• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilik arefesindeyim kafam çok karışık fikirlerinize ihtiyacım var :(

bazı arkadaşlar ailelerden beklemeyin sizin düğününüz siz borcunu ödeyin diyor. iyide bir yeni evlenen insanların hayallerini, birdaha geri gelmeyecek güzel günleri düşünün. bu günler borç ödemekle geçim derdine düşmekle geçiyor. aileler rahat ben bbüyüttüm demekle sıyrılıyır bir köşeye oh ne ala. ben evlenirken eşimin ailesi mobilyanın 3 te birini birde beyaz eşyayı ödediler benimkilerde mutfak eşyalarıyla yatak odasını ödedi geriye kana borç bizimdi. aileler düğünleride yaptılar. bu bizi çok rahatlattı eşimin salakça kredi borcu olmasa inanın şimdi hem borcumuzu ödemiş olurduk hemde rahatça yaşamış olurdum ama toplam borcumuz kadar eşimin şahsi borcu ortaya çıkınca yine sıkıntıya düştük. bugünlerde geçerde lütfen yeni evlenene bu kadar yük bindirmeyelim. konu sahibi iyi düşün derim herşey senin ailenden olacak eşin ne işe yarayacak merak ediyorum.

kusura bakma hiç bişey yapmaya gönülleri yokken herşeyi senin üzerine yıkmışken nasıl mutlu olmayı düşünüyorsun.
bende evleneli 10 ay oldu erkek tarafı beyaz eşyaları aldı sadece diğer eşyalarıda taksit yaptık ve biz 10 aydır taksit ödüyoruz maaşımızın yarısından fazlası taksitlere gidiyor. ilk zamanlar olur gibi geliyor ama siz sadece çalışıp borç ödüyosunuz birbirinizin yüzünü görmeye vakit olmuyo her ay acaba yetecekmi diye sürekli stres altında oluyorsunuz. durumu olmamasını anlarım ona göre ikiniz bişeyler yapmaya çalışırsınız ama nişanlınız biraz fazla yüzsüz galiba kızın babasından istemeyi düşünmüş olması bile tuhaf. acele etmeseniz biraz daha birikim yapsın sende ona göre eksikleri tamamlarsın.

canım tamamen aynı şeyleri yaşıyoruz..sende kendimi gördüm resmen..özelde bi sorum olacak sana uygun görürsen?

Arkadaşım kusura bakma ama söylemeden edemicem...nedense hep ince ruhlu kadınlara odun erkekler mi denk geliyo anlmadımki...nerde eşinin burnundan getiren bir arkadaşımı görsem hep el üstünde tutuluyolar..eğer kız tarafı kibar ve iyi niyetliyse tepesine çıkıyo bu kaba erkekler...

Allah Allah ya ben kız halimle nisanlimn ailesine yük olmak istemiyorum utanıyorum sizinki maşallah nasıl bir yuzsuzluk ? 1 yıl tanıma için az hem iyi düşün bir ömür geçer mi böyle? Yapılan hiçbir masraf senden önemli değil. Nisan olsun nerden dönersen kâr. Tabi eminsen

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaşım kusura bakma ama söylemeden edemicem...nedense hep ince ruhlu kadınlara odun erkekler mi denk geliyo anlmadımki...nerde eşinin burnundan getiren bir arkadaşımı görsem hep el üstünde tutuluyolar..eğer kız tarafı kibar ve iyi niyetliyse tepesine çıkıyo bu kaba erkekler...

yok canım ben gördüm öyle görüldüğü gibi el üstünde tutulmuyo
ama hepte dediğin gibi biri birini mutlaka eziyo malesef

siz her masrafı yüklenince sizi enayi yerine koymuşlar. sen de bizimkilerin de durumu yok. ee ne yapcaz de bakalım. budan sonra harcama yapmayın bence..

sizin babanızdan umması çok kötü.. neden tepki vermediniz

Bursa ve cevresinde En Guzel Animiz ile en guzel aninizi olumsuzlestirmek icin iletisime gecebilirsiniz.Birlikte belirledigimiz mekanlarda size ozel dogal dugun fotograflari

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende 5,6 aylik evliyim ve aynilari benim basimdan gecti esimin ailesinin aylik evlerine 3bin lira ve ek gelir girmesine benim babamin sadece ssk emeklisi olmasina ragmen esim kendi ailesine toz kondurmadi, annemler odeyecek diye bana esya aldirildi kartimdan sonra onlar ne oldu ben odedim , simdi ailesi bi onemli bi bilsen, benim ailem ne iyilikler yapti annemlere soguk davraniyor, benim ustume para diye yurudu aylardir bir kurusu kendime harcatmadi bi ara hem kredi hem kira hem esyalarin taksidini bana odetiyordu , kiradan yirttim ama bosanicam az zamani kaldi, bi kurus harcamaz bi yere goturmez, gezme anlayisi parktir, oda bisi yemeden icmeden oturucaz ya ondan, bosaninca bile iki yilda anca toparlanirim benim giden bi cok seyim var ama o ustune esya sahibi olup zor olan bicok seyini bana yaptirmis olacak Allah razi gelmsin ondan

Arkadasim herseyi bir kenara bırak...alındı ..alınmadı ..annen aldı baban aldı...sen demissinki birlikte iyiyiz konu ailesi olunca kavga ediyoruz..arkadasim sen nisanliyken evin köyün ayrıyken birbirini özlerken kavga ediyorsun da evlenip artık o heyecan azalmaya başlarken ailesiyle artık daha icli dişli olunca ne yapacagını zannediyorsun? Evlilik beraberliktir!ama sadece esle değil onun ailesiylede beraberliktir! Bunu aklından çıkarma..sadece esinle değil ailesiyle anlayabileceğine inanıyorsan devam et yoksa otur duşun derim...birde cocuk olsa ne yapar kim bilir..yatağını baban alsın odasını baban yapsın kendin duşun...

Back