evlilik arifesinde

Herşeyi esim aldı ben bi yatak odasi aldim. Eşyalarım Bosch ve istikbal. Pahalı oldu ama gzl oldu. Cok vasat şeyler alma.

Biz aileleri hiç işin içine katmadık herseyi eşimle hallettik ki biz iki ayrı şehirde yaşıyorduk.

Mobilya seçiminde çok ünlü mağazalar yerine markası bilinmeyen imalatçı bi mağazadan aldık adamlar kendi yapıyor. Eşim dayısı ile gitti dayısı mobilya sağlam mı diye baktı o kadar.
Benim Ailem şehir dışında olduğu için benim tercihim yataklı olan koltuklar oldu böyle olunca secenegim daraldı bütçeye uygun bir model seçtik rengini falan ben belirledim.

Aileler mobilya eve gelince gördü beyaz eşya da aynı şekilde bir marka belirledim eşim model araştırdı gittik aldık.
Düğün salonumuzu bile biz seçtik hatta tarihini bile biz belirledik ailelere onay için sunduk sadece.

Onun haricinde herseyim tam olsun diye bir uğraşım olmadı tv unitemi evlendikten 3 ay sonra aldık mesela hatta onu da istediğimiz gibi mobilyaciya yaptırdık hemde piyasanın yarı fiyatına.

Halımı perdemi ben seçtim annem hala çok açık renk diye laf söyler ben böyle seviyorum hem halı yıkamacılar boşuna dukkan acmiyorlar :)

Sadece evi yerlestirirken annemden yardım aldım özellikle mutfakta nasıl bir düzen daha iyi olur diye o kadar onun haricindeki herseyi internet yorumları okuyarak mağaza mağaza gezip bilgi alarak ben karar verdim 13 aydır evliyim hiç pişman değilim eşyalarımdan.

Rabbim size mutluluk versin

Bizde de sağolsun aileler yardım etti her konuda ama aldığımız tek şeye bile karışmadılar, kendimiz seçtik beğendik aldık. Bu zamanlarda her kafadan ayrı ses çıkar,kimseyi dahil etmemeye çalışın.

Herseyi eşimle ikimiz beğendik mobilya almaya KP kV eşim ve kaynimla gittik onlara sadece danıştik..Benim babam yeni vefat etmişti ve uni okuyordum annemin mobilya alacak gücü yoktu ama bütün ev aletlerini arçelik Hisar Bernardo English homes buralardan aldı.Ayakkabı dolabi sehpa ve mutfağa ekskta dolabida annem aldı. Hatta bir sene bekleyin kızımın yatak odasını alırım dedi annem ama sorun etmediler onun için beklemeye gerek yok dediler.Perdeyede para vermedik esimin dukkani var perde:)Eşimle bize borç kalmadı anlıyçağınız.Bizde araba aldık evlenince.Yanlız kızların dediği gibi kullanışlı mobilya alin ben beyaz ve pudra aldım salonumu ve orada oturuyoruz çok pişman oldum.Eşim hardal kahve istedi keşke onu dinleseydim.oturma odası almadım tek bir 3 lu koltuk ve puf aldım misafir odası gibi oldu.
En önemlisi huzur ne kadar sorun olmasada çok stresli dönemler Allah yardımcınız olsun..

Annen büyük ihtimalle kıskanıyor şimdi, ''Onun annesi benim, niye o kadının lafıyla iş görüyor'' diye, ben olsam ben de biraz kıskanırım :)
Bırakın yapsınlar, başınıza kakarlarsa ''Bakkalın gelinine yapacak haliniz yoktu tabii bana yapacaksınız'' deyiver oohh bırak üstüne 1 bardak soğuk su içsin herkes

mobilya modalife da ve mobilyam inegölgen.com sitesinde uygun yardımö edince yorum ve karışma hakkını kendilerinde buluyolar malesef annene düğün arefesinde sakın saygısızlık etme beyaz eşya ve küçük ev aletlerinde n11 i tavsiye ederim çok uygun oluo saygını koru güler yüzlü ol ama tavizde vere en nihayetinde kendi zevkine göre döşe sonra pişman olma MUTLULUKLAR

wow, her şeyinizi kendiniz yaptığınız gibi, bir de görümcenin takıları, KP'in ev eşyası sizden. Ne şanslılar valla. Çalışmayan birini gelin alsalardı ne yapacaklardı acaba.

Umarım en azından eşiniz kıymetinizi biliyordur.

4 ayak üstüne düştüler. Noktaları kadar şanslı olsaydım ne mutlu bana.

Onlar yüzünden işyerimi kapattım yoksa boşanırdık .

4 aydır falan çalışmıyorum şimdi çok kıymetliyim eşimin kredi kartını dokdurmakla meşgulum.

Kv çok rahatsız oğlunun eve bakmasından ona para kalmıyo çünkü :)

Pess, bir adam evine bakmayıp da ne yapacak? Tarlada çalışsın diye çocuk doğurandan farklı değil bunlarda ki zihniyet. Keşke uzak olsanız. Eşin hem eve bakmalı, hem de senin onun ailesine yaptığın harcamaları yavaştan iade etmeli.
Yuvanızda huzurunuz bozulmasın inşallah. :)

Maymun gözünü açtı. Borcu için altınları istedi 5000 liralık altın bozdurdum taksite bağladım eşimi Heray altın nekadarsa okadarını alıyorum.

Ben ayda 1 gidiyorum yürüyerek 10 dakikalık mesafedeler evimede canım isterse 2-3 ayda bir çağırıyorum.

Geldiklerinde de diken üstünde oturuyolar oğlumun evimdeyim dese birine nerden oğlununmuş benim evim diyorum.

Iyi olunca olmuyo laf sokup uzak durunca güzel gelinim oluyosun.

canım sende adamı nüfusuna alaydın bu kadar masraf etmezdin höh dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…