Ben sizi "Haklı" bir tez canlılık ve yine "Haklı" bir acelecilik içinde gördüm. Nişanlınız rahat bir insan belli. Sizin elinizi taşın altına koyup herşeyi yetiştirmeye çalışır haliniz, zaman içerisinde sanırım bu rahatlığı daha da fazlalaştırdı.
Bıraksaydınız keşke...
Yerinizde olsam şunu yaparım, ama tabi ne kadar soru işareti var kafanızda, bitirme fikrine de sıcak bakıyor musunuz bilmiyorum.
"Para bitti. Aldığım eşyaların senetleri de duruyor. Babama açtım konuyu, durumumuz sıkışık dedi. Sanırım aldıklarımı iade etmek zorunda kalacağız. Zaten ikimizin tarafının da durumu yok, bundan sonra ne yapacağız bakalım." deyip çıkarım işin içinden. ondan sonra istiyorsam yine alırım alacağımı kenara atarım, ama asla ağzımı açıp ona bir şey demem. Hatta çok geniş davranırım. Nişanlım "Şunu ne yapacağız?" diye sorarsa "Valla bizimkilerin durumu yok, sizinkilerin de yok, hiçbir şey yapmayacağız" bu kadar basit. Onun tavrı "evlenip evlenmeme kararı için yeterli olacaktır" benim için.
Lütfen.. Lütfen verici olmayın. Hele evlilik arefesinde...
Sağlam, dik, gerektiğinde sert fakat saygılı ama mutlaka gereken değeri kendinize ve ailenize verdirerek evlenin...
Kolay kazanılan, çabuk harcanır. Biraz terletin...