İyi de o zaman danışanı cinsellikle ilgili bir problemi anlatsa "Yeter duymak istemiyorum!" mu diyecekgarip
Bizim yurtta da bir kız vardı öpüşme sahnesi çıkınca ağlardıDiğerleri de "Vajinismus olcan bu gidişle." derdi
Ay niye ağlıyordu ki içinde ukte mi kaldı acaba öpüştürseydiniz biriyle.Bizim hoca da sinirlendi o günden sonra sınıfta film izletmedi, bir kız yüzünden herkese trip attı.
Senin oyladığın filmleri tahmin ettim sanki eheheKendi yorumlamak istediğim filmleri de oyladım ehehe. Ama bu başlıkta demokrasi var arkadaşlar, oy çokluğuyla seçicem yine de
Senin oyladığın filmleri tahmin ettim sanki ehehe
Gone Girl ve sanırım La La LandYaz bakiyim.
Gone Girl ve sanırım La La Land
Jodaeiye Nader Az Simin, Lars and The Real Girl sonuncusu da ya Lady Macbeth ya da The BeguiledSjsjsj evet kaldı 35 film oyladım kanka.
Jodaeiye Nader Az Simin, Lars and The Real Girl sonuncusu da ya Lady Macbeth ya da The Beguiled
Bu üç tahminimden emin değilim kanka diğer ikisini bilmek çok kolay olmuştu ehehe
Blue Valentine'i de düşünmüştümEvet Lady Macbeth, Jodaeiye Nader Az Simin ve Blue Valentine. Sen beni tanıyorsun yaa
Blue Valentine'i de düşünmüştümonu yazsam tam bilecekmişim tüh
Sen de benimkileri bilirsin kesin
İlk ikisi doğru diğer üçü de şöyle söyleyeyim bariGone Girl, American Beauty, Anna Karenina?
İlk ikisi doğru diğer üçü de şöyle söyleyeyim bari
Vicky Cristina Barcelona, La La Land ve 500 Days of Summer :)
Çoğunu izlemediğim için öyle oy verdimAy hiç La La Land'e oy vermiş gibi gelmemiştin bana daha "sert" filmler seçersin diye düşünmüştüm
Çoğunu izlemediğim için öyle oy verdim
Sert filmler ne yahu
Hehe sen de beni çözmüşsünYa şey işte hani romantizme pek kaymayan :)
Hehe sen de beni çözmüşsün
Anna Karenina'yı biliyorum okumak istediğim bir kitap oy verirken arada kaldım sonra seçmedim onu mesela :)
Boş zamanım olunca ona da bakayım bu arada Gone Girl'ü izleyemedim daha ay ben de film izlemek istiyorum sıkılıyorum bazen ya :)Filmde Kont Vronsky'i oynayan adam için izlenir.Ha bir de söylenen Rus ninnisi için... O ninni çok güzel ya.
Boş zamanım olunca ona da bakayım bu arada Gone Girl'ü izleyemedim daha ay ben de film izlemek istiyorum sıkılıyorum bazen ya :)
Dinledim şimdi Rusça şarkılar güzel oluyor :)Gone Girl'ü izle ilk, muhtemelen ilk onun analizini yapacağım gibi burada tartışırız. :) Bak dediğim ninni de bu.