Evlilik Bana Akıl Verin

Buralar sana göre değil baby

Niye çocuk yaptınız ki bence hemen boşanmalıydıydınız o ortamda nasıl büyür o çocuk içim acıdı resmen

Bir çol mutlu çiftten daha iyi bakıyrz çocğmıza kendi ilişkimizle onu karıştrmyoruz ben bambaşka bişe sormuşum siz bambaşka cevaplar verysnz
İnşallah kavgalarını aklı erince yanında yapmazsınız ne diyeyim çok pardon mutluluklar

Bir çol mutlu çiftten daha iyi bakıyrz çocğmıza kendi ilişkimizle onu karıştrmyoruz ben bambaşka bişe sormuşum siz bambaşka cevaplar verysnz
Sorduğun seye odaklanamadikki. Daha küçüksün uza falan yazmandan belli . Bence oldukça haketmişsin bazı seyleri . Hersey karsilikli bu hayatta .

Ben de şahsen kimseyle ailecek görüşmeyi düşünmüyorum. Gereksiz hareketlerle eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmeye gerek yok ben artık dünyanın çivisinin çıktığını düşünüyorum.

Kusura bakmayın ama başlarda hoşunuza gitmiş o yüzden bu net aldatmaktir ben sadece yatağa girmeyi aldatmak olarak görmüyorum. Tepkinizi hemen koyup durdjrmaniz gerekirdi. Güven öyle bir duygu ki eşinizin içine şüphe düşürecek ihtimali olan davranışlardan bile kaçınmak gerekir. O şüphe bir kere düştümü hızla büyümeye ve hiç bişey olmasa bile kendini kanıtlamaya gidiyor zihin buna nedenler buluyor.
Belli ki içinden atamamis eşiniz muhtemelen aranızda şuan soğukluk da vardır . O yüzden yakaladığınız durumlarda sana kinimden yaptım diyor ama kim falan yok hissizlesmis bile olabilir

Yani bilmyrm bu oroblemlerdn dolayı ben çok gitmeye kalktm bırakmadı hep evinde hep bnnle ozmandan sonra hiç yanlşnı görmdm ama bilmyrm yinede anlayamyrm bni sevip sevmyr mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…