Sakın hazıra alıştırma erkek arkadaşını sonra üzülen sen olursun. Özellikle maddi açıdan ve temizlik konusunda ona yardım etmek zorunda değilsin. İçinden geldiği kadar yaparsın ama kendini hırpalamana gerek yok. Önünüzde uzun seneler var neler yaşayacağınızı kimse bilemez.
Bence evlilikten sogumak degil sizinkisi kanaatimca evlilige hazir degilsiniz, biz evlenmeden once hep evliligi iki kisilik hayal ederiz esim ve ben diye ama oyle degil evlilige adim atinca ailelerde arada oldugu gercegiyle karsilasiriz...galiba sizde bu gercekle karsilasmissiniz, Aslinda birazda ailelere bagli ilk basta esimin aileside cok karisiyordu herseye sonunda soyledim acik acik bu kadar cok karismayin ozaman biz kendi kararlarimiz yerine sizin kararlarinizla hareket ediyoruz ve buyuzden tartisiyoruz dedim o oldu anlayisla karsiladilar cok sukur...Ama neolursa olsun bi taraf karismiyorsa diyer taraf karisiyor bu boyle bunu dengelemek sizin ve esinizin elinde..
Şahsen neden soğuduğunu anlamış değilim senin şu durumunda olmak isteyen çok insan var. Zaten size yarın evlen diyen yok dimi? Önünüzde seneler var..Ciddi bir ilişki ve aileler de araya girmiş tabiki evlilik beklentisi normal şu durumda..
canım bilmiyorum yani hiç bu duruma geldin mi gelsen anlarsın belki.insan bu genç yaşında daha gezip eğlenmek isterken böyle ciddi şeylerle karşılaşmak hoşuma gitmedi yani 2mizken hayal ederdim ama araya aileler girince bu fikirden soğudum.
evet eskiden sadece 2 mizken hiç bir sorunum yoktu ama şimdi aileler araya girince hep arama zorunluluğu hep bi beklenti filan gerçekten zor oldu ve biraz soğudum bu durumda
Canım evet geldim benim de 2 3 senelik ilişkim bitti.. Ama güzel duygular ben bunalmadım hiçbir zaman.. Ailesinde herkes değil ama annesi kuzenleri beni biliyordu.. Sorun olsa anlarım da beklenti mi seni bunaltan?
Kiyamam yhaacok iyi anliyorum hemen hemen benzer yollardan gectim.. biraz zamana birak ve ozellikle artik bi sinir koy dersleirm yogun vs de bisey istediklerinde heryere kosturamazsin boyle seninde bir hayatin var tamam ara sira yapmak guzel ama hemen iyi niyetini su istimal ediyorlarsa firsat verme canim..
evet kesinlikle burda hata yaptım öyle bi hale geldi ki sanki ona bakmak zorundaymışım gibi oldu yani.evlenmeden ev kadını oldum yani.bende kendimi geri çekicem artık.normal değil mi bu şekilde hissetmem ?
Uzun süreli ilişkinin getirisi mi bunlar demişsiniz de bence ilişkiniz okadar uzun değil hani böyle düşündürtecek.
Ufak detaylar vermişsiniz ilişkinizden bence sizden değilde karşından kaynaklı bir sorun bu.
Yani kafanızda ki soru işaretleri böyle düşündürüyor.
Yada istediğiniz tam olarak bu değil...
İlişkinizde ki pürüzleri gözden geçirin bu sürede ciddi bir adım atmayın derim.
evet sanırım öyle beklentileri.kendi başıma yaşamaya alışıp istediğimi yaparken birden böyle kısıtlanmak çok kötü insan eski sosyal hayatını arıyor bi süre sonra.başta herşey güzel kıskanıyor kısıtlıyor ama sonra insan sıkılıyorr.
Ben de evlilik öncesi aileyle bu kadar samimi olmayı hiç doğru bulmuyorum. Ben olsam ben de bu durumdan sıkılırdım. Sonuçta herşey zamanında güzel. Sen evlenince zaten bunları yapacaksın ve onlarla yakın olacaksın. Zamansız olan hiçbişeyi doğru bulmuyorum. Sizi bıktırmışlar sanırım. Biraz mesefa koymayı deneyebilirsin.
Ama canım şöyle düşün,onlar öyle bir beklentideler diye siz kesinlikle o beklentiye göre hareket etmek zorunda değilsiniz..Uzun ilişkilerde beklenti hep aynıdır ama olmayınca olmuyor işte napalım.. Şu anda sevgilisiniz evli değilsiniz,karısıymışız gibi ihtiyaçlarını yerine getirmek zorunda değilsin zaten..Uygun bir dille bunu sevgiline söyle açık ol her şekilde..Yanlış anlaşılmaya meyil vermemek lazım hassas bir konu.Şimdi sevgilin ne yani sen ciddi düşünmüyor musuna getirip olayı büyütebilir. :26: Üslubu iyi kullanman lazım bence.. Bazı aileler de hakkaten bir tanışmayı abartıp gelinleriymiş gibi davranabiliyor aslında hak veriyorum sana:44:
bence erkek arkadaşını hala seviyorsun fakat duyguların karışık herhalde. sanırım rahatına düşkün bir yapın var ve birden kısıtlanmak yeni sorumluluklar almak senii bunaltmış olabilir.evlilik bildiiğiniz üzere çok ciddi bir iştir ve siz evlendiğiniz zaman o kişinin ailesiylede evlenmş oluyorsnz ve eskii hayatınıza göre daha kısıtlı bi yaaşam sürüyosunuz.bence iyi düşünmen gerek :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?