• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik güzelmiş🤣😂😂

Yok yok insan gerçekten aşık olunca anlıyor o gelip geçici hoşlantılardan farklı olduğunu, ben sigaraya başlamıştım aşk acısından 😂
Cidden o kadarmı ya😂biri vardı sözde beni çok seviyordu birkaç ay görüşemedik ailemden dolayı sonra evlendiğini duydum aklıma geldikçe boğazım düyümlenir kendime yediremediğimden olsa gerek gerçekten sevsem unutamazdım diye düşünüyorum oysa bazen aklıma bile gelmiyor

Biz kadınlara güzel tabi. Erkeğe istediğimizi aldırırız trip atarız akşama kadar adam çalışır biz evde 2 3 saat bişeyler yapıp adam eve gelince bi yemek yaptık diye ben senin kölen miyim ya diye isyan bayrağını da çekeriz boşanınca nafaka alırız düğünü yapan evi alan eşyaları alan o kadar borca giren de erkektir. Evlilik biz kadınlar için eğlence
Kahrını ise maalsef kocalarımız çekiyor biz ise evcilik oynuyoruz. Hayat biz kadınlara güzel 😂

Koca evin sorumluluğu nedir ayol sen de laf ebeliği yapma haftada bir temizlik günde 3 öğün yemek bulaşık bi de arada ütü o kadar. Çocuklar da zaten bebek değilse bakması sorun değil yemeğini yapıyorsun o kadar evin içinde çocuğu aslandan mı koruyoruz sanki ayol ilahi hizuran. Bence evlilik kadın için bulunmaz nimet. İster çalış ister çalışma. Yemek bile yapmayan kadınlar var ben ev işi yapmak zorunda değilim kendin hazırla kahvaltını diyolar sabahın köründe işe giden adamlara yazık. Evi alan düğünü yapan eşyaları alan o kadar borca giren akşama kadar çalışan üstüne evde kadından trip yiyip kafası şişirilen kim canım 😂. Erkekler tabi ki. Valla bu konuda erkeklere haksızlık yapmayalım evlilik erkek için büyük sorumluluk ve yük. Ayol bide boşanınca çocuğu alıp ailemizin yanına gidiyoruz adamlar o kadar borç üstüne bide ailesiz kalıyor bide kendi çalışmak istemeyen Kadına nafaka ödüyor. Bide bu adamlar askere gidip ölmemek için devlete 60.000 lira para veriyor. Yani biz kadınlar da az değiliz kadın olmak zor zor diyoruz da neresi zor ayol erkek olmak kat kat daha zor resmen ağda yapıyoruz ya kadın olmak zor diyoruz 😂
Neyse ki dizi izliyordum, bu erkek seviciliğine denk gelmeden banlanmışsın.
Yapsana o ağdayı bir erkeğin cinsel bölgesine ya da kendine😂
Çocuk yetiştirmeyi yemekle denklemenden belli de…

Yalnızlık daha zor aman aman

Yok be tatlım koca evin sorumluluğu nedir ki. Günde 3 4 saat ev işi yapıyoruz çocuklar zaten bebek değilse sorun yok yemeklerini yap yeter. Kocanın sorumluluğu dediğin nedir anlamadım akşama kadar çalışan adama yemek hazırlamak mı. Biz kadınlar kim bilir erkeklerin yaptığı işleri yapsak kaparız daha ev işine ağlıyoruz ayol 😂
Yaptığınız yorumlara sinir krizi geçirdim gece gece. İnşallah erkeksinizdir, inşallah böyle düşünen bir hemcinsim yoktur.

Maşallah allah mutluluğunuzu daim etsin🤲🏻
Ama öyle demeyin yinede belki yirmi yaşında hazır değilsiniz yani demekki en doğru zaman buymuş hem 23 de asla geç değil bebek için bile erken gezin tözün yaşayın😂
Ben evlenmek değilde sevgi görmek isterdim
Allah razi olsun insallah gonlunuze gore biri gelir sizinde ♥️
evlilik kolay degil tabiki hep romantik gecmiyor ama dedigim gibi anlasarak ilerleyînce guzel
sevgisini gosteren bulmak da cok nadir insallah bulursun

Kimin kocasisiniz da gelmiş burada ahkam kesiyorsunuz siz ben anlamadım? Birkaç yorumunuza daha denk geldim cevap vermedim ama dayanamıyorum artık. Adamlar karılarını dövüyor, öldürüyor, burnunu camdan çıkaramayan küçücük yaşta zorla evlendirilen nice kadın var. Bu yorumu yaparken aklınıza kocası tarafından öldürülen, zulme uğrayan kadınlar gelsin. Hangi kadın keyiften boşanıyor? Hepsinin altından berbat koca hikâyeleri çıkıyor. Kaç koca nafakasını düzgünce yatırıyor? Ödeyeceği 500 lira bir şey onu da ödememek için türlü numara yapıyorlar. Çoğu nafaka da çocuğa bağlanıyor. Adam çocuğunun nafakasını yaptırmaktan aciz. Gelmiş bana erkek savunuyorsunuz. Ne kuyruk acınız varsa açık açık yazın buraya. Ayıp ya. Bir de kocası tarafından envai çeşit eziyete uğrayan kadının konusunda erkek savunmuşsunuz. Zihniyetinizden iğrendim.
Çocuk cinayetlerinin yüzde 80i kadınlar tarafından işleniyor çocuğa şiddet en çok anneden. Kadınlar zayıf olmasa idi erkekleri döverdi bu güç meselesi diğer yazdığınız şeyleri okumadım. Ben kadınım sadece objektif olmaya çalışıyorum. Niye kuyruk acım olsun niye bu kadar sinirlendiniz ki. Kadının gücü de çocuğa yetiyor erkeğin de Kadına.

Çocuk cinayetlerinin yüzde 80i kadınlar tarafından işleniyor çocuğa şiddet en çok anneden. Kadınlar zayıf olmasa idi erkekleri döverdi bu güç meselesi diğer yazdığınız şeyleri okumadım. Ben kadınım sadece objektif olmaya çalışıyorum. Niye kuyruk acım olsun niye bu kadar sinirlendiniz ki. Kadının gücü de çocuğa yetiyor erkeğin de Kadına.
Bir de kadınsınız demek bu daha utanç verici.

Ya yine mi siz… demek kadın olduğunuz doğrulandı. Bu daha da ücüzü hakikaten :olamaz:

Bu istatistiği nerden elde ettiniz, kim beyninizi yıkadı böyle? Yazık.

Koca evin sorumluluğu nedir ayol sen de laf ebeliği yapma haftada bir temizlik günde 3 öğün yemek bulaşık bi de arada ütü o kadar. Çocuklar da zaten bebek değilse bakması sorun değil yemeğini yapıyorsun o kadar evin içinde çocuğu aslandan mı koruyoruz sanki ayol ilahi hizuran. Bence evlilik kadın için bulunmaz nimet. İster çalış ister çalışma. Yemek bile yapmayan kadınlar var ben ev işi yapmak zorunda değilim kendin hazırla kahvaltını diyolar sabahın köründe işe giden adamlara yazık. Evi alan düğünü yapan eşyaları alan o kadar borca giren akşama kadar çalışan üstüne evde kadından trip yiyip kafası şişirilen kim canım 😂. Erkekler tabi ki. Valla bu konuda erkeklere haksızlık yapmayalım evlilik erkek için büyük sorumluluk ve yük. Ayol bide boşanınca çocuğu alıp ailemizin yanına gidiyoruz adamlar o kadar borç üstüne bide ailesiz kalıyor bide kendi çalışmak istemeyen Kadına nafaka ödüyor. Bide bu adamlar askere gidip ölmemek için devlete 60.000 lira para veriyor. Yani biz kadınlar da az değiliz kadın olmak zor zor diyoruz da neresi zor ayol erkek olmak kat kat daha zor resmen ağda yapıyoruz ya kadın olmak zor diyoruz 😂
Araya "ayol" mayol eklemiş, "biz kadınlar" demiş. İkna oldum ben kadın olduğuna.

Raporladım ben sağ olsun adminlerimiz incelemeye aldılar hemen. Çıkar yakında kokusu dur bakalım canım. Gerçekten değişik değişik şeyler yazmış hep
Kadınım diye objektif şeyler yazamam mı ya bu kadar faşist olmayın biraz saygılı olun görüşlere. Yazık gerçekten hemcinslerimin bu kadar karşı görüşe tahammülsüz olması üzücü ve utanç verici

Allah razi olsun insallah gonlunuze gore biri gelir sizinde ♥️
evlilik kolay degil tabiki hep romantik gecmiyor ama dedigim gibi anlasarak ilerleyînce guzel
sevgisini gosteren bulmak da cok nadir insallah bulursun
İnşallah Allah sizden de razı olsun❤
Tabii herşeyin hayırlısı

"Koca evin" derken "koskoca evin" demek istiyor. Büyük, geniş ev yani.
Hey Allahım sen sabır ver! Ben onu anladım ve özellikle virgülü koca kelimesinden sonra koydum ve eğer durum böyle olursa tadından yenmez demek istedim. Yani koca yani adam yani erkek üstlenirse demek istedim. Öylesine şakaydı. :işsiz:

Emine değil de Emin gibisiniz daha çok!

Hey Allahım sen sabır ver! Ben onu anladım ve özellikle virgülü koca kelimesinden sonra koydum ve eğer durum böyle olursa tadından yenmez demek istedim. Yani koca yani adam yani erkek üstlenirse demek istedim. Öylesine şakaydı. :işsiz:
anlamıyor işte ne söylesen boş kendi bile yazdığını anlamıyor

Emine değil de Emin gibisiniz daha çok!
Bir de şey dikkatimi çekti. Nicki emine bulut ve pınar gültekin sentezi gibi olmuş.

İsmini görür görmez bir şey rahatsız ediyordu beni, meğer buymuş.

Ayrıca Sürekli bi erkek üstünlüğü, kadın çocuk cinayeti vb saçma sapan söylemler… yani değişik bir üyelik, asla samimi gelmiyor bana.

Ancak kadın olduğunu onaylatmış demek ki banlı değil. Yine de kötü niyetli bir kadın olduğunu düşünüyorum kendisinin, umarım hayatımın hiçbir döneminde ne ben ne de sevdiklerim bu zihniyette biriyle arkadaş olmayız. Evlerden ırak

Back