• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik Bana Akıl Verin

Ya beni eleştirin diye yazmdm sabırla cevap vrryrm hakaret rdeceksen hiç yazma uza milett neler yapyor bn 20 yaşımda biri iltifat etti içten içe gururm okşnfı dedm diye neredeyse orospu ilan edeceksn şu aklumla bnnda yanlış olduğunun farkndym diyip kndmi eleştrym zten
Buralar sana göre değil baby

Niye çocuk yaptınız ki bence hemen boşanmalıydıydınız o ortamda nasıl büyür o çocuk içim acıdı resmen

Bir çol mutlu çiftten daha iyi bakıyrz çocğmıza kendi ilişkimizle onu karıştrmyoruz ben bambaşka bişe sormuşum siz bambaşka cevaplar verysnz
İnşallah kavgalarını aklı erince yanında yapmazsınız ne diyeyim çok pardon mutluluklar

Bir çol mutlu çiftten daha iyi bakıyrz çocğmıza kendi ilişkimizle onu karıştrmyoruz ben bambaşka bişe sormuşum siz bambaşka cevaplar verysnz
Sorduğun seye odaklanamadikki. Daha küçüksün uza falan yazmandan belli . Bence oldukça haketmişsin bazı seyleri . Hersey karsilikli bu hayatta .

Bekaretinle ispatladığına göre herkes duydu 1.5 sene eşinle ilişki yaşamadığınızı dimi baştan eşine adamın bu durumunu anlatsaydın hiç bişey olmazdı valla hep derim aileler olarak birlikte bu kadar sıkı fıkı olunmaz diye tatile gitmeler falan hep karşı çıkmışımdır
Ben de şahsen kimseyle ailecek görüşmeyi düşünmüyorum. Gereksiz hareketlerle eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmeye gerek yok ben artık dünyanın çivisinin çıktığını düşünüyorum.

Ben 23 yaşındayım üç senelik evliyim eşimle bir sene konuşup evlendik vajinusmus haslağım ortaya çıktı ve eşim beni bşr buçuk sene bekledi herneyse bu süreç çok zordu tabii eşim başlarda çalışmydu evi ben geçindirydm onun ailesinden hiçbir şekilde destek almadk bnm ailem yaptı herşeyi herneyse eşim herçektn hamuru iyi bir adam o zaman hiçbir yanlışını görmedm beni sabırla bekledi o zmanlar bunların bi akrabasıyla gidip gelmeye sonra altlı üstlü oturmaya başladk hergün çaylar yemekler beraber tatiller derken onlarda iki çocuklu evli çiftlerdi sonra bununkocası benden hoşlandığını söyledi başlarda hoşuma gitti bna iltifatiarı falan ama kendi içimde yaşadm daha sonra net tavırmı koydum ama adam saplantıya dönüştürdü öldürürmler intiharlar vesaire ama eşi zten şüpheleniyrdu sonra olaylar ortaya çıktı eşimn ailesi herkes duydu rezil oldm o adam yattık kalktık vesaire iftiralar attı mesajları naptysak çıkarmdm bekaret raporu bile verdmçok zor zamanlardı eşim güveni tamamn sarsıldı herneyse çok ızun olaylar ayrılacaktk az daha sonra biz başka şehire taşındk hala vajinusmusu yenememştm kaynanmlarla bir köye yerleştm bn istanbul kızı köye taşındm iş bulamdm eşim bayan kuaförü buarada o iş buldu eve geç gelmeler farklı davranmalar falan çok değişti sonra o iş oldu hamile kaldm o sıralar müşterileriyle mesajlaşmalarnı kızlara yavşadğnı bir sürü şey yakaldm çok sonra yakaldm bana kininde intikam için yaptğnı söyledi ondan sonra bileyini görmedm kızım olduşimdi dört aylık iyi anlaşyrz ama en ufak bi kavgada ben eskileri o eskileri aşamıyoruz ikimizde unutamyrz çok yıprandm gerçektn onu aldattğmı sanıyor ama öyle bişey yok mesajlarıda çıkartamadk öyle kalakaldm😑😑
Kusura bakmayın ama başlarda hoşunuza gitmiş o yüzden bu net aldatmaktir ben sadece yatağa girmeyi aldatmak olarak görmüyorum. Tepkinizi hemen koyup durdjrmaniz gerekirdi. Güven öyle bir duygu ki eşinizin içine şüphe düşürecek ihtimali olan davranışlardan bile kaçınmak gerekir. O şüphe bir kere düştümü hızla büyümeye ve hiç bişey olmasa bile kendini kanıtlamaya gidiyor zihin buna nedenler buluyor.
Belli ki içinden atamamis eşiniz muhtemelen aranızda şuan soğukluk da vardır . O yüzden yakaladığınız durumlarda sana kinimden yaptım diyor ama kim falan yok hissizlesmis bile olabilir

Kusura bakmayın ama başlarda hoşunuza gitmiş o yüzden bu net aldatmaktir ben sadece yatağa girmeyi aldatmak olarak görmüyorum. Tepkinizi hemen koyup durdjrmaniz gerekirdi. Güven öyle bir duygu ki eşinizin içine şüphe düşürecek ihtimali olan davranışlardan bile kaçınmak gerekir. O şüphe bir kere düştümü hızla büyümeye ve hiç bişey olmasa bile kendini kanıtlamaya gidiyor zihin buna nedenler buluyor.
Belli ki içinden atamamis eşiniz muhtemelen aranızda şuan soğukluk da vardır . O yüzden yakaladığınız durumlarda sana kinimden yaptım diyor ama kim falan yok hissizlesmis bile olabilir
Yani bilmyrm bu oroblemlerdn dolayı ben çok gitmeye kalktm bırakmadı hep evinde hep bnnle ozmandan sonra hiç yanlşnı görmdm ama bilmyrm yinede anlayamyrm bni sevip sevmyr mu

Back