- 28 Kasım 2010
- 41.699
- 138.203
- 798
- Konu Sahibi ugurbocegii0
-
Mis gibiler valla. Kaç tane tanıdıysam on numara aileleri var. Kimsenin birbiriyle derdi yok,herkes uyumlu,kavga yok dövüş yok. Bizim gibi geçimsiz de değiller.Bunun nesi iyi ki
Evlenmesinler
Ay tam olarak beni anlattın-elti olmaması
-görumce olmaması
-KV ve KPnin uzakta olması
Çoğaltılabilir
Kadir gecesi doğmuş olabilir misin?Ay tam olarak beni anlattın
Ne görümce var
Şuanlık ne elti var
Kv ve kp uzakta
Bu yanlış.Özel günlere değer vermeli hatta annesine çiçek alıyor mu özel günlerini kutluyor mu annesine değer veren karısına da değer verir bu çok önemli
Neden yanlış kesinlikle çok doğru sınırları olmalı aşırı annecilikten bahsetmiyorum bakın dikkatinizi çekerim annesine yani bir kadına değer veren eşine de değer verir ben bu kıstası çok değerli buluyorumBu yanlış.
Annesinin emeğini görüp karısının hiçbir şey yapmadığını düşünen bir dünya erkek var. Özellikle tarla bahçe işi yapan anaların oğulları memur hanıma sen rahatsın falan diyorNeden yanlış kesinlikle çok doğru sınırları olmalı aşırı annecilikten bahsetmiyorum bakın dikkatinizi çekerim annesine yani bir kadına değer veren eşine de değer verir ben bu kıstası çok değerli buluyorum
Ama ben emekten bahsetmedim kiAnnesinin emeğini görüp karısının hiçbir şey yapmadığını düşünen bir dünya erkek var. Özellikle tarla bahçe işi yapan anaların oğulları memur hanıma sen rahatsın falan diyor
Neden yanlış kesinlikle çok doğru sınırları olmalı aşırı annecilikten bahsetmiyorum bakın dikkatinizi çekerim annesine yani bir kadına değer veren eşine de değer verir ben bu kıstası çok değerli buluyorum
ölü kaynana, yurt dişinda olan eltiler telefon kullanmayan gorumceler varsaMerhaba herkese
Çok sancılı bir nişanlılık dönemim oldu sonunda bitti bu ilişkiden çok.tecrube kazandım fakat yine de sizin gibi tecrübeli insanlardan fikir almak istiyorum
Genç kızlara tavsiyeniz nedir
Evliliğe nasıl bakmalıyız
Evlenilecek erkek nasıl olmalı
Siz nasıl seçim yaptınız ve şuan nasılsıniz
Benim gibi duygu ile hareket eden insanlara tavsiye olur yararlı olur diye sordum teşekkür ediyorum simdiden
Denk gelmedim belki de pek kaynana görümce tarzı konuları ilgi çekmedi okumadım desem daha doğru olur. Eşini paspas ediyorsa bence kadının sınırlarını koyamaması ile alakalı bence anneye değer veren kadına da değer verir diye düşünüyorum anneyi aşırı göklere çıkaracak bir değerden bahsetmiyorum. Yani anneci olanlardan değilDahil olacagim ama annesine olan davranislara bakmak bence yaniltici olur. Anne ve eş konumu ayri sonucta.
Anneye deger verip, eşini paspas eden o kadar cokkk erkek var ki yani şu foruma uye bdv konulari okuyan biriyseniz boyle yorumlamaniza sasirdim dogrusu.
Telefon kullanmayan görümcelerölü kaynana, yurt dişinda olan eltiler telefon kullanmayan gorumceler varsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?