- 11 Mayıs 2023
- 76
- 51
- 8
- Konu Sahibi ugurbocegii0
-
Çok haklısınız evlenince değişir diye diye kendimi sinir hastası ettimDuygularınızın heyecanına kapılıp mantığı devredışı bırakmayın. Benzer şeylerden hoşlanmalı ve hayata aynı yerden bakmalısınız. En önemlisi insanlar 'DEĞİŞMEZ! ', tercihlerinizi bunu göz önüne alarak yapın derdim.
Hahahaha valla şuan aday yok sadece bundan sonrakiler için tecrübe açısından sormuştum buradaki insanlar çok tecrubeliSiz evlenilecek birini bulun onun uzerinden yorum yapalim kuzum erkek milleti cesit cesit oluyor tek kisi uzerinden gidersek pratik olur ama ben ilk gozlerine bakarim bazi korneasina tukurduklerim sokakta radar gibi bunlardan koca olmaz.
Evlenmek için evlenme sakın. Sev sevil tüm duyguları yaşamaya bak. Sana seni değerli hissettiren birisi olmalı evleneceğin insan.
Hahahahaha evet yoksa kelimeler yetmezBu biraz göreceli bir kavram. Sizin yapınıza göre de değişir lakin evlilikteki en önemli noktalar arasında saygı sadakat ve sevgi geliyor. Birbirinizle vakit geçirmekten mutlu olmalısınız ve hayatınızı kolaylaştırmalısınız.
Diğer noktada eşinizin ailesi. Burası derin konu girmeyelim
Hahahaah evlilik teklifi aldığımda 22 yaşındaydım hemen kapıldım ve kaçış olarak gördüm birazda şuan 25 yaşındayım30dan once evlenme.
Evliligi kacis olarak görme.
Bekarligin tadini cikar ( bol bol gez )
Derdim
-elti olmamasıevlenmemek
-elti olmaması
-görumce olmaması
-KV ve KPnin uzakta olması
Çoğaltılabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?