• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilikte kriz..

Bence sevip sevmediğinize karar verin.
Merhaba, evliligimin 8. Senesine girdik son bir yildir iyi gittigini soyleyemem tartismalarimiz hic olmadigi kadar cok olmaya basladi haliyle iki tarafli olarak birbirimizden sıkılmaya basladik. Esim icinde oyle oldugunu dusunuyorum. Evlilikten beklentim degisti dogru kelime degil fakat ne demeliyim secemiyorum. Oncelikle ev hanimiyim bir kizim var. Yeni ise baslamayi dusunuyorum kismetse kendi ayaklarimin uzerinde durmak istiyorum acikcasi sorunuma gelince esim o kadar sıkıcı ki artik hic vakit gecirmek istemiyorum. Ne zaman bi yere gidelim desem ne gerek var gidemem. Bisi alalim eve desem hesap kitap yapmam lazim, tatile gidelim diyorum onda da emeklilerin genel olarak gittigi yerleri tercih ediyor en son gecen hafta evlilik yildonumumuzdu neden yemege adam akilli biyere goturmedin dedim evleneli kac sene olmus hala bemden bekliyosun ben sevmiyorum beni tanimadin mi diyor. Zaten ondan once ki 1sefer goturdugunde de uyduruk biyere goturmustu. Bu arada imkani var istese goturur ama beni sanirim layik gormuyor bende kendisine calismiyorum diye hic bir seyi hak etmiyorum mu oluyor dedim ve evi bok gotursun bende ilk defa rest cektim hic birsey yapmiyorum evde temizlik namina ve yapmamam gerekirdi belki yataklari ayirdim.

Evlilikten beklentiniz ne yönde ne değişti anlayamadım?

her şey ok de biri bana şu evlilik yıldönümlerine yüklenen aşırı anlam saçmalığını açıklayabilir mi
cidden anlamıyorum
evlilik sevgililik nişanlılık tanışma yıldönümü vs ve bunlara yüklenen aşırı anlam ve beklenti çok saçma değil mi ben mi yanlış düşünüyorum
Benim anladığım öyle günübirlik bir kapris değil. Ev hanımı olan karısına el sıkı iken kendine gayet bol. Kadın yılmış vaziyette.

Igg zaten 3 senedir dediginizi yapiyorum artik cikarsin canim

Hmm yapısın da yok demek ki çoğu da böyle. Yapacak birşey yok. Açıkçası aynı bakış açısı olmayan insanla evlilik zor hep böyleyse..
Alma verme dengesine uymayan ilişkiler malesef zorla sürdürülmeye çalışılıyor.
Kopuk ilişkiniz şuan yatak ayırmak daha da uzaklaştırıyor zaten.

Hmm yapısın da yok demek ki çoğu da böyle. Yapacak birşey yok. Açıkçası aynı bakış açısı olmayan insanla evlilik zor hep böyleyse..
Alma verme dengesine uymayan ilişkiler malesef zorla sürdürülmeye çalışılıyor.
Kopuk ilişkiniz şuan yatak ayırmak daha da uzaklaştırıyor zaten.
Nasil onarabilirim yoksa beni yoruyor bu sekilde devam edemeyiz her ikimize yazik yani

Nasil onarabilirim yoksa beni yoruyor bu sekilde devam edemeyiz her ikimize yazik yani

Güzelce bir tekrar konuşmanız lazım ilişkiden beklentinizi evlilikten beklentinizi sevip sevmediğini hani dediniz oda sıkıldı vs herşeyi sorun ne diyor bi bakalım ortak karara varın.

Güzelce bir tekrar konuşmanız lazım ilişkiden beklentinizi evlilikten beklentinizi sevip sevmediğini hani dediniz oda sıkıldı vs herşeyi sorun ne diyor bi bakalım ortak karara varın.
Benim ne istedigim belli aslinda ama ona yersiz geliyor. Alisveris hastaligi var tedavi olmasini istedim olmuyor kabul etmiyor bunu sinir oldugum soylemiyorum yeni bisey degil alisveris yerine birikim yapip gormedigimiz yerleri gormek istiyorum illa yurtdisi degil kisa kisa gidip gelinebilecek bi cok yer var hic orali degil zevklerimiz degisiyor zaman icinde derdimiz bu

Merhaba, evliligimin 8. Senesine girdik son bir yildir iyi gittigini soyleyemem tartismalarimiz hic olmadigi kadar cok olmaya basladi haliyle iki tarafli olarak birbirimizden sıkılmaya basladik. Esim icinde oyle oldugunu dusunuyorum. Evlilikten beklentim degisti dogru kelime degil fakat ne demeliyim secemiyorum. Oncelikle ev hanimiyim bir kizim var. Yeni ise baslamayi dusunuyorum kismetse kendi ayaklarimin uzerinde durmak istiyorum acikcasi sorunuma gelince esim o kadar sıkıcı ki artik hic vakit gecirmek istemiyorum. Ne zaman bi yere gidelim desem ne gerek var gidemem. Bisi alalim eve desem hesap kitap yapmam lazim, tatile gidelim diyorum onda da emeklilerin genel olarak gittigi yerleri tercih ediyor en son gecen hafta evlilik yildonumumuzdu neden yemege adam akilli biyere goturmedin dedim evleneli kac sene olmus hala bemden bekliyosun ben sevmiyorum beni tanimadin mi diyor. Zaten ondan once ki 1sefer goturdugunde de uyduruk biyere goturmustu. Bu arada imkani var istese goturur ama beni sanirim layik gormuyor bende kendisine calismiyorum diye hic bir seyi hak etmiyorum mu oluyor dedim ve evi bok gotursun bende ilk defa rest cektim hic birsey yapmiyorum evde temizlik namina ve yapmamam gerekirdi belki yataklari ayirdim.
Çalışmaya başlayınca her anlamda daha iyi hissedip bir şeylere daha az takacaksiniz.Biraz sabır.Yataklari ayırmayin

Suan gozumde domuzdan farki yok asiri derecede kirginim gormek bile istemiyorum
Sizden zaten olmaz,eşiniz haklı bence.
Haketmiyorsunuz..
Evi b.k götürsün ancak kızınız mikrop kaparsa üzülmeyin sonrasında.
Sanki evi temizlemeyince kocanizin size olan ilgisi artacak..
Nasıl düşünceler bunlar ?
8 yıl devam etmese bile büyük başarı eşinizin sizinle. 🤷

Back