- 31 Ekim 2013
- 21.418
- 71.902
- 798
- 40
- Konu Sahibi bireylulmasali
Allah rahmet eylesinBir arkadaşım aynı şekilde balayında hamile kaldı. Bende ona kızmıştım ne bu acele. evliliğin tadını çıkarın başbaşa yapılacak bir sürü şey var deneyin yaşayın çocukla sorumluluk ve planlarınızın şekli değişiyor diye. O dönem bende hamile kaldım. Tek bebeğim var zaten 25 aylık. Araları 1 hafta oldu. o önce doğurdu ama ben 1 yıllık evliydim hamile kaldığımda yaşım 35 olmasa daha beklerdim o gencecikti 26 yaşında. Adı Melisa idi. Kızının adını Elisa koydu. Çok gülüyordum ona koştur koştur ne bu hız diye. Kızlarımız 3 aylıktı bir gün emzirdi başım ağrıyor dedi uzandı bir daha kalkamadı. Kızı 3 aylıktı annesiz kaldı. Bazen biz planlar yapar uğraşırız ama kader kendi yolunu çizdirir ya artık neden diye sorgulamıyorum. Kalp krizine bağlı beyin kanamasıyla kaybettim gencecik arkadaşımı şimdi kızlarımız 2 yaşına geldi. tütülü etekler giydirip sahilde gezecektik 4 kız. Ama yapamadık. O yuzden erkenmiş geçmiş hayat insana neler yaşatır bilemiyoruz. Yazdığını görünce paylaşmak istedim sanırım rahmet istedi. yokluğunu hala hissederim. Rabbim neyler neylerse güzel eyler.. En doğru zamanı bilen O'dur. Artık analı babalı büyüsün sağlıkla büyütmek nasip olsun diye dua ederim.

arkadaşınıza da kızına da çok üzüldüm

kızı nasıl peki farkında değildir gerçi pek galiba ama