Merhaba, evliligimin 8. Senesine girdik son bir yildir iyi gittigini soyleyemem tartismalarimiz hic olmadigi kadar cok olmaya basladi haliyle iki tarafli olarak birbirimizden sıkılmaya basladik. Esim icinde oyle oldugunu dusunuyorum. Evlilikten beklentim degisti dogru kelime degil fakat ne demeliyim secemiyorum. Oncelikle ev hanimiyim bir kizim var. Yeni ise baslamayi dusunuyorum kismetse kendi ayaklarimin uzerinde durmak istiyorum acikcasi sorunuma gelince esim o kadar sıkıcı ki artik hic vakit gecirmek istemiyorum. Ne zaman bi yere gidelim desem ne gerek var gidemem. Bisi alalim eve desem hesap kitap yapmam lazim, tatile gidelim diyorum onda da emeklilerin genel olarak gittigi yerleri tercih ediyor en son gecen hafta evlilik yildonumumuzdu neden yemege adam akilli biyere goturmedin dedim evleneli kac sene olmus hala bemden bekliyosun ben sevmiyorum beni tanimadin mi diyor. Zaten ondan once ki 1sefer goturdugunde de uyduruk biyere goturmustu. Bu arada imkani var istese goturur ama beni sanirim layik gormuyor bende kendisine calismiyorum diye hic bir seyi hak etmiyorum mu oluyor dedim ve evi bok gotursun bende ilk defa rest cektim hic birsey yapmiyorum evde temizlik namina ve yapmamam gerekirdi belki yataklari ayirdim.