Evlilik dışı hamile kaldım ama babası kim bilmiyorum

anlayan bir bakabilir mi efkarlı bebeğimin saçı var mı rengi böyle belli oluyor mudur ? 24 haftalık dedi doktor ama hala net bişey yok kafamda :KK43:
Efkarli bebek mi? Ultrasonda bebeğin sarışın mı, esmer mi, kumral mı olduğunu mu anlamaya çalışıyorsunuz?

anlayan bir bakabilir mi efkarlı bebeğimin saçı var mı rengi böyle belli oluyor mudur ? 24 haftalık dedi doktor ama hala net bişey yok kafamda :KK43:
Efkarlı bebeğin şarısın mavi gözlü net belli çıkmıs😂😂😂 sarısın olan babası😂😂😂😂Efkarlı bebeğinin ağzında sigarası da cıkmıs ultrasonda kıyamam efkarlı bebekcik

Konu kesinlikle fake. Arkadaş Tlc’de Hamile olduğumu bilmiyorum programı vardı onu çok izlemiş sanırım bi senaryo uydurmuş. Doktorlar her gittiğimizde son adet tarihini sorar onu bilmeden nasıl tam haftasını bilebilirler. 36 yaşında rahimin ne olduğunu bilmeyen bi insan 4 5 kişiyle birlikte oluyor. O kişi ilkinde korkup kaçardı o işten. Regl olarak gebe olamaz imkansız doktorlar kesinlikle olmayacağını söyler. Olduğunu söyleyenler başka kanamaları regl sanar. İnsanları anlamıyorum neden böyle şeyler yapıyorlar.🤦🏻‍♀️

Bugün hamile olduğu halde regl gördüğünü iddia eden biri vardı sohbet esnasında denk geldim. Kadın şöyle dedi regl tarihim değildi çok zamansız ve 1 gün sürdü reglim ve bunu 2 ay boyunca yaşadım. Ben 2 ay regl gördüm. Dedim ki ablacım hiç mi düşünmedin ne miktarı ne zamanı ne de düzeni uyuyor regle sen nasıl regl gördün? Yok illa ben regl gördüm dedi ses etmedim bence bilinçlenmek önemli şey

Bebeğin ultrason fotoğrafını ekledim zannetmiştim eklenmemiş beceremedim sanırım. Canım benim eli kafasında efkarlı efkarlı duruyor hıçkırarak ağladım öyle görünce. Ama her bebek öyle durur dedi doktor rahatladım. Mini doğum paketi aldım Sezeryan olacağım kısmetse. Bebeğin ultrason resmi 24 haftalık ama ertesi gün ilacı içtiğim adama benziyor burnu falan. Bu belirsizlik çok kötü dava açsam ondan çıkmasa zararlı çıkan ben olacağım yaa :KK43:

Konu kesinlikle fake. Arkadaş Tlc’de Hamile olduğumu bilmiyorum programı vardı onu çok izlemiş sanırım bi senaryo uydurmuş. Doktorlar her gittiğimizde son adet tarihini sorar onu bilmeden nasıl tam haftasını bilebilirler. 36 yaşında rahimin ne olduğunu bilmeyen bi insan 4 5 kişiyle birlikte oluyor. O kişi ilkinde korkup kaçardı o işten. Regl olarak gebe olamaz imkansız doktorlar kesinlikle olmayacağını söyler. Olduğunu söyleyenler başka kanamaları regl sanar. İnsanları anlamıyorum neden böyle şeyler yapıyorlar.🤦🏻‍♀️
Böyle konuların yalanı olur mu bilemem ama be yazık ki senaryo gibi gördüğünüz durumu bizzat yaşıyorum. Sizi inandırmak için bir çaba sarf etmiyorum.

Bebeğin ultrason fotoğrafını ekledim zannetmiştim eklenmemiş beceremedim sanırım. Canım benim eli kafasında efkarlı efkarlı duruyor hıçkırarak ağladım öyle görünce. Ama her bebek öyle durur dedi doktor rahatladım. Mini doğum paketi aldım Sezeryan olacağım kısmetse. Bebeğin ultrason resmi 24 haftalık ama ertesi gün ilacı içtiğim adama benziyor burnu falan. Bu belirsizlik çok kötü dava açsam ondan çıkmasa zararlı çıkan ben olacağım yaa :KK43:
24 haftalık bebek nasıl birine benzesin ki şimdiden

Canım benim eli kafasında efkarlı efkarlı duruyor hıçkırarak ağladım öyle görünce. Ama her bebek öyle durur dedi doktor rahatladım.
Sahne gözümde canlandı. 😂
Ultrasonda bebeğini gören hamile kadın bir anda hıçkıra hıçkıra ağlamaya baslar.
Doktor: Her bebek öyle durur.
Kadın: Ha tamam o zaman ya. (Ağlama aniden kesilir)

Birlikte olduğunuz adamlara tek tek DNA teklif edin bence dava açıp isimlerini verip mahkeme kararı ile de yapılır DNA bunu da söyleyin ama si bence her şeyden önce bi avukatla görüşün iyi bir avukat bulun

Bebenin bir sigarası eksik elinde desenize.
Ciddi ciddi dalga geçtiğiniz düşünüyorum insanlarla.

Yok yok burnu aynı ertesi gün hapı içtiği kişiye benziyormus da normal dogmus bir bebeği birine benzetmek bile zorken ultrason fotosundaki burnundan benzetmek şaşırttı 😬
Benim merak ettigim hepsini tek tek aramıs ya gercekse tabi 😀 nasıl bir acıklama yaptı acaba 🤣🤣🤣🤣

X