Evlilik görüşmesi için olmazsa olmaz tavsiyeler

Ne güzel anlatmışsınız Çok teşekkür ederim. Umarım hayat hepimizin karşısına güzel insanlar çıkarır.

Once oldugunuz gibi olun hic gerilmeyin ve kendinizi sartlandirmayin. Sadece birbirinizi tanimaya odaklanin. Baktiniz aranizda bir duygu olusuyor o zaman size uygun mu degil mi karar verirsiniz.

Sizi tanistiran kisinin size anlattiklarini unutun cunku insanlar istedigi yuzlerini gosterirler ama olasi bir iliskide gercek karakterlerini uzun sure gizleyemezler. 1 oynarlar 2 oynarlar 3.de mutlaka kendilerini ele verirler. O yuzden iyi tanimaya odaklanin. Hani burada goruyoruz ya esim evlenince cok degisti diyorlar boyle bir sey yok. Kimse evlenince degismiyor sadece birbirlerini yeteri kadar tanimadan ya da degisir, duzelir diyerek evleniyorlar.

Hiç tanımadığı biriyle evlilik niyetiyle görüşen biri üstelik yakışıklı zengin .

Son günlerde foruma konu açan kadınlar, adamlardan neden sevdiğim bey , görüşmek istediğim /görüşmek isteyen bey ,kibar, yakışıklı, işinde gücünde hoş bir bey vb diye bahsediyorlar ? Sosyal medyada yeni bir akım mı başladı ? Yoksa 70+ yaş ve X bey , Y hanım diyenlere mi özeniyorsunuz ?

Konu sahibi, adamla daha önce birden fazla defa aynı ortamda bulunmuşsunuz. Kendisiyle hiç mi sohbet etmediniz bu ortamda ?

Sizi uzaktan görüp beğenmiş ve arkadaşına sormuş gibi bir durum yok.

Bu durumda neden bir aracıya ihtiyaç duymuş, neden kendisi o ortamlardan birinde sizinle iletişim kurmamış , asıl sorun bu.

Teşekkür ederim motive edici yanıtınız için. Umarım yeterince dikkatli olabilirim.

Hiçbir sosyal medya kanalını kullanmıyorum ve insanların birbirlerinden nasıl bahsettiklerini bilmiyorum. Kendisiyle tanışıp kısaca sohbet ettim başka insanların da bulunduğu kalabalık ortamlarda. İyi de bir izlenim aldım. Detaylar sıkıcı olabileceği için bu şekilde özet geçtim. Konuyu açmaktaki amacım kişinin değerlendirilmesinden ziyade sürecin işleyişi hakkında bilgi almak. Bir de iş yerinde hassas bir konumda bulunuyorum ve kendisiyle de farklı kollardan iş ilişkimiz var. Bu nedenle benimle doğrudan böyle bir yakınlaşma içerisine girebileceği bir ortamımız yok. Ben aracı olunmasından rahatsız olmadım. Diğer türlü olsaydı da rahatsız olmazdım.

Kendileriyle tezat fikirleri olanlara laf sokup sonra da cümle kuramayanların genel sorunu üzme kendini bu kadar yazabiliyorsun demek
Her evli insan bir zamanlar bekardı, kimse anasından evli doğmadı, önce bekar olunur tanışılanlar beğenilmez ki insan dengini bulabilsin desem acaba idrak seviyene inebilmiş olur mıyum…

Her evli insan bir zamanlar bekardı, kimse anasından evli doğmadı, önce bekar olunur tanışılanlar beğenilmez ki insan dengini bulabilsin desem acaba idrak seviyene inebilmiş olur mıyum…
Olamazsın canım üç noktayı da öğrenmişsin bravo olacak devam et

Sen neden ezık olasın. Emeğinle birseyler yapmaya çalışıyorsun.
Ben açık olmaktan yanayım.
Hayattan beklentiler
Aile yapıları
Yaşam tarzı
Gelecek hayalleri
Bunları konuşurum

Evlilik niyeti diye kendinizi kasmayın.
Tanışıp, görüşeceksiniz, karışıklı güzel bir elektrik alırsanız devam edersiniz. Evlilik işin sonraki kısımları.

Eşimle bizi de arkadaşlarımız tanıştırdı. Tanıştıktan bir buçuk yıl sonra evlendik. Baştan evlilik lafı gecmese de o niyet vardı karşılıklı olarak. Ama ilk tanıştığımız zamanlar evlilikten falan bahsetmedik. Zamanla gelişti bazı şeyler.

Ekonomik durumdaki uçurum da sorun olur mu tanışmadan bilemezsiniz ama ezik hissedilecek birşey yok.

Tecrübenizi paylaştığınız için teşekkürler. Akışa bırakacağım ben de. Dediğiniz gibi tanışmadan bilinemeyecek bazı şeyler. Size mutluluklar dilerim

Kesinlikle önce karşınızdakini tanımaya çalışın. Bana iki üç günde hemen evlenelim tarzı görüşmeler sağlıklı ve mantıklı gelmiyor. Beklentinizi düşük tutun olabilir ama olmayadabilir şeklinde. Daha önce bir kere başımdan böyle görüşme geçti ben sürekli evlilikten bahsedince karşımdaki korktu kaçtı olacağı varsa bir süre sonra konu zaten daha da ciddi meselelere geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…