Öncelikle bence evlenmek istediğiniz kişiyi her anlamda değerlendirmeniz gerekiyor kavga anlarında size nasıl davranıyor merhametli mi sizi düşünür mü cimrimidir kavgalarnzda kuslüklernzde hakaret eder mi fevri ve agresifmdr yani işin açıkçası size sürekli acaba mı dedirtten ağlatan üzen bir insandan koşarak uzaklasn bence yapılan evliliklerin bir çoğu bile bile lades. Şuan çevremde nekdr evli mutsuz arkadaşım varsa sevgiliykende sürekli kavga eden hakarete maruz kalan insanlardı bile bile evlendiler herkes kendini belli ediyor bı şekilde görüp görmemek daha doğrusu görmek istediğimiz kadarını görmek problem. Cimri olduğunu benden para esirgedgni paraya çok değer verdiğini gördüğüm bir insan olsaydı uzaklaşrdm. Kavgalarmzda bağırıp çağıran inatlasan illa kendini haklı çıkarmaya çalışan adamdan uzaklaşrdm. Çok konuşan herkesde lavbali olan erkekden uzaklaşrdm. Seven erkek kaybetmekten korkar merhametlidir sevgisini cömertlgni gösterir bence bunları anlamak zor değil yeter ki aşk gözünüzü kör etmesin. Ben eşimle 10. Yılda evlendim liseden itibaren sevglydik birgün bile benden birşey esirgedgni kalbimi kırdgnı bilmem çok huzurlu hep sevgiye ilgiye doydugum bir ilişki yaşadım buna rağmen 26. Yaşında evlenmeye zor karar verdim evlilik gözü kapalı atlanacak bir olay değil kafanıza uymayan hareketleri varsa emin olun ki evlenince artarak devam edecek bir kötü hicbir zaman iyiye evrilmez hep daha kötüye gider inanın. Allah herkese dengiyle karşılaşmayı nasip etsin.