• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğinin ilk ayında hamile kalan var mı

Konuya değil de yorumlara sormak istiyorum. İnsan balayından hamile nasıl dönüyor 😬 Biz de deniyoruz çocuk sahibi olmayı ama yumurtlama günüydü, şu kadar gün döllenmeydi, şu kadar gün sonra testte çıkardı derken neredeyse regl olma zamanım geliyor. Helal olsun valla söyleyeceklerim bu kadar. 😬
Çok basit balayı yumurtlama günlerine denk geliyor.1 hafta sonra da sonuç çıkıyor.Ben adetimden sonra 3.hafta içinde hamile olduğumu öğrendim.

Arkadaşlar 30 yaşındayım eşimle 20 gün önce evlendik iki kez korunmasız ilişki yaşadık adetim 5 ağustosta olmam gerekiyor hamilelik olsa dahi ilk ay adet görülüyormuş bu doğru mu?Heyecanımı mazur görün lütfen sadece bilgi amaçlı soruyorum her şeyin hayırlısı 😊
Başlığa istinaden; beeennnn :KK70:
iyiki de olmuş diyorum, biraz zor oldu hem karı koca olmaya hem anne baba olmaya aynı anda alışmaya çalıştık ama güzel oldu be yaa :KK60: :KK200:

edit: bu arada balayımda hamile kalmışım o detayı vermeden geçemeyeceğim :halay: :KK200:

Tabi ki ilk aydan hatta tek ilişkiyle hamile kalabilirsiniz.
İstiyorsanız olur insallah.
Ama ilk ay regl olursunuz diye bişey yok.
En fazla yerleşme kanaması olur o ☺️

Çok basit balayı yumurtlama günlerine denk geliyor.1 hafta sonra da sonuç çıkıyor.Ben adetimden sonra 3.hafta içinde hamile olduğumu öğrendim.
Bizim ilk denememizden sonra tüm doktorlar kan testi için bile regl geçmeden çok erken belli olması için dediler. Kişiden kişiye göre değişiyor belki de. 🤷‍♀️

Cinselillikte henüz zevk alamıyorum diyen birinin ilk aydan çocuk hırsına karşı hicbir tavsiye duramaz bayanlar😅 tabiki hamile olabilirsiniz , değilseniz de pes etmeyin denemeye devam siz ilk 3 ayda hamile kalmayı başaracaksınız
Siz niye konu sahibini çocuk istiyor diye iğneliyorsunuz ki?Çocuk istemeyi çocuk hırsı olarak mı değerlendiriyorsunuz.3 ayda hamile kalmayı başaracaksınız diye dalga geçiyorsunuz da ne amaçla anlamadım.Sizin çocuğunuz var mı?Anlamadım sizi ne bu kadar rahatsız etti de bu şekilde konu sahibini aşağı çekmeye çalıştınız

Konuya değil de yorumlara sormak istiyorum. İnsan balayından hamile nasıl dönüyor 😬 Biz de deniyoruz çocuk sahibi olmayı ama yumurtlama günüydü, şu kadar gün döllenmeydi, şu kadar gün sonra testte çıkardı derken neredeyse regl olma zamanım geliyor. Helal olsun valla söyleyeceklerim bu kadar. 😬
nasıl olduğunu bilemeyeceğim işin o kadar derinine inmedim hiç, ama balayından döndükten sanırım 1 ay sonra falan (geçmiş zaman çok net hatırlamıyorum tabii zamanı) hamile olduğumu öğrendim, hesaplamayı yapınca da balayında hamile kaldığımı farkettim
olabiliyor valla yani :)

Bizim ilk denememizden sonra tüm doktorlar kan testi için bile regl geçmeden çok erken belli olması için dediler. Kişiden kişiye göre değişiyor belki de. 🤷‍♀️
Tüm doktorlar mı dedi?Ben öğrendiğimde doktora gittim kanda da çıktı.Daha adet günüm bile gelmemişti.Bu konuda ilk değilim ki balayından sonra hemen hamileliğini öğrenenler olmuş...

Tüm doktorlar mı dedi?Ben öğrendiğimde doktora gittim kanda da çıktı.Daha adet günüm bile gelmemişti.Bu konuda ilk değilim ki balayından sonra hemen hamileliğini öğrenenler olmuş...
Tüm doktorlar derken memleketteki tüm doktorlara gitmedim tabi ki. 2 kere doktora gitmem gerekti bir ay içinde ikisi de erken dedi regl geçmeden önce.

bana bir arkadasim hamile kalmanin sırrı istememek demisti. onlarin cok borclari vardi evlendiklerinde. yas da 30dan fazlaydi. korunmuyorlarmis ama arkadasim iliskiden sonra olmasin olmasin diye zipliyormus :) oldu tabi. hem de 2 tane :)) ondan bebek istiyorum diye kafada kurunca vucut nedense olumsuz tepki veriyir, kasiliyor. eger dusunmeden, ana kapilarak hareket edilirse suprisler doguveriyor :)

O adet kanaması değil üstüne görme,yerleşme kanaması.Adet kanamasıyla arasında farklar var.Adet kanaması kadar yoğun olmaz ve aynı renk olmaz
Evet normalden daha kısa sürmüştü(3gün) ve yoğun değildi.Ben de o zaman farketmemiştim hamile olduğumu öğrenince anladım

Tüm doktorlar derken memleketteki tüm doktorlara gitmedim tabi ki. 2 kere doktora gitmem gerekti bir ay içinde ikisi de erken dedi regl geçmeden önce.
“Tüm” kelimesi 2 doktor için kullanılmadığından...Nasıl oluyor dediğiniz için cevap verdim bilmiyorsunuz diye.Benim adet döngüm 25 gün.Yumurtlama günümde hamile kaldım adetimden 1 hafta önce de silik çizgiyle testte gördüm.Yumurtlama günümde balayında olsaydım 1 hafta sonra hamile olduğumu öğrenirdim.Balayından dönenler için de böyle olmuştur.

Dikkat etmemişsinizdir.Ama bunun adı adet olarak geçmiyor.Hamilelikten sonra adet görülmez.
Lekelenme şeklinde değil de kan olarak geldiği için adet ile karıştırdım hamileliği öğrenene kadar. Bunu yaşayan çoğu kişi de adet zannediyor. Evet adı üstüne görme 👍

bana bir arkadasim hamile kalmanin sırrı istememek demisti. onlarin cok borclari vardi evlendiklerinde. yas da 30dan fazlaydi. korunmuyorlarmis ama arkadasim iliskiden sonra olmasin olmasin diye zipliyormus :) oldu tabi. hem de 2 tane :)) ondan bebek istiyorum diye kafada kurunca vucut nedense olumsuz tepki veriyir, kasiliyor. eger dusunmeden, ana kapilarak hareket edilirse suprisler doguveriyor :)
Ay bu da sınava hiç çalışmadım deyip 100 alan öğrenci gibi. İstemiyorlarmış ama korunmuyormuş, zıplıyormuş bie de formül vermiş hasbam istememekmiş.
Kusura bakmayın arkadaşınız gerizekalı.

“Tüm” kelimesi 2 doktor için kullanılmadığından...Nasıl oluyor dediğiniz için cevap verdim bilmiyorsunuz diye.Benim adet döngüm 25 gün.Yumurtlama günümde hamile kaldım adetimden 1 hafta önce de silik çizgiyle testte gördüm.Yumurtlama günümde balayında olsaydım 1 hafta sonra hamile olduğumu öğrenirdim.Balayından dönenler için de böyle olmuştur.
Hemen düzelteyim gittiğim tüm doktorlar. 1 ay içinde memleketteki tüm doktorlara gideceğimi düşüneceğinizi hayal edememişim kusura bakmayın.

Arkadaşlar 30 yaşındayım eşimle 20 gün önce evlendik iki kez korunmasız ilişki yaşadık adetim 5 ağustosta olmam gerekiyor hamilelik olsa dahi ilk ay adet görülüyormuş bu doğru mu?Heyecanımı mazur görün lütfen sadece bilgi amaçlı soruyorum her şeyin hayırlısı 😊
Keşke biraz evliliğin tadını çıkartsaydınız

Back
X