- 22 Kasım 2010
- 11.136
- 19.633
- 498
- Konu Sahibi TheQueeninthenorth
-
Yatakodası tüm beyazeşyalar halı perde oturma odasının koltuğu televizyonu davetiye nikah şekeri düğün balayı ben karşıladım.
Eşimde salondaki tvyi koltuktakımını yemek masasını ve gelinliği aldı.
Onun aldıklarının da büyük tutarını ben ödedim.
Şimdi ki Aklım olsa sadece kendimi getirirdim eve
Ooo her şeyi siz yapmışsınız ama bu size söz hakkı vermedi mi? Neden pişman oldunuz sonradan ?
Daha sayamadığım birsürü şeyide ben yaptım gelin Arabasına kadar.
Ne gibi söz hakkı mesela ?
Ben Baskın karakterim zaten herkonuda benim sözüm geçer ama eşimede gönlü olsun diye bişeyleri sorarım.
Pişmanlığa gelince ahh canım gelinim ahh canım Karım ne fedakar bizi/beni borca sokmadı Kafasında değiller ki.
Aksine kv herhalta atladı enbasiti ayakkabılık yok alma küçük tuvaletin var oraya koyarsın dedi. Sanane senden para isteyen yokki akılda yok. Aldım 2,5 yıl oldu evleneli ayakkabılıkla derdi bitmedi.
Düğüne gerek yok dedi ben yaptım ençok eğlenenlerin başında o geldi herkese biz yaptık dedi.
Eşim desen kız tarafı olmak varmış der durur evlilik konusu olunca yada yeni nişanlılar olunca kız bişey almıyomuş.
Gibi gibi birsürü şey. Ha bunların karşılığıda 2 tane 200liralık hediyelik bilezik taktılar. İşçiliksiz aldım zararın olmasın diye diyo 200liradan zararım olsa ne olmasa ne.
Bide biz evlenirken koltuklarını buzdolabını değiştirdi eşimin kartıyla babası da 20 000 kredi çekti sonuç onların ödemeside bana kaldı.
Alan değil almayan kıymetli tabağını çanağını al gerisine karışma
Söz hakkından kastım da KV eşyanıza evinize karışamaz, söz söyleme hakkı olmaz, söz sizde olur anlamındaydı ama siz zaten yazmışsınız, ayakkabılığınıza bile karışmış, bir de kendisi yapmış gibi anlatmış. Gerçekten kendisi yapsaydı nasıl davranırdı, Allah bilir artık.. Ne diyeyim, siz hepsine rağmen eşinizle ağız tadıyla oturun.
Ya esin calismiyor mu? Kp in koltularini niye oduyorsun? 20 bine koltuk buzdalabi cok degil mi?Daha sayamadığım birsürü şeyide ben yaptım gelin Arabasına kadar.
Ne gibi söz hakkı mesela ?
Ben Baskın karakterim zaten herkonuda benim sözüm geçer ama eşimede gönlü olsun diye bişeyleri sorarım.
Pişmanlığa gelince ahh canım gelinim ahh canım Karım ne fedakar bizi/beni borca sokmadı Kafasında değiller ki.
Aksine kv herhalta atladı enbasiti ayakkabılık yok alma küçük tuvaletin var oraya koyarsın dedi. Sanane senden para isteyen yokki akılda yok. Aldım 2,5 yıl oldu evleneli ayakkabılıkla derdi bitmedi.
Düğüne gerek yok dedi ben yaptım ençok eğlenenlerin başında o geldi herkese biz yaptık dedi.
Eşim desen kız tarafı olmak varmış der durur evlilik konusu olunca yada yeni nişanlılar olunca kız bişey almıyomuş.
Gibi gibi birsürü şey. Ha bunların karşılığıda 2 tane 200liralık hediyelik bilezik taktılar. İşçiliksiz aldım zararın olmasın diye diyo 200liradan zararım olsa ne olmasa ne.
Bide biz evlenirken koltuklarını buzdolabını değiştirdi eşimin kartıyla babası da 20 000 kredi çekti sonuç onların ödemeside bana kaldı.
Alan değil almayan kıymetli tabağını çanağını al gerisine karışma
Annelerin hepsimi aynı olur ya off
Fikri kaynanandan aldığını söyleme o zmaan biz öyle karar verdik deaah ah diyorum sadece. sudan bir sebepten ötürü annem bana küstü bir de konuşmuyor.
Ya esin calismiyor mu? Kp in koltularini niye oduyorsun? 20 bine koltuk buzdalabi cok degil mi?
düğün arefesinde herkese bir haller olur, takılma boşver. en güzel günlerin sonuçta keyfine bak.aah ah diyorum sadece. sudan bir sebepten ötürü annem bana küstü bir de konuşmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?