evlilik - görümcem

dilara993

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2022
1
-6
1
26
Merhabalar,
esimle 1 senedir evliyim, ve bi kac günlügüne yurt disina cikiyorum haftaya. Yani esim evde bi 4-5 gün yalniz kalacak. Ablasi da baska bi sehirde yasiyor, ve ben yokken bize gelecekmis 2 günlügüne, cünkü bi kac problemi var esiyle, kafa dagitmak icin gelmek istiyor.
Sizce ben yokken eve gelmesi dogru mu? Ilk görünüste bana yanlis gelmemisti, sadece esimin bunun icin benden izin almamasi dogru gelmedi bana. Ama simdi düsününce diyorum ki, genel olarak benim yoklugumda evimize gelmesi dogru degil gibi. Sonucta orasi bizim mahremiyetimiz.
Ayrica, görümcem hic bana bile sorma tenezzülünde bulunmadi. Beklerdim usulen demesini. Bisey demedim tartisma cikmasin diye esime, siz napardiniz benim yerimde olsaydiniz?

Eve fazla değer yüklüyorsunuz bence. Ev niye mahremiyetiniz olsun, yatak odanıza azgın kediler gibi işeyecek hali yok. Ev eşiniz ve sizinse birinizden izin istemesi bana yeterli geliyor. Ama yine de ev sizin eviniz rahatsızsanız konuşun

Merhabalar,
esimle 1 senedir evliyim, ve bi kac günlügüne yurt disina cikiyorum haftaya. Yani esim evde bi 4-5 gün yalniz kalacak. Ablasi da baska bi sehirde yasiyor, ve ben yokken bize gelecekmis 2 günlügüne, cünkü bi kac problemi var esiyle, kafa dagitmak icin gelmek istiyor.
Sizce ben yokken eve gelmesi dogru mu? Ilk görünüste bana yanlis gelmemisti, sadece esimin bunun icin benden izin almamasi dogru gelmedi bana. Ama simdi düsününce diyorum ki, genel olarak benim yoklugumda evimize gelmesi dogru degil gibi. Sonucta orasi bizim mahremiyetimiz.
Ayrica, görümcem hic bana bile sorma tenezzülünde bulunmadi. Beklerdim usulen demesini. Bisey demedim tartisma cikmasin diye esime, siz napardiniz benim yerimde olsaydiniz?
Ben olsam sorun etmezdim. Ev ikinizin de evi olduğu için özel bir küslük falan durumu yoksa insan kardeşini kendi evine istediği gibi davet edebilmeli bence. Ama tabii haber vermese o ayıp olurdu, haber vermiş. İzin istese vermeyecekmişsiniz gibi anladım yazınızdan ("Ama simdi düsününce diyorum ki, genel olarak benim yokluğumda evimize gelmesi doğru degil gibi. Sonucta orasi bizim mahremiyetimiz.") Siz ailenizi eşiniz yokken eve davet etmek isteseniz eşinizden izin almak zorunda mı hissedersiniz gerçekten? Ve hayır dese sorun etmez misiniz?

Merhabalar,
4 duvarın arası niye mahremiyetiniz yahu? Normal insanlar gibi hiçbir şey yapmazdım tabiki de

Gorumcenizin ev karistirma gibi bir huyu varsa esinizden rica edin yatak odasinin kapisini kilitli tutsun kendisi evde olmadigi zaman. Bunun haricinde problem edilcek birseyde yoktur evde ozeliniz olarak diye dusunuyorum.

Evi dağıtma kadıncagiz zaten dertli bir de senin pisliğle uğraşmasın, gezdir, yedir, içir yorma kardeşini derim ne diyeceğim. Eşim hem de evde ben yokken kardeşiyle kalamayacaksa zaten kapatalım o evi. Daha neler ayol dilekçe falan da yazsınlar isterseniz 😅

Back
X