Evliliğinde sorun yaşayanlar, ilgisiz kocalar

Jadore7

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2015
26
8
36
34
5 yillik evliyim. 2 çocuğum var 3.ye hamileyim şuan. Eşim biraz sorumsuz,ilgisiz bi erkek ve ben artik fazlasıyla yipranmis hissediyorum kendimi. Ev isleri hic bitmiyor, cocuklarim çok yaramaz, sürekli evdeyim her gün birbirinin ayni. Esim isten geliyor mesela arkadaşlarıyla buluşuyor ben yine evde. Her ciktiginda problem cikariyorum çünkü fazlasiyla biktim bekar arkadaşlarından. Ben tatmin olmuyorum sürekli evde yalniz bunalim hali onunda sürekli gezmesini kaldiramiyorum. Tamam gezsin gezmeden arkadaşlarına vakit ayirmadan tabiki de olmaz ama biraz evine karinada vakit ayir be adam. Küfrü yok hakareti dövmesi sovmesi yok ama biz kadınlar ilgi bekleriz goremeyincede boyle sorunlar birbirini kovalar. Ayrica arkadaslarida düzgün değil onada biraz tavrim esrar iciyorlar benimkide iciyor onlarla takilinca. Her yolu denedim konuştum. Bagirdim. Kavga ettim. Küstüm. Esyalarimi toplayip evi bile terkettim. 2 gün güzel 3. Gün yine ayni herşey. Lanet olsun çekip gitmek istiyorum buralardan çok biktim. Var mi boyle şeyler yaşayanlar basil adam edicez biz bu kocalari yemin ederim sinir hastasi oldum kendimi taniyamiyorum artik.

5 yılda 3 cocuk fazla degil mi? Esiniz bunalmis olabilir. Cocuklar yuzunden size enerjisi kalmamasi cok normal

5 yillik evliyim. 2 çocuğum var 3.ye hamileyim şuan. Eşim biraz sorumsuz,ilgisiz bi erkek ve ben artik fazlasıyla yipranmis hissediyorum kendimi. Ev isleri hic bitmiyor, cocuklarim çok yaramaz, sürekli evdeyim her gün birbirinin ayni. Esim isten geliyor mesela arkadaşlarıyla buluşuyor ben yine evde. Her ciktiginda problem cikariyorum çünkü fazlasiyla biktim bekar arkadaşlarından. Ben tatmin olmuyorum sürekli evde yalniz bunalim hali onunda sürekli gezmesini kaldiramiyorum. Tamam gezsin gezmeden arkadaşlarına vakit ayirmadan tabiki de olmaz ama biraz evine karinada vakit ayir be adam. Küfrü yok hakareti dövmesi sovmesi yok ama biz kadınlar ilgi bekleriz goremeyincede boyle sorunlar birbirini kovalar. Ayrica arkadaslarida düzgün değil onada biraz tavrim esrar iciyorlar benimkide iciyor onlarla takilinca. Her yolu denedim konuştum. Bagirdim. Kavga ettim. Küstüm. Esyalarimi toplayip evi bile terkettim. 2 gün güzel 3. Gün yine ayni herşey. Lanet olsun çekip gitmek istiyorum buralardan çok biktim. Var mi boyle şeyler yaşayanlar basil adam edicez biz bu kocalari yemin ederim sinir hastasi oldum kendimi taniyamiyorum artik.

Eşinizin küfürü , hakareti , dövmesi , sövmesi yok ancak oldukça kötü bir alışkanlığı var , esrar içiyor. Size gösterdiği ilgiden daha büyük bir sorun değil mi bu ?

Böyle ilgisiz bir eşten üçüncü çocuğu neden yapıyorsunuz ki?
Siz çocuklarla uğraşırken onun umru bile değil, üstüne birde kötü alışkanlığı var.
Şunu anlamalısınız çocuk yapmak arayı düzeltmez.

Biliyorum çocuk yapmak arayi duzeltmez. Çocuk yaptigim için pişman değilim. Çok agir tepkiler verdim zaten içtiğini öğrendiğimde kavga ettim terkettim babasiyla bile konuştum. Bana sürekli zararsiz olduğunu savunuyor bende zararsiz olabilir ama yasal değil diyorum. Madem bu kadar faydali neden yasal değil neden içen gizli içiyor herkes ulu orya kullanmıyor. Salak miyiz canim biz nefret ediyorum ama napiym gerçekten elimden birşey gelmiyor her yolu demedim çünkü. Evliliğini yikmakta istemiyorum kaylaniyorum bi şekilde affediyorum ama içimdeki bazi duyguların öldüğüde yalan değil.

esrar içiyor zararsız değil diyor böyle bir adamı da üç kere babalıkla ödüllendiriyorsunuz bence sorun sizde.
sizin sorununuz ilgisizlik değil esrar içen bir koca olmalı.

siz esrar içen sizi evde bırakıp bekar arkadaşlarıyla gezen kocaya mı 3 çocuk yaptınız neyse yaa birşey söylemiyorum ben

Hiç sızlanıp durma, sana müstehak. 5 yılda 3 çocuk, yavaş gelseydin keşke biraz. Esrar içen adama bir de... Evliliğimi yıkmak istemiyorum diyorsun ama çok uzun sürmez o evlilik. Daha şimdiden bunalmışsın sorunlardan. Esrar içmesinden ziyade ilgisizliğinden şikayet ediyorsun, eh aldatması yokmuş, küfrü yokmuş henüz, kır dizini otur o zaman ne diyelim. Aldatınca ya da seni dövünce bakarsın başının çaresine. Çocuklarına acıdım.

Sen aklını ekmek peynirle mi yedin güzel kardeşim?
5 yıllık evliliğe 3 çocuk sence de çok olmamış mı?
Ya çok mutlu olsanız anlayacağım ama oda yok.
Bu adam daha düzelmez. Yani bir ilgi makinasına dönüşmez boşuna bekleme.
Çocuklarına sarıl başka yol yok gibi

Eşyalarını toplayıp evi terk edecek seviyeye geldiysen 3. çocuk neden diye sormak lazım.
Bu kabusa birini daha ortak etmek zorunda mıydınız?

Hiç sızlanıp durma, sana müstehak. 5 yılda 3 çocuk, yavaş gelseydin keşke biraz. Esrar içen adama bir de... Evliliğimi yıkmak istemiyorum diyorsun ama çok uzun sürmez o evlilik. Daha şimdiden bunalmışsın sorunlardan. Esrar içmesinden ziyade ilgisizliğinden şikayet ediyorsun, eh aldatması yokmuş, küfrü yokmuş henüz, kır dizini otur o zaman ne diyelim. Aldatınca ya da seni dövünce bakarsın başının çaresine. Çocuklarına acıdım.

Ne demek Sana mustehak ya. İnsan boyle olacagini bilse evlenir mi benim hoşuma mi gidiyor keyif mi aliyorum bu durumdan. Size ilgisizliğinden söz ediyorum şikayet ediyorum benim içimde neyin agir bastigini benden iyi bilemezsiniz. Esrar konusunu burada açmak bile bana doğru gelmiyor şuan ona rağmen sıkıştırdım sonuna. Agir yorumlarinizi kendinize saklayin lütfen.

5 yılda 3 çocuğa dicek bişi yok, olmuşa çare bulunmaz. Önemli olan şu durumu düzeltebilmek ki, oda şöyle olabilir esrar kullanımı ne düzeyde eğer ileri derece bir bağımlılığı varsa tedavi almalı, siz tedavi konusunda baskı yapmayın aksi takdirde kaçacaktır ama bir şekilde büyüklerden destek alabilirsiniz. Çocuklar babalarını özlemiyor mu sizinle ilgilenmiyorsa çocuklarlada ilgilenmiyordur diye tahmin ediyorum. Çocuklarla birlikte aile olduğunuzu hissettirin sıkmadan mesela şimdiden eve geldiğinde cennete gelmiş gibi hissettir, öyle karşıla. hiç sıkılıp kaçmaz yanından sen boğmadıkca

5 yılda 3 çocuğa dicek bişi yok, olmuşa çare bulunmaz. Önemli olan şu durumu düzeltebilmek ki, oda şöyle olabilir esrar kullanımı ne düzeyde eğer ileri derece bir bağımlılığı varsa tedavi almalı, siz tedavi konusunda baskı yapmayın aksi takdirde kaçacaktır ama bir şekilde büyüklerden destek alabilirsiniz. Çocuklar babalarını özlemiyor mu sizinle ilgilenmiyorsa çocuklarlada ilgilenmiyordur diye tahmin ediyorum. Çocuklarla birlikte aile olduğunuzu hissettirin sıkmadan mesela şimdiden eve geldiğinde cennete gelmiş gibi hissettir, öyle karşıla. hiç sıkılıp kaçmaz yanından sen boğmadıkca

Banada boyle akilci yorumlar lazim. Çocuklarini seviyor ilgili çocuklar babalarina aşık. Ama arkadaşlarıyla fazla vakit geçiriyor ve diyorum ya arkadaşları arkadaş olsa onada laf etmicem. Hepsi 5 para etmez insanlar. Benim ailem var ben yikmak istemiyorum yuvami saçma sapan insanlar yüzünden. Evli adam hergun aranir mi ya her gün ariyo bazilari deli oluyorum. Alip karsima konuşmasam birşey demicem rahatsizligimi belirtiyorumda.

Ne demek Sana mustehak ya. İnsan boyle olacagini bilse evlenir mi benim hoşuma mi gidiyor keyif mi aliyorum bu durumdan. Size ilgisizliğinden söz ediyorum şikayet ediyorum benim içimde neyin agir bastigini benden iyi bilemezsiniz. Esrar konusunu burada açmak bile bana doğru gelmiyor şuan ona rağmen sıkıştırdım sonuna. Agir yorumlarinizi kendinize saklayin lütfen.
Buraya konu açtıysan insanlar da ağır ve hafif yorumlarını kendilerine saklamazlar. İstediğimi yazarım. Kadınların bu kadar ezilmesinin sebebi erkekler falan değil, erkekleri bu kadar yücelten, onların her şeyine katlanan, onları her koşulda affeden, esrar içmesine göz yuman, ilgisiz adama 3. çocuğu yapan kadınlardır. Hiç erkeklerde suç bulmayın. Hiç çocukların açısından düşünüyor musun? Kadınlar değişse toplum değişecek de işte bişey söyleyince de ağır yorumunu kendine sakla deyip geçiştirmeye çalışıyorsunuz. Ben sizin gibi kadınlara çok kızıyorum. Kadın aslında çok akıllı bir varlıktır ama neden bu aklı kullanmak varken hep ezilen, ilgi görmeyen, aldatması şiddeti yok diye kendini avutup ilgisizliğe maruz kalan, her şeye rağmen 3. çocuğunu da dünyaya getirmek isteyen, çocuğunun mesela 10 sene sonra nasıl bir aile ortamı içinde büyüyeceğini hesap etmekle uğraşmayan taraf oluyor? Sizce neden siz adamın 3. çocuğuna hamileyken o arkadaşlarıyla keyif çatıyor, esrar içiyor ve sizinle ilgilenmiyor? Neden? Nasıl düzeltmeyi düşünüyorsun kocanı?

Kurban olduğum hiç mi başın ağrımadı senin.
5 yılda ben tek çocuğu düşünmüyorum daha kesin çok gençsindir de.

Back
X