Evliliğin % kaçı seks?

Şansa bak ya,
Unut o kısımları, adam senin duruşundan etkilenmiş belli ki, yoksa hiçbir avukat kolayca müvekkiliyle yakınlaşmaz. Düşünsene adam senin en gerçek hallerini gördü, etkilemek için bir çaban olmadı. Aslında bu çok özel bir şey, bu halinden hoşlanmış olması çok önemli, adam seni tam olarak kendin olarak tanıyıp ilgi duyuyor

Bu kadar ayrontı bilen bir adamdan utanmandan doğal bir şey olamaz, içinden geliyorsa hayır deme

Evet ama ben yıne de o kadar utanıyorum kı ex öküzü o anın verdıgı sınır ve kırgınlıkla resmen yerın dıbıne gomdum (ha %100 haklı olarak orası ayrı) ama yıne de bu kadar seyı anlatmıs olmam bıle bende kalp carpıntısı yapıyor. Ne ıktıdarsızlıgı kaldı, ne ılgısızlıgı ne sevgısızlıgı. Hatta onunla salondakı kamera kayıtlarını bıle ızlemıstım. Isten gelıyor ne kadar alakasız oldugunu gorebılmesı ıcın ama ozel hayatı ıhlal ettıgımızden onu sunamadık mahkemeye kı gerek de kalmadı anlasmalıyı kabul ettı. Manevı tazmınat davası teklıf ettı yıpranma payı olarak bende ben kurtulayım da hıcbırseyı lazım degıl ıstemıyorum demıstım. Gercekten ıstemıyordum zaten parasını pulunu. Sımdı herseyı anlattıgım ıcın soyle dusunuyorum, bu adamın boyle bır problemı yok varsayıyorum, olsa salak mı zaten bu yuzden bosandım adam benımle de aynı seylerımı yasayacak dıyorum. Sonra ya bır sorun cıkarsa ne yaparım dıyorum. Baya baya yatakodamı bılıyor adam yanı ve kımseye de anlatamadıgım ıcın artık ıcımde kartopu oldu

Bu kadar ayrontı bilen bir adamdan utanmandan doğal bir şey olamaz, içinden geliyorsa hayır deme
Ben boyle bırseye hazır degılım dedım kahve ıctıgımız aksam. Ben senden bır cevap almayı umarak gelmedım akısına bıraksak olmaz mı hemen kestırıp atmasan dedı. Tam o arada bakıcı aradı ıste. 15 dk ne konustuysak bu kadar. Ona cok saskın oldugumu soyledım. Gercekten hıc beklemıyordum, cok profesyonel sekılde yuruttu dava surecımı. Yan bakıs bıle olmadı, hakkını yemeyeyım. Hatta aradıgında da cakmadım bırseyler. Ama avukat-müvekkil ılıskısı var farkında mısın dedım. O da artık müvekkılım degılsın kı dava sonuclandı dedı

Ben çekim gücüne kapılıp gidiyorum

Adam senden bir beklentiye girmemiş, dediği gibi akışına bırak bakalım ne olacak.
Bu kadar ayrıntı bilmesi gerer tabi ki insanı ama evliliğideki gibi olacağını hiç sanmıyorum. Bir tanı içinden geliyorsa, baktın olanlar çıkmıyor aklından olmuyor dersin. Duygularını iyi tartmak zorundasın, böyle bir krizden kurtuldum derken başka bir kriz yaşama.

Gerçekten olmasa da olur diyorum. Boş kaldığım an yatmak dinlenmek istiyorum. hem iş, hem ev, hem çocuk, hem eş sorumluluğu beni yoruyor sanırım. Yatakta ölü gibiyim :)

Benım de tam tersı cocukla bırlıkte artmıstı bu ıstek. Herhalde ne zaman uyanacak korkusu bende adrenalini tetıkledı ondan olmus olabılır
Keşke benimde artsaydı. eşim bu kadar şikayet etmezdi. hemen bitse modundayım. kızıyor bana çoğu zaman, 10 saniye sürse sevineceksin diyor.

Ama sizin içinde bir ihtiyaç bir etkileşim değil mi? Görev gibi görmek size yük olmuyor mu?

Gerçekten olmasa da olur diyorum. Boş kaldığım an yatmak dinlenmek istiyorum. hem iş, hem ev, hem çocuk, hem eş sorumluluğu beni yoruyor sanırım. Yatakta ölü gibiyim :)
Çok yoruluyor insan, aynılarını yaşadım. Çocuklar büyüdükçe rahatlıyor insan ama eşler o kadar sabırlı olamıyor. İsteğinizi arttıracak yollar arayın emin olun size de iyi gelecek

Evlenmeden önce %10 derdim. Evlendim % 40 dedim. Boşandım %80 diyorum
Cinsel anlamda tatmin olmayan kadın veya erkek eşine karşı sorumluluklarını bile yapmak istemiyo ne veriyo ki ben bunca şeyle uğraşıyorum diyo şahsi fikrim budur zamanla uzaklaşıyo cinsellikten yoksun olan eş

Evet ciddi anlamda zorluyor evliliğimi. farkındayım aslında ama bişey yapmadım hiç..
Ben de uzun zaman erteledim, son zamanlarda tecavüz hissi vermeye başlamıştı. Düşün yaşadığım azabı yatakta kavga çıkıyordu, isyandaydı eşim. Çözüm için önce ortak kararla doğum kontrol hapını bıraktım, kuruluk azaldı ama yetmedi, kegel egzersizlerini hep yapıyordum zaten, sonra doktora gittim, doğumdan kalan isteksizliğe sebep olacak bir hasar olmadığını öğrendim, durumu anlatınca doktor terapi önerdi ama sorunun eşimle ilgisi olmadığından emin olduğunda bana lady vigor diye bir ilaç önerdi doktor bulabilirsen kullan dedi, ama ilaç türkiyede yoktu şimdi onun yerine lady prolex diye bir başka ilaç varmış ama o zaman bilmiyordum. İlacı bulamayınca bitkilere yöneldim. Akşamları düzenli melisa çayı içmeye başladım bu gerginliğimi epeyce aldı biraz daha düzeldim, sonra afrodizyak etkili bitkileri araştırmaya başladım, gingseng ve ginko bilobaya rastladım ama bunlar kolay ulaşılan şeyler değildi, sonra incir çekirdeği yağının hem kadın hem de erkek için afrodizyak etkisi olduğunu öğrenince denemeye karar verdim. Sabahları aç karınla bir çay kaşığı içiyorum 3 hafta kullan bir hafta ara ver şeklinde bir yılı aşkın süredir devam ediyorum ve çok memnun kaldım. Artık hormonlarım uyaranlara cevap verdiği gibi kendim de istek duyuyorum. Ve bu durudan gerçekten mutluyum, zevk almanın güzel bir şey olduğunu yeniden hatırladım. Eşim de çok mutlu tabi çözüm ara lütfen emin ol pişman olmayacaksın

Yine destan yazmışım ve yine aynı şeyleri yazmışım ama ben evliliğimi bu şekilde kurtardım, istiyorum ki herkes çözüm arasın bulsun, sırf isteksizlik yüzünden evlilikler sıkıntıya girmesin. Gerçekten çekilmiyor. Hele tecavüze uğrama hissine vardığı zaman dayanılmaz hale geliyor.

Evet bir beklentisi olmadıgına kanaat getırdım ama yıne cok erken olmadı mı? 3 Aralıkta boşandım böyle bodoslama bırıyle sadece arkadasca bıle olsa gorusmek ne derece dogru. Ha bir yandan ruhum da okşanmadı değil yalan söyleyemem. Yeniden beğenilmek, hoşlanılmak, karşı cinste ilgi uyandırmak benımde hosuma gıttı anlık düşünecek ne yaşta nede formdayım. 3 cocugumu herseyın onune koyarak bir level ilerisinde neler olur onu düşünerek adım atmaya calısıyorum. Nihayetınde bu adamında 2 cocugu var. Takılalım gecelım ıcın benımle bırlıktelık kurmak ıstemıyordur sanırım. Onunda dusuncesının cıddı olduguna emın olursam ha bı deneyelım derım. Ama adam cok cool ve class yaa resmen gorenın dıbı duser oyle soyleyeyım of annemın duymasımı yoksa ex öküzün duymasımı hangı bırını dusuneyım, ben yakında yolunmus tavuga donerım bana mesaj atmıs kahve fotosu. Aromalı kahve sever mısın dıye aksama tekrar bulusmak ıstıyorum müsaitsen diye. Bende olabılır yazdım, 7de alırım o zamana kadar hoscakal yazmıs. Yaaa ıcımde bırseyler pırpırlayacak gibi de bılemıyorum bakalım gorelım. Bu kadarını bıle bırıne anlatabılmek o kadar ıyı geldı kı cok tesekkur ederım valla içimde patlayacakmıs aksama sana mesaj atarım gorusme netıcesını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…