How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Evlilik güzelmiş🤣😂😂

Seni anlayan birini bulursan bence muthis ♥️aklim olsa 20 de evlenirdim sanirim
Cidden mi😮hiçmi sıkılmıyorsun
Bana evlilik ilk bir iki seneden sonra sıkıcı ve ağır geliyor
Bu yüzden sırf 1-2 sene mutlu olmak için bir ömür mecburiyet altına girmek istemiyorum
Siz kaç yaşında evlendiniz

annem herzaman beddua eden biri değil ama kendi ailesinin ve babamın ailesinin lafı geçince hastanelik oluyor
Emin misin? Diğer konunuzda şöyle demiştin;
Sabah akşam beddua ediyor çünkü iki evladını da onlar yüzünden kaybetti
Ve yazdığın diğer şeyler ilk mesajimda dediklerimi kanıtlar nitelikte. Seni ilgilendirmeyen tonlarca konuda diri tuttuğun bir kinin , nefretin ve hırsın var. Anneden babaya, abiden yengeye,kuzene,halaya,dedeye,amcaya...herkese karşı nefret dolusun (ve kendini yuzdeyuz haklı görüyorsun)
Kendi kanından sulalene karşı böyleysen eş ailesine karşı daha beter olursun. Çünkü TC aile ilişkileri sacma sapan bir şey. Elbet seni sinirlendirecek haksızlıklar olacaktır. Misal sana yapılmayan şey sonraki eltiye yapılsa bile insanlarla kanlı bıçaklı olursun, çünkü "herkes ne b.k yerse yesin,benim canımı sıkmasın" diye bir modun kesinlikle yok. Bir de unutmama özelliğin var:) İnsan kendi mutluluğu için bazen bazı şeyleri yoksayar. Ama sen on sene önceki olayın öfkesini bile sanki dün yaşamışsin gibi içinde taşıyorsun.
Yaşin daha miniminnacik ama ananemin arkadaslari gibi bir ic dünyan var. Onlar da öyle elli sene önce olan olayları, yaşadığı haksızlıkları sanki daha dün olmuş gibi hiddetle anlatırlar .
Bu özellik insana mutluluk getirmez ama. Bazı şeyleri onemsememeyi, bazı insanları görmezden gelmeyi, bazı kötü anilari silmeyi ogrenmelisin

Cidden mi😮hiçmi sıkılmıyorsun
Bana evlilik ilk bir iki seneden sonra sıkıcı ve ağır geliyor
Bu yüzden sırf 1-2 sene mutlu olmak için bir ömür mecburiyet altına girmek istemiyorum
Siz kaç yaşında evlendiniz
23umde evlendim
hayir hic sikilmiyorum tabiki ikimizde dort dortluk degiliz ama ortak noktamiz cok yok zit karakteriz ama birbirimize uyum gosteririz
tabiki kavgamizda oluyor ama nasil anlatsam baba ve anneyle kavga etmek bile zor iyi birini bulursan kavga guzel 🤣kendini savunabiliyorsan seni anliyorsa
sectigin ese bagli bir durum aslinda
birde sey cok zorlandim bebek sahibi olmak icin okul olmasa gercekten 20 de evlenirdim bence

Ya ahahaha allah korusun ne nikahı korktum şimdi
Doğru çoğu kapıldı
Ama dışarıdan birşey okuyunca pek hissedemiyorum
Daha doğrusu kendi yaşadıklarımında gerçek olduğuna inanmıyorum😂
Öyle bayılmaya falan benzemez evlilik😂
Daha bu gece evde işleri yaptığı için bunu bana ‘yardımcı olmak’ adına yaptığından altın tepside sunup, kıymet vermediğimden ötürü nankör olmakla suçlandığım bir evliliğim var.

Lan ütülediği kendi gömleği donu, dağınıklık evin dağınıklı, rahatsız olan yapsın ne bana yardımı, ben yapmıyorum ki, rahatsız olmuyorum😂

İşte diyorum ya yok ahahsgd olsada bize denk gelmez😂hiç evlilik yapmadım ama anlıyorum az çok bana gelenlerin hepsi benden beter😂🤣
Nickinden yola çıkarak daha çok genç olduğuna kanaat getirdim, sen daha yolun başındasın kimler kimler çıkar karşına 😂 benim yaş 37 ve iki çocuk annesiyim, bulmaya inancım kalmadı 😂

Emin misin? Diğer konunuzda şöyle demiştin;

Ve yazdığın diğer şeyler ilk mesajimda dediklerimi kanıtlar nitelikte. Seni ilgilendirmeyen tonlarca konuda diri tuttuğun bir kinin , nefretin ve hırsın var. Anneden babaya, abiden yengeye,kuzene,halaya,dedeye,amcaya...herkese karşı nefret dolusun (ve kendini yuzdeyuz haklı görüyorsun)
Kendi kanından sulalene karşı böyleysen eş ailesine karşı daha beter olursun. Çünkü TC aile ilişkileri sacma sapan bir şey. Elbet seni sinirlendirecek haksızlıklar olacaktır. Misal sana yapılmayan şey sonraki eltiye yapılsa bile insanlarla kanlı bıçaklı olursun, çünkü "herkes ne b.k yerse yesin,benim canımı sıkmasın" diye bir modun kesinlikle yok. Bir de unutmama özelliğin var:) İnsan kendi mutluluğu için bazen bazı şeyleri yoksayar. Ama sen on sene önceki olayın öfkesini bile sanki dün yaşamışsin gibi içinde taşıyorsun.
Yaşin daha miniminnacik ama ananemin arkadaslari gibi bir ic dünyan var. Onlar da öyle elli sene önce olan olayları, yaşadığı haksızlıkları sanki daha dün olmuş gibi hiddetle anlatırlar .
Bu özellik insana mutluluk getirmez ama. Bazı şeyleri onemsememeyi, bazı insanları görmezden gelmeyi, bazı kötü anilari silmeyi ogrenmelisin
Cümledede dedim ya onlara ediyor evladı için onlar dışında ve kendi ailesi dışında kimseye beddua etmez
Bana eder bazen ama o da onu delirtince😂oğullarına sataşınca
Ha şunuda anlatayım cidden etrafındaki insanlar tam bir dengesiz yani ben kimseye bulaşmiyayım diyorum ama zorla bulaştırıyorlar sizde bana herkese takıyor diyorsunuz.Hiç samimi olmadığım ama benden kopmayan yengemin eşi yengemi aldatıyor yengemde diyor ki görümcelerim(annem ve teyzelerim oluyor)bizim yuvamızı yıkıyor büyü yapıyor🤣😂yani kemalim yapmaz modunda kemali cok iyi görümceleri büyü yapiyoannemde inanın kimsenin evine adımını atmayan bir insan o derece evden çıkmıyor ailesiyle kolay kolay konuşmuyor mecbur kalmadıkça o bizden kopmuyor evimize sürekli geliyor.Yengem de demiş ki annem için kendi kızı da var inşallah onunda başına gelir😂
Yani bana beddua ediyor hiç alakam olmayan bir insan.kocası aldatıyor diye bana beddua ediyor düsünebiliyormusunuz:) gelde bunları parçalama,gelde bunları liğme liğme etme
Sonrada yüzsüz gibi evime geldi (tabi gidicek yeri yok) bende dedim ki gelme evime kovdum 2 gün sonra bir baktım yine kapıda aldım bunu hastanelik ettim kapıya attım yani hak değilmi şimdi?
Bunu size anlatmamın nedeni etrafındaki insanların ne kadar dengesiz olduğunu anlayın diye
Hiç muhabbetim olmayan insanlar arkamdan bana bu lafları söyleüyor oysaki kimseyle muhattap olmam kolay kolay kendisi benimle muhabbete girmeye çalışır.
Gelde delirme gelde görmezden gel

Koca dediğini görmedikçe göresin gördükçe öldüresin gelirmiş derler 😀😀 ay şaka bir yana Allah ayağını taşa değdirmesin canım kocamın iyi kötü her günümde en büyük destekçimdir, geçen tartıştık diyor ki ben tartistigimizda bile dertleşmek için seni arayıp anlatmak istiyorum 💕

Öyle bayılmaya falan benzemez evlilik😂
Daha bu gece evde işleri yaptığı için bunu bana ‘yardımcı olmak’ adına yaptığından altın tepside sunup, kıymet vermediğimden ötürü nankör olmakla suçlandığım bir evliliğim var.

Lan ütülediği kendi gömleği donu, dağınıklık evin dağınıklı, rahatsız olan yapsın ne bana yardımı, ben yapmıyorum ki, rahatsız olmuyorum😂
Ahahah😂Cidden öyle
Ama bizim kadınlarımızdada suç evliliğin ilk zamanları çoğu eşine padişah muamelesi yapıyor sonradan o fotoyu isteselerde indiremiyorlar 😂
Mutfağıma kimseyi sokmam triplerine giriyor çoğu

Ama adamda az değil😂
Cidden evlilik hiç güzel değil kim ne derse desin ilk bir iki sene neysede sonrası ölüm

Nickinden yola çıkarak daha çok genç olduğuna kanaat getirdim, sen daha yolun başındasın kimler kimler çıkar karşına 😂 benim yaş 37 ve iki çocuk annesiyim, bulmaya inancım kalmadı 😂
Ya evet 😂😂😂gencim ama benim bile öyle bir umudum yok ahdhfhf
Allah çocuklarınızı size bağışlasın akışına bırakalım en iyisi😂aramakla bulunmaz
İnşallah üniversitede çıkar 😂 maksat evlenmek değil de duygusal olarak sevgi istiyorum

Ahahah😂Cidden öyle
Ama bizim kadınlarımızdada suç evliliğin ilk zamanları çoğu eşine padişah muamelesi yapıyor sonradan o fotoyu isteselerde indiremiyorlar 😂
Mutfağıma kimseyi sokmam triplerine giriyor çoğu

Ama adamda az değil😂
Cidden evlilik hiç güzel değil kim ne derse desin ilk bir iki sene neysede sonrası ölüm
Yoo ben onlardan değilim, aksine kocam ondan.
Bir bulaşığı yıkamayı bilemeyen ben bile ne hale geldim yıllar içinde, evrildim çevrildim.

Allah sıralı ölüm versin kardeş, benim çare o artık😂 aksjsjsjd
Neyse ki kocamın yüzüne de bunları dediğim için linç yemem herhalde.

Doğru insanla o kadar güzel ki. Çok çok mutluyum eşimle. Tek tavsiyem evlenmek için evlenmeyin. Evlenmek kolay doğru insanla evlilik zor. O gelinliğin vs büyüsüne kapılıp evlenirseniz puff!

23umde evlendim
hayir hic sikilmiyorum tabiki ikimizde dort dortluk degiliz ama ortak noktamiz cok yok zit karakteriz ama birbirimize uyum gosteririz
tabiki kavgamizda oluyor ama nasil anlatsam baba ve anneyle kavga etmek bile zor iyi birini bulursan kavga guzel 🤣kendini savunabiliyorsan seni anliyorsa
sectigin ese bagli bir durum aslinda
birde sey cok zorlandim bebek sahibi olmak icin okul olmasa gercekten 20 de evlenirdim bence
Maşallah allah mutluluğunuzu daim etsin🤲🏻
Ama öyle demeyin yinede belki yirmi yaşında hazır değilsiniz yani demekki en doğru zaman buymuş hem 23 de asla geç değil bebek için bile erken gezin tözün yaşayın😂
Ben evlenmek değilde sevgi görmek isterdim

Ya evet 😂😂😂gencim ama benim bile öyle bir umudum yok ahdhfhf
Allah çocuklarınızı size bağışlasın akışına bırakalım en iyisi😂aramakla bulunmaz
İnşallah üniversitede çıkar 😂 maksat evlenmek değil de duygusal olarak sevgi istiyorum
İnsan hayatta üç kez aşık olurmuş
1-İlk aşk, genelde lisede olan
2- Zehirli ilişki (birbirinize zarar verdiğiniz)
3-Doğru kişi yani ruh eşi
Sen daha ilkindesindir, rahat ol😂

Koca dediğini görmedikçe göresin gördükçe öldüresin gelirmiş derler 😀😀 ay şaka bir yana Allah ayağını taşa değdirmesin canım kocamın iyi kötü her günümde en büyük destekçimdir, geçen tartıştık diyor ki ben tartistigimizda bile dertleşmek için seni arayıp anlatmak istiyorum 💕
Maşallah ne güzel😄Allah mutluluğunuzu daim etsin
Ben daha görmeden öldüresim geliyor😂bide görsem

Back