• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğinin ilk ayında hamile kalan var mı

Bir arkadaşım aynı şekilde balayında hamile kaldı. Bende ona kızmıştım ne bu acele. evliliğin tadını çıkarın başbaşa yapılacak bir sürü şey var deneyin yaşayın çocukla sorumluluk ve planlarınızın şekli değişiyor diye. O dönem bende hamile kaldım. Tek bebeğim var zaten 25 aylık. Araları 1 hafta oldu. o önce doğurdu ama ben 1 yıllık evliydim hamile kaldığımda yaşım 35 olmasa daha beklerdim o gencecikti 26 yaşında. Adı Melisa idi. Kızının adını Elisa koydu. Çok gülüyordum ona koştur koştur ne bu hız diye. Kızlarımız 3 aylıktı bir gün emzirdi başım ağrıyor dedi uzandı bir daha kalkamadı. Kızı 3 aylıktı annesiz kaldı. Bazen biz planlar yapar uğraşırız ama kader kendi yolunu çizdirir ya artık neden diye sorgulamıyorum. Kalp krizine bağlı beyin kanamasıyla kaybettim gencecik arkadaşımı şimdi kızlarımız 2 yaşına geldi. tütülü etekler giydirip sahilde gezecektik 4 kız. Ama yapamadık. O yuzden erkenmiş geçmiş hayat insana neler yaşatır bilemiyoruz. Yazdığını görünce paylaşmak istedim sanırım rahmet istedi. yokluğunu hala hissederim. Rabbim neyler neylerse güzel eyler.. En doğru zamanı bilen O'dur. Artık analı babalı büyüsün sağlıkla büyütmek nasip olsun diye dua ederim.
Allah rahmet eylesin :(
arkadaşınıza da kızına da çok üzüldüm :(
kızı nasıl peki farkında değildir gerçi pek galiba ama

Arkadaşlar 30 yaşındayım eşimle 20 gün önce evlendik iki kez korunmasız ilişki yaşadık adetim 5 ağustosta olmam gerekiyor hamilelik olsa dahi ilk ay adet görülüyormuş bu doğru mu?Heyecanımı mazur görün lütfen sadece bilgi amaçlı soruyorum her şeyin hayırlısı 😊
Ben ilk hamileliğimi balayı dönüşü öğrenmiştim balayında hamile kalmışım. Dış gebelikti ama malesef doğum gerçekleşmedi. Adet de gördüm sandım ama üstüne görmüşüm normal adet kanaması gibi değildi. 14 gün sürdü kanamam zaten 14 gün adet kanaması mi olur 😂

Allah rahmet eylesin :KK43:
arkadaşınıza da kızına da çok üzüldüm :KK43:
kızı nasıl peki farkında değildir gerçi pek galiba ama
babannesi çok iyi bir kadıncağız. Babası kendini işe güce verdi. Babannesi ilgileniyor herşeyle. İlk torunları porlanta gibi bakıyorlar. Ama 3 aylık olduğundan anlayabileceğini sanmıyorum.. Onu kucağıma alınca hissettiğimi anlatamam kelimeler. Tıpkı annesi gibi çakmak çakmak bakıyor. Umarım bahtı güzel olur.

Yanı 3 gunde tamamen mı bıttı? Benım de toplamda 5 gun suruyor İlk ıkı gun yogun kanama sonra azalıyor 4.,5.gunler leke leke oluyor.. Bu ay ben de kendimden suphelendım yarın bi test yapmayı dusunuyorum, adetım bıtıgınden berı sancım var 4 gun oldu biteli,bu zamana kadar hıc erken yumurtlamadım, yumurtlama sancısı gıbı de, kafam karısık..
Çok hatırlamıyorum o kadarını. Sadece 3gün sürdüğünü hatırlıyorum. Benim reglim normalde 5 gün kanama şeklinde 6.gün leke olarak biterdi.

i
Arkadaşlar 30 yaşındayım eşimle 20 gün önce evlendik iki kez korunmasız ilişki yaşadık adetim 5 ağustosta olmam gerekiyor hamilelik olsa dahi ilk ay adet görülüyormuş bu doğru mu?Heyecanımı mazur görün lütfen sadece bilgi amaçlı soruyorum her şeyin hayırlısı 😊
Ben ilk gun hamile kaldim🙈

babannesi çok iyi bir kadıncağız. Babası kendini işe güce verdi. Babannesi ilgileniyor herşeyle. İlk torunları porlanta gibi bakıyorlar. Ama 3 aylık olduğundan anlayabileceğini sanmıyorum.. Onu kucağıma alınca hissettiğimi anlatamam kelimeler. Tıpkı annesi gibi çakmak çakmak bakıyor. Umarım bahtı güzel olur.
yavrum benim yaa kıyamam ben ona hiç:( aminn şansı bahtı çook güzel olur inşallah

Siz niye konu sahibini çocuk istiyor diye iğneliyorsunuz ki?Çocuk istemeyi çocuk hırsı olarak mı değerlendiriyorsunuz.3 ayda hamile kalmayı başaracaksınız diye dalga geçiyorsunuz da ne amaçla anlamadım.Sizin çocuğunuz var mı?Anlamadım sizi ne bu kadar rahatsız etti de bu şekilde konu sahibini aşağı çekmeye çalıştınız
Ben umursamadım bile canım zaten bilgi amaçlı sorduğumu anlamamış arkadaş daha önce cinsel hayatım yoktu yeni olduğu için henüz zevk alamıyorum ve hamileliği de merak ettim :)

Ben umursamadım bile canım zaten bilgi amaçlı sorduğumu anlamamış arkadaş daha önce cinsel hayatım yoktu yeni olduğu için henüz zevk alamıyorum ve hamileliği de merak ettim :)
İlk zamanlar canın acıdığı için alamıyorsun rahatladığında alırsın canım

Back
X