• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik dusunen genc kizlara tavsiyeniz nelerdir

Merhaba herkese
Çok sancılı bir nişanlılık dönemim oldu sonunda bitti bu ilişkiden çok.tecrube kazandım fakat yine de sizin gibi tecrübeli insanlardan fikir almak istiyorum
Genç kızlara tavsiyeniz nedir
Evliliğe nasıl bakmalıyız
Evlenilecek erkek nasıl olmalı
Siz nasıl seçim yaptınız ve şuan nasılsıniz
Benim gibi duygu ile hareket eden insanlara tavsiye olur yararlı olur diye sordum teşekkür ediyorum simdiden
Ben 9 yıllık sevgilimle evlendim evleneli de 2 sene olucak 10-11 yıldır beraberiz. Gerçekten uzun ilişki olsun evlilik olsun herseyi erkek belirliyor erkek sadık, anlayışlı , güven veren biri olduktan sonra hiçbir sorun yaşanmıyor ilişkide yoksa biz kadınlar mutlu oldukça bu ilişki uzayıp gidiyor. Benim hayatımda rol model erkek hiçbir zaman babam olmadı annemi çok üzdü onun yüzünden erkeklerden de nefret etmiştim aşırı sorumsuz ve uçkuruna düşkün birisidir hala da nefret ediyorum kendisinden . Allah s şükür eşim öyle degıldı beni en çok etkileyen de o oldu hayatımdaki erkek daha doğrusu evleneceğin kişi öncelikle sorumluluk sahibi olucak işine önem Beren çok çalışan biri olmalı ki çocuklarının ve sizin gelecegını düşünmeli. Sadece kendini düşünen bencil birisi olmamalı. Bencil kişiyse direk muhattabı kes. “Sorumluluk sahibi, merhamet , güven “ benim için önemli 3 şey bunlar .

Merhaba herkese
Çok sancılı bir nişanlılık dönemim oldu sonunda bitti bu ilişkiden çok.tecrube kazandım fakat yine de sizin gibi tecrübeli insanlardan fikir almak istiyorum
Genç kızlara tavsiyeniz nedir
Evliliğe nasıl bakmalıyız
Evlenilecek erkek nasıl olmalı
Siz nasıl seçim yaptınız ve şuan nasılsıniz
Benim gibi duygu ile hareket eden insanlara tavsiye olur yararlı olur diye sordum teşekkür ediyorum simdiden
Tam oneri alacak sayfayi bulmussun. Bizlerden nsl iyi bir oneri beklersin. Herkes biseylerdsn dertli, kv , koca, ...vb. sahsen ben evlenme derim. Bekarlik sultanlik 👍

Öfke problemi olan, iletişim kuramadığın, farklı zevkleriniz düşünceleriniz olsa da sana saygı göstermeyen, anlamaya çalışmayan, seni kırmaktan zerre çekinmeyen, en ufak tartışmada sana küsüp tavır yapan, cimri, aileci, kendi maaşı ya da geliri olmayan erkekten uzak dur.

Back