• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilikte kriz..

Evlilik yıldönümü denişen şey ikinizin kutlaması. Madem öyle gidilecek yerleri siz seçseniz? Adam sizin için bişiy yapmış teşekkür etmek yerine laf etmişsiniz

Çıkarıp solüsyona koysanız temizlenmez mi acaba onlar temizlik icin kullanılmıyor mu?

Merhaba, evliligimin 8. Senesine girdik son bir yildir iyi gittigini soyleyemem tartismalarimiz hic olmadigi kadar cok olmaya basladi haliyle iki tarafli olarak birbirimizden sıkılmaya basladik. Esim icinde oyle oldugunu dusunuyorum. Evlilikten beklentim degisti dogru kelime degil fakat ne demeliyim secemiyorum. Oncelikle ev hanimiyim bir kizim var. Yeni ise baslamayi dusunuyorum kismetse kendi ayaklarimin uzerinde durmak istiyorum acikcasi sorunuma gelince esim o kadar sıkıcı ki artik hic vakit gecirmek istemiyorum. Ne zaman bi yere gidelim desem ne gerek var gidemem. Bisi alalim eve desem hesap kitap yapmam lazim, tatile gidelim diyorum onda da emeklilerin genel olarak gittigi yerleri tercih ediyor en son gecen hafta evlilik yildonumumuzdu neden yemege adam akilli biyere goturmedin dedim evleneli kac sene olmus hala bemden bekliyosun ben sevmiyorum beni tanimadin mi diyor. Zaten ondan once ki 1sefer goturdugunde de uyduruk biyere goturmustu. Bu arada imkani var istese goturur ama beni sanirim layik gormuyor bende kendisine calismiyorum diye hic bir seyi hak etmiyorum mu oluyor dedim ve evi bok gotursun bende ilk defa rest cektim hic birsey yapmiyorum evde temizlik namina ve yapmamam gerekirdi belki yataklari ayirdim.
Bütün konuyu okudum, aralarda üyelere yorumlarınızı da okudum.
Anladığım, adamın size sevgisi yok. Bencil. Kendi alışveriş hastalığına parası var, size gelince yok.
Evlilik sevgiyle, saygıyla ve mutlaka romantik iletişimle yürür. Adamın sizin için çabası sıfır.

Yıldönümleri bahanedir, kutlama yapmak için, felekten bir akşam çalmak için, başbaşa birbirinize olan sevginizi "kutlamak" için.. Yoksa sadece bir tarihtir. Adam için de "sadece bir tarih" haline dönüşmüş, o kadar belli ki.
Bir an önce işe girin ve bu adamdan kurtulun.

Merhaba, evliligimin 8. Senesine girdik son bir yildir iyi gittigini soyleyemem tartismalarimiz hic olmadigi kadar cok olmaya basladi haliyle iki tarafli olarak birbirimizden sıkılmaya basladik. Esim icinde oyle oldugunu dusunuyorum. Evlilikten beklentim degisti dogru kelime degil fakat ne demeliyim secemiyorum. Oncelikle ev hanimiyim bir kizim var. Yeni ise baslamayi dusunuyorum kismetse kendi ayaklarimin uzerinde durmak istiyorum acikcasi sorunuma gelince esim o kadar sıkıcı ki artik hic vakit gecirmek istemiyorum. Ne zaman bi yere gidelim desem ne gerek var gidemem. Bisi alalim eve desem hesap kitap yapmam lazim, tatile gidelim diyorum onda da emeklilerin genel olarak gittigi yerleri tercih ediyor en son gecen hafta evlilik yildonumumuzdu neden yemege adam akilli biyere goturmedin dedim evleneli kac sene olmus hala bemden bekliyosun ben sevmiyorum beni tanimadin mi diyor. Zaten ondan once ki 1sefer goturdugunde de uyduruk biyere goturmustu. Bu arada imkani var istese goturur ama beni sanirim layik gormuyor bende kendisine calismiyorum diye hic bir seyi hak etmiyorum mu oluyor dedim ve evi bok gotursun bende ilk defa rest cektim hic birsey yapmiyorum evde temizlik namina ve yapmamam gerekirdi belki yataklari ayirdim.
Bence kendi ayri sosyal hayatinizi oluşturun bilmiyorum belki de vardır. Devamlı evde mi oturuyor eşiniz çalışmadığı zamanlarda

Yatakları ayırmak çözüm değil bence, siz kendinize sordunuz mu ben acaba neyi doğru neyi yanlış yapıyorum....

Esiniz Cok bencil ve size deger vermiyor.Kendisi ucer beser alisveris yapip sizden esirgiyorsa Bu buyuk bir sikinti.Marka takintisi var kendine surekli aliyor ama size almaya kiyamiyor.Cocugunuza aliyor mu,ondan da mi esirgiyor.Ben olsam pasif direnis yapacagima bugun gider maas kartinin limiti kadar kendim icin alisveris yaparim.Her ay o kendine ne alirsa Ben de kendime alir,yer icerim.Birikim yapmayi o dusunsun.

Soyledim tabi veremem ben o kadar para diyo ev hanimiyim esimin odeme yapmasi lazim ki gitmemiz icin
Maddiyatınız mı yok? Eviniz arabanız yoksa çocuğunuzun geleceği garanti altında değilse çok para harcamak istemiyor olabilir gelecek için

Ya bunun maddiyatla bilmem neyle alakası yok ya adam karısına değer vermiyor bu değersizliği nerede olsa tanırım kendine gelince var karısına gelince mi maddiyati yok oluyor ayrıca böyle enaerjisiz insanlar insanın ömrünü sömür bende 8 yıldan boşanıyoruz fiziksel şiddet ve bu saydıklarıniz vardı ben artık pes ettim keşke daha önce ayrilsaydim

yatak ayirmayin lutfen.ilsikiniz monotonlasmis ve esinizde kendini salmis.sizle alakasi yoktur diye dusunuyorym .erkekler yaslandikca degisiyor durgunlasiyor.sizde sıkılmışsiniz anlasilan.kendinize ugras bulun.bakin ne guzel soylediniz calisma hayatina atilin mumkunse.bence bunu buyutmeyr gerek yok.yatak ayiracak kadar buyuk bir mesele degil.hem yatak ayirmak gercekten cok yanlis.esiniz sizden daha cok uzaklasir.trpki gosteriyorsaniz farkli bir sekilde gosterin

Suan gozumde domuzdan farki yok asiri derecede kirginim gormek bile istemiyorum
Severekmi evlendiniz? Eşinizde benim gibi bende evden çıkmayı gezmeyi pek seven biri değilim. Bu yaz eşimin yoğun isteği üzerine tatile gittik hadi üzülmesin diye arada uyum sağlıyorum

Teklifte bulundum en azindan yaz boyunca tatil olarak biyere gitmedigimiz icin hsonu kacamak yapalim yakin biyere gidelim diye ne desem ben ona o kadar para veremem diyor baska bisi demiyor
Parayi çok ve istediği seviyede kazanamıyor olabilir adam. 3 senedir de ciddi bir seviyede enflasyon var.
İki çalışan insan bile bununla bogusurken bu durum sizin bunu hak etmemeniz değil ancak buna alınganlık göstermek yerine eve giren kazancı artırma odaklı olsaymissiniz ikiniz de daha rahat edermissiniz diye düşünüyorum.

Kadınların evliyken çalışmayıp boşanmaya düşünürken tam da çalışma fikri içinde olmasını doğru bulmuyorum.. madem calisabileceksiniz neden evlilik sırasında çalışıp da eşinizle iyi bir takım olup birlikte daha başarılı ve özgür olmuyorsunuz ki?

Esiniz hep boyle degildi herhalde gozunuze batmaya basladigina gore?
Bi anda bu hale geldiyse aldatiliyor musunuz bir araştırın bence.

Yok hep boyle bir adamdi diyorsaniz, bilerek evlenmissiniz diyor ve susuyorum.

Katılıyorum ben gereksiz buluyorum doğum günü kutlansın yeter. Evlilik yıldönümü şöyle altınçağa gelinir AA 40-50 yıl olmuş dersin kutlarsın hani bir yarım yüzyıl 😂😂
Burda bir kız vardı hatırlar mısınız? 6 -8 aylık sevgilisine her ay tanıştıkları gün kredi ödemesi gibi hediye veriyordu bana almıyor diye üzülüyodu ayy ne mıçmıç ya üst revellerden o. 😂😂😂
ben de bi doğum gününü anlamlı buluyorum. diğer günlerin hepsi bana kapitalist sistem ve sosyal medyanın insanlarda yarattığı özentilik hali bence. kutlanmasa sanki eksik kalırsın sanki bi kusurun varmış gibi. bu yüzden huzursuz olan o kadar çok insan var ki üstelik

ben de bi doğum gününü anlamlı buluyorum. diğer günlerin hepsi bana kapitalist sistem ve sosyal medyanın insanlarda yarattığı özentilik hali bence. kutlanmasa sanki eksik kalırsın sanki bi kusurun varmış gibi. bu yüzden huzursuz olan o kadar çok insan var ki üstelik

Evet önemsemeyince sevmiyoruz mu oluyor yoo.. içimden geldiği zaman her zaman hediye alabilirim.
Bu ilk ilk seyler çok saçma ya. Hepsi gösteriş ayrıca. Doğum günü dışında hepsi saçma. 😂

Bütün konuyu okudum, aralarda üyelere yorumlarınızı da okudum.
Anladığım, adamın size sevgisi yok. Bencil. Kendi alışveriş hastalığına parası var, size gelince yok.
Evlilik sevgiyle, saygıyla ve mutlaka romantik iletişimle yürür. Adamın sizin için çabası sıfır.

Yıldönümleri bahanedir, kutlama yapmak için, felekten bir akşam çalmak için, başbaşa birbirinize olan sevginizi "kutlamak" için.. Yoksa sadece bir tarihtir. Adam için de "sadece bir tarih" haline dönüşmüş, o kadar belli ki.
Bir an önce işe girin ve bu adamdan kurtulun.
Yorumlari okuyupta tekrar yorumladiginiz icin usenmeden tesekkur ederim. Ben de onu istiyorum hayirlisiyla olumlu olsunda işim degerlendirip hala degismiyorsa cabalamaktan balik gibi yoruldum

Evlilik yil donumu bahane adamda tik yok o ustune tuzu biberi oldu

Esiniz hep boyle degildi herhalde gozunuze batmaya basladigina gore?
Bi anda bu hale geldiyse aldatiliyor musunuz bir araştırın bence.

Yok hep boyle bir adamdi diyorsaniz, bilerek evlenmissiniz diyor ve susuyorum.
Klasik erkek tiplemeleri sosyal medyada kadinlari gizli gizli takip eder :) artik karistirmiyorum o da onun ozeli gormezlikten geliyorum onu kacamak olarak gormuyorum. Sokakta gidiyokende bakiyolar. Benim sorunum ben merkezci once hep kendim adam hic kafa yapisi buyumedi sanki 18yasinda en son hangi model tel cikti alayim. Yeni ne model ayakkabi vs. Geldi onlari takip eder ve deli gibi alisveris yapar. Ben dile getirdigim zaman karisma ben hesap kitap yapiyorum ve aliyorum. Eee yazin tatile neyle gidicez ya da bisi alirken eve alalim.desem birbirimize giriyoruz param yok diyor. Ama oldugunu biliyorum gibi gibi iste

Parayi çok ve istediği seviyede kazanamıyor olabilir adam. 3 senedir de ciddi bir seviyede enflasyon var.
İki çalışan insan bile bununla bogusurken bu durum sizin bunu hak etmemeniz değil ancak buna alınganlık göstermek yerine eve giren kazancı artırma odaklı olsaymissiniz ikiniz de daha rahat edermissiniz diye düşünüyorum.

Kadınların evliyken çalışmayıp boşanmaya düşünürken tam da çalışma fikri içinde olmasını doğru bulmuyorum.. madem calisabileceksiniz neden evlilik sırasında çalışıp da eşinizle iyi bir takım olup birlikte daha başarılı ve özgür olmuyorsunuz ki?
Kizim cok kucuktu annem kanser hastaydi her ikisine ayni anda baktim ve 3 sene once vefat etti cocuga bakacak kimse yok ben maasli bir ise girecek.olsam zaten aldigim bakici parasiyla ayni ne diye cocugu eve birakip ise gideyim. Haliyle suan hazirim calismaya anaokulu zamani geldi ve kizim astim hastasi gectigimiz sene krese verdim doktoru cikarmamizi istedi kotu oldu bu sene devam etmesini istiyorum aksilik olmazsa

Back