Zaten artik gucum kalmadi ve herseyi akisina biraktim. O 18 yasindan bu zamana kadar yalniz yasamis biri. Ev yardimi konusunda biktim diyor. Ama anlatamiyorum. Biksada bu hayatin icinde olan birsey....
Sabir et et nereye kadar. Artik inceldigi yerden koparmi duzerlmiyiz bilmiyorum ama tek bildigim gucum kalmadi artik. Evet, belkide cok simarttim.
Bu arada okuyupta cevap verdiginiz icin tsk ederim. Insan etrafindakilerle ne yazikki bazi konulari konusamiyor. Bir kisiyle konussada 10 kisiden degismis seklini geri duyuyorsun.
Galiba benimde sonum sizinki gibi olacak.Yazdıklarını okuyunca biri benimi yazmış dedim ama ben evleneli 11 sene oldu çocuklarımda var.Hiçbir zaman düzelir umuduna kapılma çünkü aynı şeyleri ben 11 senedir yaşıyorum(cinsel kısım hariç eşim o konuda anlayışlıdır)
Beraber gezmeye gitme anlayışımız sadece ayda bir kere onun akrabalarına gitmek.Öyle yemeğe çıkmak gezmek bizde olmaz anca çocuklara kıyafet alınacaksa yada ev eşyası türü ozaman dışarı çıkılır.Bende ilk zamanlar çok üzülüyordum.Şimdi alıştım içim acımıyormu acıyor.Biz benim ailemle pikniğe gideriz gelmez.Kardeşim bizi alış veriş merkezlerine gezmeğe götürür gelmez.Bende isterdim bizimle gezmesini eğlenmesini ama haftasonu gezmeleri piknikler ama yok.Zaten onsuz gezmelere çocuklarda alıştı böyle mutluyuz gelip huzurumuzu kaçıracağımıza gelmesin.Öyle özel gün kutlamalarını falan sevmez ama ben ve çocuklar isteyince zorunlu kutlar.Zaten ona diyorum senin romantik damarın yok bildiğin antika.Bizimde yaş farkımız sekiz sanırım bu yaş farkının denilen gibi fazla olması iyi değil herşeyi benden 8 yıl ileri gidiyor bende bu açığa yetişemiyorum.Sana abla tavsiyesi seninle aynı şeyleri yaşamış biri olarak eşinin değişeceğini sakın umma onu anca o şekilde kabul edebilirsin.sakın kendi hayatından tavizler verme bazen baskın çık çok büyük kavgaları göze alarak.Ondan romantik davranış bekleme anca kendin için kendin planlar yapabilir onuda buna mecbur bıraka bilirsin.Çocukların olursa anca eşin bir azcık oda çok az fazla değil çocuklarına kıyamadıkları için bazı davranışları değişe bilir.Çok karamsak bir yazı oldu ama seni boş hayallere sürüklemek istemedim.Hepimiz türk filimlerindeki gibi aşkı istiyoruz ama ne yazakıki bizim gibiler hiç bir zaman o filimlerdeki romantik aşkları yaşayamıyor.
^ Siz iyi dayanmissiniz valla.
Ben o en son degisiklik var dedigimden bu yana ciddi bi sekilde degisiklik var.. anlamadim gitti. Bu haliyle cok iyi ama iste eskisi gibi olacak yine diye korkuyorum ya insallah olmaz.
Haklisin galiba. Nedense insanoglu bazen gorsede gormemezliktenmi geliyor ne... benimkisi galiba sevdigimden goremedim veya bir umut..nişanlıyken bir sorun varsa evlenince düzelmesini beklemek çok yanlış sorun en başta başlıyor zaten
sorunlarimiz sunlar. Basta bana yasakladigi seylerin kendisi normalmis gibi yapmasi ve ustune ustluk bana anlatmamasi. En basitinden benim erkek arkadaslarimla artik irtibatimi kesmemi istedi ve kestimde onu hakli bularak. Ama kendisi kesmemis. Evlenipte 3uncu gunu bi kizdan gelen mesaji okumak cok agir degilmi? Belki mesajin icinde kotu birsey yazmiyordu ama yinede cok agrima gitti tabi bunun uzerine kavga edildi konusuldu cozuldu.
Bunun yani sira ben esimden once gozu acilmamis birisiyim. Yani su anlamda, ben herseyimi esime biraktim. Aski, sevmeyi, sevilmeyi, gezmeyi vs. Ama ben bunlarin hicbirini gormuyorum onda. Evlendik evleneli insan bikere guzel laf etmezmi? Bikere gezmeye goturmezmi? Yemege cikmazmi? Bunlar bana gore evliligi ayakta tutan seyler, evlilige heycan katan seyler. Simdi hicmi olmadi diyeceksiniz ve tabikide oldu ama hep nedenli.. yani dogumgunumde mesela ciktik yemege ama o belli birsey yani icinden gelip neden bikere kendi dusunup birsey yapmiyoruz?? Surekli ben ben ben. Ben dusunmem lazim. Ben istemem lazim. Guzel laflari ben etmem lazim ama insan yoruluyor belli bi zaman sonra. Ben ona 10 adim gidiyor ve bi adimda olsa gelmesini istiyorum ama yok, o halen oldugu yerde. Dusunmuyor degilim acaba benmi cok istiyyorum, ondan cok seyler bekliyorum diye? Bunu tabi kendisiylede konustuk. Ozamanda karsiliklidir hersey diyor. Karsilikli? Ben onu bir bebek gibi seviyorum. Yuzune baktigimda kiyamiyorum. O beni hic arayip sormasada, ben onu ariyorum. O msj atmasada, ben icimden gelenleri siir halinde yaziyorum. O bana guzel laf etmesede, ben ediyorum. O sarilmasada ben sariliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?