• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik dusunen genc kizlara tavsiyeniz nelerdir

Ailesi ailene denk olsun, görgü görenek nedir bilsinler. Otırmaları kalmaları düzgün olsun. İnan sadece eşim önemli deme, ailesi de çok önemli. Evliliğimdeki en büyük pişmanlığım ailesi. Sırf ailesi için bile nişan atabilirdim. Kötü insan da değiller aslında ama sinmiyorlar işte içime. Tuhaflar

Merhaba herkese
Çok sancılı bir nişanlılık dönemim oldu sonunda bitti bu ilişkiden çok.tecrube kazandım fakat yine de sizin gibi tecrübeli insanlardan fikir almak istiyorum
Genç kızlara tavsiyeniz nedir
Evliliğe nasıl bakmalıyız
Evlenilecek erkek nasıl olmalı
Siz nasıl seçim yaptınız ve şuan nasılsıniz
Benim gibi duygu ile hareket eden insanlara tavsiye olur yararlı olur diye sordum teşekkür ediyorum simdiden
Şuan aman ne olacak,amann olmasa da olur ya da zamanla düzelir gibi şeylerin hiç birini düşünme.Cok şey olur, olmasi gereken olmali ve zamanla düzelmez.Kendini gerçekleştiren biriyle olman da tavsiyem.Annesi mutsuz eşiyle sırf çocuklar için evlilik sürdürmüş bir kadının gelini sakın olma.Kadin çocuklara sarıldığı için çok sıkıntı yaşıyorsun.Maddiyat yeterince olmalı yoksaa büyük sorunlar başlıyor.Huzursuzluk ne yazık ki birazda maddi sıkıntılardan kaynaklı.Anamm babam kardeşim diye ortalarda gezeni de lütfen kapılarına bırak kaç.

Merhaba herkese
Çok sancılı bir nişanlılık dönemim oldu sonunda bitti bu ilişkiden çok.tecrube kazandım fakat yine de sizin gibi tecrübeli insanlardan fikir almak istiyorum
Benim gibi duygu ile hareket eden insanlara tavsiye olur yararlı olur diye sordum teşekkür ediyorum simdiden
_ Öncelikle her bir yaşaminin bir güzelligi var bekarlıgın da evliliğinde ayrı ayrı bir güzelligi var bu nedenle herşeyin bir vakti zamanı var.
_ Önemli olan evleneceğin kişiyle uyumlu olman ve kafanın yattığı kişi olması önemli
_ Bir ilişkide saygı, sevgi ve sadakat oldukça o ilişki bozulmaz
_ Zaten evleneceğin kişiyle bir kere konuştuktan sonra ve görüştüğünde anlarsın nasıl karakterde olduğunu ve ne yapmak istediğini anlarsın
_ Bir insanı dış görünüşüyle yargılama veya diş görünüşüyle karar vermeyin bence önemli olan karekteri , iç güzelliginin olması ve düzenli bir işi olması
_ Evlendigin kişiye aşık oldum ben illa onunla evleneceğim demeyin ondan başka kimseyle olmaz gibi laf demeyin çünkü aşk gelip geçici saygı ve sevgi kalıcı
_ Şu da bir gerçek ki her evlilikte illa sorunlar çıkacaktır bizde derler ki bunlarda tuzu biberi .

Merhaba herkese
Dünyadaki bütün ilişkilerin temelinde güven vardır. Her canlı için geçerlidir bu . Guvenemeyeceginiz insanı asla hayatınıza almayın. Sadece eş olarak değil arkadaş olarak bile. Sonrası saygı, sizin hayallerinizi destekleyen olduğunuzdan daha iyi biri olmanızı sağlayan kişiyi bulun . Herkesin yapamazsın dediği şeye o neden olmasın der.

Evlenmeyi düşünüyoruz diye görüştüklerini her erkekte aa şu da mantıklı vs demelerine gerek yok.

Karşısına çıkan birisinde işte ben bununla evlenirim diyene kadar beklesinler.

Güvenmek, anlayışlı, saygılı olmak ve sevgisini hissettirebilmek en önemlisi.

Bir de aynı evin içine girince insanlar birbirinin bazı huyların gıcık oluyorlar. O sebeple tahammül edebilecek kadar sevmek lazım 🤣

Merhaba herkese
Beraber yaşamadan tanıyamıyoruz. Eşim kumar bağımlısıymış boşanıyoruz. Evlenmeyin 🫠😃 şaka tabi. Allah iyilerle karşılaştırsın. Sonsuz güvenmeyin herkes her şeyi yapar.

Açken nasıl tepki veriyor bakın. Öfkeli olduğu belli oluyor
Yemek yerken dikkat edin bencillikleri belli oluyor.
Garsona davranış şekli yine belli ediyor
Anneci erkek sıkıntı
Dürüst ve şeffaf mı bakın
Merhamet vicdan ilgi sevgisini gösteriyor mu önemli
Yine de tam anlamıyla tanıyamıyoruz

Merhaba herkese
Evlenmemeleri 😬

Merhaba herkese
Evlenmemeleri

Öncelikle bence evlenmek istediğiniz kişiyi her anlamda değerlendirmeniz gerekiyor kavga anlarında size nasıl davranıyor merhametli mi sizi düşünür mü cimrimidir kavgalarnzda kuslüklernzde hakaret eder mi fevri ve agresifmdr yani işin açıkçası size sürekli acaba mı dedirtten ağlatan üzen bir insandan koşarak uzaklasn bence yapılan evliliklerin bir çoğu bile bile lades. Şuan çevremde nekdr evli mutsuz arkadaşım varsa sevgiliykende sürekli kavga eden hakarete maruz kalan insanlardı bile bile evlendiler herkes kendini belli ediyor bı şekilde görüp görmemek daha doğrusu görmek istediğimiz kadarını görmek problem. Cimri olduğunu benden para esirgedgni paraya çok değer verdiğini gördüğüm bir insan olsaydı uzaklaşrdm. Kavgalarmzda bağırıp çağıran inatlasan illa kendini haklı çıkarmaya çalışan adamdan uzaklaşrdm. Çok konuşan herkesde lavbali olan erkekden uzaklaşrdm. Seven erkek kaybetmekten korkar merhametlidir sevgisini cömertlgni gösterir bence bunları anlamak zor değil yeter ki aşk gözünüzü kör etmesin. Ben eşimle 10. Yılda evlendim liseden itibaren sevglydik birgün bile benden birşey esirgedgni kalbimi kırdgnı bilmem çok huzurlu hep sevgiye ilgiye doydugum bir ilişki yaşadım buna rağmen 26. Yaşında evlenmeye zor karar verdim evlilik gözü kapalı atlanacak bir olay değil kafanıza uymayan hareketleri varsa emin olun ki evlenince artarak devam edecek bir kötü hicbir zaman iyiye evrilmez hep daha kötüye gider inanın. Allah herkese dengiyle karşılaşmayı nasip etsin.

Öncelikle bence evlenmek istediğiniz kişiyi her anlamda değerlendirmeniz gerekiyor kavga anlarında size nasıl davranıyor merhametli mi sizi düşünür mü cimrimidir kavgalarnzda kuslüklernzde hakaret eder mi fevri ve agresifmdr yani işin açıkçası size sürekli acaba mı dedirtten ağlatan üzen bir insandan koşarak uzaklasn bence yapılan evliliklerin bir çoğu bile bile lades. Şuan çevremde nekdr evli mutsuz arkadaşım varsa sevgiliykende sürekli kavga eden hakarete maruz kalan insanlardı bile bile evlendiler herkes kendini belli ediyor bı şekilde görüp görmemek daha doğrusu görmek istediğimiz kadarını görmek problem. Cimri olduğunu benden para esirgedgni paraya çok değer verdiğini gördüğüm bir insan olsaydı uzaklaşrdm. Kavgalarmzda bağırıp çağıran inatlasan illa kendini haklı çıkarmaya çalışan adamdan uzaklaşrdm. Çok konuşan herkesde lavbali olan erkekden uzaklaşrdm. Seven erkek kaybetmekten korkar merhametlidir sevgisini cömertlgni gösterir bence bunları anlamak zor değil yeter ki aşk gözünüzü kör etmesin. Ben eşimle 10. Yılda evlendim liseden itibaren sevglydik birgün bile benden birşey esirgedgni kalbimi kırdgnı bilmem çok huzurlu hep sevgiye ilgiye doydugum bir ilişki yaşadım buna rağmen 26. Yaşında evlenmeye zor karar verdim evlilik gözü kapalı atlanacak bir olay değil kafanıza uymayan hareketleri varsa emin olun ki evlenince artarak devam edecek bir kötü hicbir zaman iyiye evrilmez hep daha kötüye gider inanın. Allah herkese dengiyle karşılaşmayı nasip etsin.
Amin amin çok güzel ozetlemişsiniz.

Back