bu kısmı oku bunun için de, aynen benimki de bi hasta olayım filan kıyamazdı eczane eczane ilaç arar koştururdu. evlendikten sonra regl sancılarımla kıvranırken beni anasına götürmeye kalktı. çok kez hastayken yorgunken zorla sürüye sürüye sokakta anasına götürdüğünü biliyorum.
bak bunlar da evlenince yaşadığım di,ğer olaylar. bana kıyamayan o vatandaşın yaptıkları:
hmm bu arada bizim vatandaş bana ağzını açamazdı kıyamet koparırdım nişanda. evlendikten sonra birgün mutfağı temizlemeye kalktım. normalde ailesine yakındık onlar gelip temizlemişlerdi sözde. o kadar değer vermiyolardı ki bezi sürüp gitmişler leş gibi mutfaklara çeyiz koydum ben. neyse bigün temizliğe giriştim yorgunluktan da ölüyorum dedim sizinkiler pek detaylı temizlememiş galiba. "yap işte işin ne" dedi bana sert şekilde.
bigün de il dışına bi yolculuk yaptı ailesi akşama kadar yedirdim içirdim yolculadım. sabahın 5'inde karşıladım. yatağını serdim. anası olacak kadın üşümesin diye yorganla birlikte serdiğim battaniyenin üzerine yatmış gidip oğluna söylemiş "gelin bana çarşaf sermedi" diye. bu da gelip bana dedi anneme niye çarşaf sermedin diye. dedim vardı yatakta kaldırıp yatmamış mı? üşümesin diye koydum diye söylenirken "kes be" dedi bana yine sert sert.
bigün yine bi tartışma yaşıyoruz vay efendim inatçıymışım ailesine gidip gelecekmişim. onun dediği olacakmış hep (ailesinden çıkmadık evlendik evleneli neredeyse) ben inatçı olduğumu evlenmeden önce de bildiğini söyledim. "geç onları geeeeç onlar evlenmeden önceydi" dedi bana.
ve bütün bunlar ve daha bi ton fazlası sadece 2 aylık evlilikte oldu.
al bunları hep kendine akıl yap canım. evlenmeden önce mik mik karşımda ezilen haysiyetsiz, herşeyi ailemden bekleyen erkek müsvettesi bana evlenince aslan kesildi. zaten kendin de saygı duymayacaksın evlendikten sonra merak etme. anında bitecek sevgi de saygı da. nasıl başlarsa öyle gider ve daha da beter olur. güvenme sevgiymiş saygıymış peh. sana saygısı olsa babandan isteriz demez. sevse seni buraya bu konuyu açmak zorunda bırakmaz. sevgi adamlıktır yani. seni kale gibi koruyup kollamasıdır. aşkım canım cicim, çiçek alma, romantiklik yapma bunlar seni kandırana kadar. aklını başına topla çooooooooooooooooooooooooooooooooooook iyi düşün.