5 yillik evliyim. 2 çocuğum var 3.ye hamileyim şuan. Eşim biraz sorumsuz,ilgisiz bi erkek ve ben artik fazlasıyla yipranmis hissediyorum kendimi. Ev isleri hic bitmiyor, cocuklarim çok yaramaz, sürekli evdeyim her gün birbirinin ayni. Esim isten geliyor mesela arkadaşlarıyla buluşuyor ben yine evde. Her ciktiginda problem cikariyorum çünkü fazlasiyla biktim bekar arkadaşlarından. Ben tatmin olmuyorum sürekli evde yalniz bunalim hali onunda sürekli gezmesini kaldiramiyorum. Tamam gezsin gezmeden arkadaşlarına vakit ayirmadan tabiki de olmaz ama biraz evine karinada vakit ayir be adam. Küfrü yok hakareti dövmesi sovmesi yok ama biz kadınlar ilgi bekleriz goremeyincede boyle sorunlar birbirini kovalar. Ayrica arkadaslarida düzgün değil onada biraz tavrim esrar iciyorlar benimkide iciyor onlarla takilinca. Her yolu denedim konuştum. Bagirdim. Kavga ettim. Küstüm. Esyalarimi toplayip evi bile terkettim. 2 gün güzel 3. Gün yine ayni herşey. Lanet olsun çekip gitmek istiyorum buralardan çok biktim. Var mi boyle şeyler yaşayanlar basil adam edicez biz bu kocalari yemin ederim sinir hastasi oldum kendimi taniyamiyorum artik.