra evlendiğini duydum aklıma geldikçe boğazım düyümlenir kendime yediremediğimden olsa gerek gerçekten sevsem unutamazdım diye düşünüyorum oysa bazen aklıma bile gelmiyor

Neyse ki dizi izliyordum, bu erkek seviciliğine denk gelmeden banlanmışsın.
Yapsana o ağdayı bir erkeğin cinsel bölgesine ya da kendine
Çocuk yetiştirmeyi yemekle denklemenden belli de…

Yalnızlık daha zor aman aman

Yaptığınız yorumlara sinir krizi geçirdim gece gece. İnşallah erkeksinizdir, inşallah böyle düşünen bir hemcinsim yoktur.

Allah razi olsun insallah gonlunuze gore biri gelir sizinde
evlilik kolay degil tabiki hep romantik gecmiyor ama dedigim gibi anlasarak ilerleyînce guzel
sevgisini gosteren bulmak da cok nadir insallah bulursun

Çocuk cinayetlerinin yüzde 80i kadınlar tarafından işleniyor çocuğa şiddet en çok anneden. Kadınlar zayıf olmasa idi erkekleri döverdi bu güç meselesi diğer yazdığınız şeyleri okumadım. Ben kadınım sadece objektif olmaya çalışıyorum. Niye kuyruk acım olsun niye bu kadar sinirlendiniz ki. Kadının gücü de çocuğa yetiyor erkeğin de Kadına.

Bir de kadınsınız demek bu daha utanç verici.

Ya yine mi siz… demek kadın olduğunuz doğrulandı. Bu daha da ücüzü hakikaten

Bu istatistiği nerden elde ettiniz, kim beyninizi yıkadı böyle? Yazık.

Araya "ayol" mayol eklemiş, "biz kadınlar" demiş. İkna oldum ben kadın olduğuna.

Raporladım ben sağ olsun adminlerimiz incelemeye aldılar hemen. Çıkar yakında kokusu dur bakalım canım. Gerçekten değişik değişik şeyler yazmış hep
Kadınım diye objektif şeyler yazamam mı ya bu kadar faşist olmayın biraz saygılı olun görüşlere. Yazık gerçekten hemcinslerimin bu kadar karşı görüşe tahammülsüz olması üzücü ve utanç verici

Allah razi olsun insallah gonlunuze gore biri gelir sizinde
evlilik kolay degil tabiki hep romantik gecmiyor ama dedigim gibi anlasarak ilerleyînce guzel
sevgisini gosteren bulmak da cok nadir insallah bulursun
İnşallah Allah sizden de razı olsun❤
Tabii herşeyin hayırlısı

"Koca evin" derken "koskoca evin" demek istiyor. Büyük, geniş ev yani.
Hey Allahım sen sabır ver! Ben onu anladım ve özellikle virgülü koca kelimesinden sonra koydum ve eğer durum böyle olursa tadından yenmez demek istedim. Yani koca yani adam yani erkek üstlenirse demek istedim. Öylesine şakaydı.

Emine değil de Emin gibisiniz daha çok!

anlamıyor işte ne söylesen boş kendi bile yazdığını anlamıyor

Emine değil de Emin gibisiniz daha çok!
Bir de şey dikkatimi çekti. Nicki emine bulut ve pınar gültekin sentezi gibi olmuş.

İsmini görür görmez bir şey rahatsız ediyordu beni, meğer buymuş.

Ayrıca Sürekli bi erkek üstünlüğü, kadın çocuk cinayeti vb saçma sapan söylemler… yani değişik bir üyelik, asla samimi gelmiyor bana.

Ancak kadın olduğunu onaylatmış demek ki banlı değil. Yine de kötü niyetli bir kadın olduğunu düşünüyorum kendisinin, umarım hayatımın hiçbir döneminde ne ben ne de sevdiklerim bu zihniyette biriyle arkadaş olmayız. Evlerden ırak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…