Evlilik görüşmesi için olmazsa olmaz tavsiyeler

Ben de yavaş olmanızı tavsiye etmeye geldim. (Böyle yazınca da hızlısınız demişim gibi oldu ama niyetim o değil ) Zamana yayın süreci bence. İlk buluşmada da kendinizi en özgüvenli hissettiğiniz halinizle olun. Yani hangi kıyafet, hangi saç/makyaj sizi kendinizden emin hissettiriyorsa öyle. Kendinizi iyi hissedince daha rahat olursunuz. Maddi durumlardaki uçurumun size ne hissettireceği biraz adamın karakterine bağlı bence. Bu detay önemli, eğitim hayatınızla alakalı ne düşünüyor, bu da önemli. Aile yapısı nasıl vs yazılmış zaten ama bana kalırsa ilk buluşmada daha böyle havadan sudan konuşun. Ciddi mevzulara girmeyin. Zaten enerjinizin tutup tutmayacağı belli olur. Hal ve hareketleri nasıl, çalışanlara üslubu nasıl incelersiniz falan zaten. Aklıma bu kadarı geldi, flört sahnesinden çekileli 1500 yıl oldu da benim Ay hadi hakkınızda hayırlısı olsun

Ben de buradaki tavsiyeler üzerine ciddi konulardan konuşmamaya özen gösterip aradaki uyuma odaklanacağım. Karşı taraf sürekli evlilikten bahsederse ben korkup kaçarım belki

Çok tatlısınız, teşekkür ederim yorumunuz için Hiç acelem yok ama değmeyecek biriyle de vakit harcamak istemem. Umarım rahat bir süreç olur.

Bana çok özgüvensizce geliyor böyle şeyler ya. Diyelim ki çöpçatan bir arkadaş var adı x olsun. X'in çevresinden Ahmet ve Ayşe birbirini tanımayan, daha önce hiç denk gelmemiş iki insan. Bu x kendi kendine bu ikisini yakıştırıyor ve konuyu iki tarafa da çıtlatıyor. Ahmet'e diyor ki Ayşe diye bir arkadaşım var, cumartesi günü 4-5 arkadaş buluşup zaman geçiricez oraya gel Ayşe'yle tanışmış olursun. Ayşe'ye de aynı şeyi Ahmet için söylüyor. Arkadaş buluşmasında Ahmet ve Ayşe birbirini görüyor sonrası ikisine kalmış. Bence böyle bi düzenleme olsa daha mantıklı olurdu. Öyle birbirlerine resim gösterip hadi gidin başbaşa buluşun tarzı tanıştırmalar bana çok itici geliyor. Böyle strese giriyor işte insanlar. Nedir yani önce bu iki insanı bi ortamda denk getir, beğenirlerse kendi başbaşa buluşmalarını kendileri yaparlar zaten. Bence gerilmekte çok haklısın.

Ben de buradaki tavsiyeler üzerine ciddi konulardan konuşmamaya özen gösterip aradaki uyuma odaklanacağım. Karşı taraf sürekli evlilikten bahsederse ben korkup kaçarım belki
Benim düştüğüm hataya düşmeyin sakın gerçi benim iş de olmayacak gibiydi biraz cinsiyetçi bulmuştum kendisini.

benim cevremde bu tarz tanismalar cok oluyor. Mesela erkek kizi bir sekilde goruyor is arkadas ortaminda, ama kendisi direk soylemek yerine kizin da taniyacagi ve genelde evli birilerine soyluyorlar once. Hem kizin gorustugu birisi varsa ogrenmis oluyor hem de araci birisi olmus oluyor. Kizlar da araci kisinin referansi da oldugu icin daha olumlu yaklasabiliyor. Bu daha cok ben flort degil ciddi bi iliski ariyorum mesaji oluyor

Ben böyle uyumlu olduğunu düşündüğüm kişiyi tanıştırdım. Hep beraber buluştuk, onlar görür görmez aşık oldu. Öncesinde foto falan göstermedim.
İlişkide bile referans lazım yani:/

Bu da bir yöntem, haklısınız. Yukarıda da belirttim, benim iş yerindeki konumum, iş ortamı ve ilişkiler böyle bir sosyalleşme ortamını sağlamıyor. Aracı olan kişi bulunduğum ülkede bile yaşamıyor. Kendisiyle zaten kalabalık bir ortamda tanışma fırsatı buldum. Hatta anne babasıyla bile tanıştım. Güven problemi duymuyorum bu açıdan. Ailece iyi bir izlenim bıraktılar bende. Kendisi de gayet rahat ve girişken biri. Beni huzursuz etmemek ve iş ilişkisini zedelememek için hayatımda birinin olup olmadığını biri aracılığıyla sordurduğunu düşünüyorum. Burada merak ettiğim ve beni geren şey bu işlerin bir yolu yordamı var mı, ne konuşulur, ne sorulur vs. gibi konulardı. Bu konular hakkında da buradaki yazılanlardan bir fikir edinmiş oldum.

Ben de bu şekilde yorumladım. İş yerinde yalnız kalabileceğimiz, doğrudan konuşabileceği veya özel hayatlarımız hakkında sorular sorabileceğimiz bir ortamımız yok maalesef. Buradaki bazı üyeler özgüvensizlik olarak yorumlamış ama alakası yok. Bulunduğumuz ortamlarda ikimiz de gayet girişken ve rahattık.

Bana da fotoğraf gösterilmedi. Kendisiyle resmi bir ortamda tanıştım, vakit geçirdim ve iyi bir izlenim aldım. Daha önce bu şekilde tanıştırılmaya sıcak bakmadığım için ne yapılır bilemediğimden gerildim. Dediğim gibi bizim iş ortamı başka türlüsünü kaldırmıyor. Yalnız kalıp flört edebileceğimiz veya dışarıda sosyalleşebileceğimiz bir ortam yok. İş nedeniyle sürekli ülke ve şehir değiştiriyorum, bir daha görür müydüm ondan bile emin değildim.

Çok merak ediyorum ne yaptiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…