Evliliğe iyice karar verdikten sonra ailelerle tanışılmalıydı bence.
İşin işine aileler girdi mi sorunlar artıyor,
kaldı ki siz daha ögrencisiniz.
Anladıgım kadarıyla erkek arkadaşınızın ailesi,
ogullarını size emanet etmiş gibi bir tavır takınmışlar.
Ulaşamadıklarında aramaları, yemegini yap vs demeleri,
ilginç yani.
Valla peşin hükümlü olmak istemem ama böyle giderse bu aile okullarınız bitince ,
sizi ayırmak için ellerinden geleni yaparlar.
Demedi demeyin...
O nedenle bence biraz sınır koyun...
evet kesinlikle yapı meselesi.kimisi doğuştan yeteneklidir bu işleri severek yapar istekle yapar.ama işte istemeyincede olmuyor.rahatıma düşkünüm doğru canım.evdede iş yapmam mesela kendi anneme yapmadığım işi başkasına yapmakta zor geliyor.
siz sevgilinizle ikinizken herşey güzeldi ama aile işin içine girince madalyonun diğer yüzünü görmeye başladın.
kaldı ki bana öyle çok sıkıntı olabilecek bir sorun gibi gelmedi. kendimden örnek vereyim ; ben kimse kolay kolay güvenebilen bir insan değilim.nişanlıyım şuan ,nişanlımın ailesi devreye girince ben de başlarda bocaladım tuhaf geldi sanki her lafları batıyor gibiydi. ama zamanla aslında öyle olmadıgını anladım.ailelerin arkanda olmasını bilmen kadar huzur verici ve güzel birşey yok.
sevgilin de onların evlatları ..uzun süredir devam eden bir ilişkiniz var ve ileride sizden evlilik beklemeleri gayet normal.
ama insan sevdiği insanın yanına giderken bazen temizligine yemegine yardım etmesi , maddi konularda sıkışık olunca destek olması zor ya da kötü birşey değil ki
sevginde bir azalma var sanırım. bazı seyleri cok irdelersen sana sadece huzursuzluk ve yok yere kuruntu katar
o kişiyi gerçekten sevip sevmediğini düşün. hakkında hayırlısı olsun. iyi bayramlar canım.inan sevgi ve güven dolu bir ilişki gibisi yok.
teşekkürler canım sanada iyi bayramlar demek bana zor geliyor.ama belki bu kdar bu derecesi zor geliyordur bilmiyorum..
sizden beklentiler çok yüksek. hazır olmadığınızdan böyle düşünüyosunuz. ailesi böyle davranmasa,size sorumluluk yüklenmese yine böyle düşünür müydünüz? bence bu soruya cevap bulun:26:
evet canım onlar yokken gayet iyiydi işte ilişkimiz onlar araya girince böyle oldu.sanki ben onun karısı gibi oldum o da böyle davrandı.annemin bir işi oluyor mesela gel diyo bana gitmeme kızıyo filan bende dedim ki sen böyle yapıcaksan ayrılalım o benim annem sen naptığını sanıyosun filan dedim
cevabın iyi olmuş. istemediğin halde sana böyle sorumluluk yüklemeleri doğru değil. böyle devam ederse ilişkinin devam etmeyeceğini söylemen uygun görünüyo.seviyosa vazgeçer davranışlarından
Dogru soyluyosun mutlaka konusmaliyim bu konutu saol canim hayirli bayramlar
bence daha fazla seni bunaltmalarına izin vermemelisinbak benimde çok yakın bir dostum evliii kız üniversiteyii bitirdi bölm turizmcfi ama eşinin ailesii onu çalıştırmıyoor neymiş efendim otellerde çalışamazmış falanmış filanmış günlerii temizlk yapmakla geçiyo kızın =))
peki bu hissettiklerim normal mi ? yani erkek arkadaşımı sevmediğimimi gösterir yoksa normal mi ?.yani ben aşk için kendimden kendi hayatımdan vazgeçemem buna eminim bu yüzden mi sıkıldım acaba.
Bİr derdim var konuları bile beni evlilik fikrinden soğutamadı
Hatta "insanlar evlenmiş ve sorun yaşama faslına geçmişler biz hala saklan kaç sevgili modundayız" diye sıkılıyorum :)
Bİr derdim var konuları bile beni evlilik fikrinden soğutamadı
Hatta "insanlar evlenmiş ve sorun yaşama faslına geçmişler biz hala saklan kaç sevgili modundayız" diye sıkılıyorum :)
Para mevzusunu hallettik, bi kaç günlük surattan sonra ne var ne yoksa ortaya döktüm.beni haklı buldu falan. ama ben de ileride evlenince (ölmeden evlenirsem tabi) açacağım konuları buldum bile: eşim gereksiz para harcıyor ne yapsam, dip boyam geldi paraya kıyıp boyatamıyorum ama o gitmiş kendine yeni ayakkabı almış falan :)canım sen sevgiline şu para mevzusunu ne yaptın ya merak ettim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?