- 30 Ocak 2016
- 734
- 1.314
- 113
- Konu Sahibi ugurbocegii0
-
Şuan aman ne olacak,amann olmasa da olur ya da zamanla düzelir gibi şeylerin hiç birini düşünme.Cok şey olur, olmasi gereken olmali ve zamanla düzelmez.Kendini gerçekleştiren biriyle olman da tavsiyem.Annesi mutsuz eşiyle sırf çocuklar için evlilik sürdürmüş bir kadının gelini sakın olma.Kadin çocuklara sarıldığı için çok sıkıntı yaşıyorsun.Maddiyat yeterince olmalı yoksaa büyük sorunlar başlıyor.Huzursuzluk ne yazık ki birazda maddi sıkıntılardan kaynaklı.Anamm babam kardeşim diye ortalarda gezeni de lütfen kapılarına bırak kaç.Merhaba herkese
Çok sancılı bir nişanlılık dönemim oldu sonunda bitti bu ilişkiden çok.tecrube kazandım fakat yine de sizin gibi tecrübeli insanlardan fikir almak istiyorum
Genç kızlara tavsiyeniz nedir
Evliliğe nasıl bakmalıyız
Evlenilecek erkek nasıl olmalı
Siz nasıl seçim yaptınız ve şuan nasılsıniz
Benim gibi duygu ile hareket eden insanlara tavsiye olur yararlı olur diye sordum teşekkür ediyorum simdiden
_ Öncelikle her bir yaşaminin bir güzelligi var bekarlıgın da evliliğinde ayrı ayrı bir güzelligi var bu nedenle herşeyin bir vakti zamanı var.Merhaba herkese
Çok sancılı bir nişanlılık dönemim oldu sonunda bitti bu ilişkiden çok.tecrube kazandım fakat yine de sizin gibi tecrübeli insanlardan fikir almak istiyorum
Benim gibi duygu ile hareket eden insanlara tavsiye olur yararlı olur diye sordum teşekkür ediyorum simdiden
Dünyadaki bütün ilişkilerin temelinde güven vardır. Her canlı için geçerlidir bu . Guvenemeyeceginiz insanı asla hayatınıza almayın. Sadece eş olarak değil arkadaş olarak bile. Sonrası saygı, sizin hayallerinizi destekleyen olduğunuzdan daha iyi biri olmanızı sağlayan kişiyi bulun . Herkesin yapamazsın dediği şeye o neden olmasın der.Merhaba herkese
Beraber yaşamadan tanıyamıyoruz. Eşim kumar bağımlısıymış boşanıyoruz. EvlenmeyinMerhaba herkese
EvlenmemeleriMerhaba herkese
Bunun nesi iyi kiYa da Bulgaristan göçmeni birbirine gerçek anlamda bağlı bir aileden çıkma adam tavsiye ediyorum
EvlenmemeleriMerhaba herkese
Amin amin çok güzel ozetlemişsiniz.Öncelikle bence evlenmek istediğiniz kişiyi her anlamda değerlendirmeniz gerekiyor kavga anlarında size nasıl davranıyor merhametli mi sizi düşünür mü cimrimidir kavgalarnzda kuslüklernzde hakaret eder mi fevri ve agresifmdr yani işin açıkçası size sürekli acaba mı dedirtten ağlatan üzen bir insandan koşarak uzaklasn bence yapılan evliliklerin bir çoğu bile bile lades. Şuan çevremde nekdr evli mutsuz arkadaşım varsa sevgiliykende sürekli kavga eden hakarete maruz kalan insanlardı bile bile evlendiler herkes kendini belli ediyor bı şekilde görüp görmemek daha doğrusu görmek istediğimiz kadarını görmek problem. Cimri olduğunu benden para esirgedgni paraya çok değer verdiğini gördüğüm bir insan olsaydı uzaklaşrdm. Kavgalarmzda bağırıp çağıran inatlasan illa kendini haklı çıkarmaya çalışan adamdan uzaklaşrdm. Çok konuşan herkesde lavbali olan erkekden uzaklaşrdm. Seven erkek kaybetmekten korkar merhametlidir sevgisini cömertlgni gösterir bence bunları anlamak zor değil yeter ki aşk gözünüzü kör etmesin. Ben eşimle 10. Yılda evlendim liseden itibaren sevglydik birgün bile benden birşey esirgedgni kalbimi kırdgnı bilmem çok huzurlu hep sevgiye ilgiye doydugum bir ilişki yaşadım buna rağmen 26. Yaşında evlenmeye zor karar verdim evlilik gözü kapalı atlanacak bir olay değil kafanıza uymayan hareketleri varsa emin olun ki evlenince artarak devam edecek bir kötü hicbir zaman iyiye evrilmez hep daha kötüye gider inanın. Allah herkese dengiyle karşılaşmayı nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?