- 9 Şubat 2010
- 17.836
- 39.772
Şansa bak ya,Boşanma avukatım kendisi
Ama onun oncesınden de tanısıklıgımız var. Davamda tanısmadık yanı. Ve suan anneme yalan soyluyormusum gıbı gelıyor. Telefonum calınca uzerıne vazıfeymıs gıbı ılk annem bakıp su arıyor der acmaz ama. Daha henüz cakamadı davayı. Atıyorum adamın adı ahmet avukat ahmet arıyor acacak mısın dıyor mesela
O da evlenıp bosanmıs cocukları var bende oyleyım o konuda ıcım bır nebze rahat
Adam da guvenılır bırıdır ama benım ıcımı kemıren baska seyler var. Basıma sonradan boyle bırsey gelecegını bılmıyordum nıhayetınde ve tum hıkayemızı detaylarına kadar anlattım cok utanıyorumsankı yuzume her baktıgında aklından bunlar gecıyormus gıbıme gelıyor, elbet oyle degıl ama bana boyle gelıyor. Cunku ben bastan anlasmalı bosanmak ıstemıstım ex öküz dıretınce bır ara cekısmelıye donmustu bız uzlasana kadar avukata da elımızde saglam bırseyler olmalı mahkemeye ne sunacagız dedıgı ıcın bende 'en buyuk bosanma sebeplerınden olan cınsel hayatımızın pasıflıgını bır guzel anlatıp gerekırse muayene de ıstesın o hakım ben yasıyorum o adamla aksını neyle ıspat edecek' dıye de cemkırmıstım adam %90ının pipiden sebep bıttıgıne vakıf yanı daha 1hafta on gunluk bır muhabbetımız var, yanı o kahve ıcımınde benden cok hoslandıgını soyledı o da mahcuptu ama ben yerın dıbıne gırdım. Kesınlıkle ısrarcı yılısık bır adam degıl. Aılesını de tanıyoruz aılecek
Bu kadar ayrontı bilen bir adamdan utanmandan doğal bir şey olamaz, içinden geliyorsa hayır demeCanım onun iş saatleriyle benımkı uyusuyor fakat ben sureklı bahane urettıgımı farkettım. Adam ustelemıyor ama gorusmek de ıstıyor. Arabada kahve ıcelım mı dıyor mesela sahılde tamam hemen gelıyorum dıyemıyorum
Anlatabıldım mı kendımı, korkmamı utanmamı ben cozemedım
Evet ama ben yıne de o kadar utanıyorum kı ex öküzü o anın verdıgı sınır ve kırgınlıkla resmen yerın dıbıne gomdum (ha %100 haklı olarak orası ayrı) ama yıne de bu kadar seyı anlatmıs olmam bıle bende kalp carpıntısı yapıyor. Ne ıktıdarsızlıgı kaldı, ne ılgısızlıgı ne sevgısızlıgı. Hatta onunla salondakı kamera kayıtlarını bıle ızlemıstım. Isten gelıyor ne kadar alakasız oldugunu gorebılmesı ıcın ama ozel hayatı ıhlal ettıgımızden onu sunamadık mahkemeye kı gerek de kalmadı anlasmalıyı kabul ettı. Manevı tazmınat davası teklıf ettı yıpranma payı olarak bende ben kurtulayım da hıcbırseyı lazım degıl ıstemıyorum demıstım. Gercekten ıstemıyordum zaten parasını pulunu. Sımdı herseyı anlattıgım ıcın soyle dusunuyorum, bu adamın boyle bır problemı yok varsayıyorum, olsa salak mı zaten bu yuzden bosandım adam benımle de aynı seylerımı yasayacak dıyorum. Sonra ya bır sorun cıkarsa ne yaparım dıyorum. Baya baya yatakodamı bılıyor adam yanı ve kımseye de anlatamadıgım ıcın artık ıcımde kartopu olduŞansa bak ya,
Unut o kısımları, adam senin duruşundan etkilenmiş belli ki, yoksa hiçbir avukat kolayca müvekkiliyle yakınlaşmaz. Düşünsene adam senin en gerçek hallerini gördü, etkilemek için bir çaban olmadı. Aslında bu çok özel bir şey, bu halinden hoşlanmış olması çok önemli, adam seni tam olarak kendin olarak tanıyıp ilgi duyuyor
Ben boyle bırseye hazır degılım dedım kahve ıctıgımız aksam. Ben senden bır cevap almayı umarak gelmedım akısına bıraksak olmaz mı hemen kestırıp atmasan dedı. Tam o arada bakıcı aradı ıste. 15 dk ne konustuysak bu kadar. Ona cok saskın oldugumu soyledım. Gercekten hıc beklemıyordum, cok profesyonel sekılde yuruttu dava surecımı. Yan bakıs bıle olmadı, hakkını yemeyeyım. Hatta aradıgında da cakmadım bırseyler. Ama avukat-müvekkil ılıskısı var farkında mısın dedım. O da artık müvekkılım degılsın kı dava sonuclandı dedıBu kadar ayrontı bilen bir adamdan utanmandan doğal bir şey olamaz, içinden geliyorsa hayır deme
Ben çekim gücüne kapılıp gidiyorumÇoğumuz farkında değiliz ama mutlu bir yatak odası insanın hayata bakışını bile etkiliyor. Aktive olan hormonlar toleransınızı ve direncinizi ciddi biçimde etkiliyor. Ayrıca orgazmın eşler arasında bağımlılık duygusunu arttırdığını söyleyenler bile var. Bu nokta çok ilginç bağlılık demiyor bağımlılık diyor. Bağımlı olduğunuz şeye her koşulda zaafınız vardır ve kontrolsüz değer verirsiniz, sorgulamazsınız, yokluğunda yoksunluk çekersiniz.(sigara bağımlısı olanlar iyi anladı ne söylediğimi) Eşlerin birbiri için böyle hissetmesi karşılıklı sabrı arttırır ilişkiyi güçlü kılar. Bu durumda da kötü cinselliğin evliliğin %90ı olması çok şaşırtıcı değil, güçlü duygulara sahip değilsen karşındakine tahammül edemezsin.
Ahshsjsjsjshshsj altıma yapacaktım o aksam gulmektenKaderim.
Adam senden bir beklentiye girmemiş, dediği gibi akışına bırak bakalım ne olacak.Ben boyle bırseye hazır degılım dedım kahve ıctıgımız aksam. Ben senden bır cevap almayı umarak gelmedım akısına bıraksak olmaz mı hemen kestırıp atmasan dedı. Tam o arada bakıcı aradı ıste. 15 dk ne konustuysak bu kadar. Ona cok saskın oldugumu soyledım. Gercekten hıc beklemıyordum, cok profesyonel sekılde yuruttu dava surecımı. Yan bakıs bıle olmadı, hakkını yemeyeyım. Hatta aradıgında da cakmadım bırseyler. Ama avukat-müvekkil ılıskısı var farkında mısın dedım. O da artık müvekkılım degılsın kı dava sonuclandı dedı
Gerçekten olmasa da olur diyorum. Boş kaldığım an yatmak dinlenmek istiyorum. hem iş, hem ev, hem çocuk, hem eş sorumluluğu beni yoruyor sanırım. Yatakta ölü gibiyim :)Çocuk küçükken aynı şeyleri yaşıyoruz çoğumuz, olmasa da olur moduna geçiyoruz ama aslında öyle değil, lakin bizim önceliğimiz değişiyor ve yorgunluğumuz artıyor. Melisa çayı için ve afrodizyak etkili gıdaları araştırıp tüketmeye çalışın, özünüze dönmenize yardımları olur.
Keşke benimde artsaydı. eşim bu kadar şikayet etmezdi. hemen bitse modundayım. kızıyor bana çoğu zaman, 10 saniye sürse sevineceksin diyor.Benım de tam tersı cocukla bırlıkte artmıstı bu ıstek. Herhalde ne zaman uyanacak korkusu bende adrenalini tetıkledı ondan olmus olabılır
Ama sizin içinde bir ihtiyaç bir etkileşim değil mi? Görev gibi görmek size yük olmuyor mu?Evlilikte seks bence büyük rol oynuyor. yatakta mutlu olmak stresi azaltıyor bence. ama çocuk varken... bende çoğu zaman stresçocuğum yokken seks evliliğin büyük oranındaydı. ama oğlumdan sonra görevleştiğini hissediyorum çoğu zaman
Eşinizle iletişiminizi etkilemiyor mu?Gerçekten olmasa da olur diyorum. Boş kaldığım an yatmak dinlenmek istiyorum. hem iş, hem ev, hem çocuk, hem eş sorumluluğu beni yoruyor sanırım. Yatakta ölü gibiyim :)
Çok yoruluyor insan, aynılarını yaşadım. Çocuklar büyüdükçe rahatlıyor insan ama eşler o kadar sabırlı olamıyor. İsteğinizi arttıracak yollar arayın emin olun size de iyi gelecekGerçekten olmasa da olur diyorum. Boş kaldığım an yatmak dinlenmek istiyorum. hem iş, hem ev, hem çocuk, hem eş sorumluluğu beni yoruyor sanırım. Yatakta ölü gibiyim :)
Evlenmeden önce %10 derdim. Evlendim % 40 dedim. Boşandım %80 diyorumMerhabalar hanımlar.
Evlilik saygı sevgi uyum ve içerisinde daha birçok şeyi barındıran genellikle ömür boyu için attığımız bir adım. Ama en büyük faktörün seks olduğu yatsınamaz bir gerçek. Sizce yüzde kaçı seks? Evliliğe karşı düşüncelerinizi alabilir miyim?
Çözüm arayın sorununuza, evlilik o şekilde çok zor devam ediyorKeşke benimde artsaydı. eşim bu kadar şikayet etmezdi. hemen bitse modundayım. kızıyor bana çoğu zaman, 10 saniye sürse sevineceksin diyor.
Ama sizin içinde bir ihtiyaç bir etkileşim değil mi? Görev gibi görmek size yük olmuyor mu?
Eeskiden ihtiyaçtı artık ne bileyim çok nadir bende istek oluyor. İletişimimizi etkiliyor. Eşim hep istekli ben hep kaçıyorum bir yerden sonra tartışma mevzusu oluyorEşinizle iletişiminizi etkilemiyor mu?
Evet ciddi anlamda zorluyor evliliğimi. farkındayım aslında ama bişey yapmadım hiç..Çözüm arayın sorununuza, evlilik o şekilde çok zor devam ediyor
Ben de uzun zaman erteledim, son zamanlarda tecavüz hissi vermeye başlamıştı. Düşün yaşadığım azabıEvet ciddi anlamda zorluyor evliliğimi. farkındayım aslında ama bişey yapmadım hiç..
Evet bir beklentisi olmadıgına kanaat getırdım ama yıne cok erken olmadı mı? 3 Aralıkta boşandım böyle bodoslama bırıyle sadece arkadasca bıle olsa gorusmek ne derece dogru. Ha bir yandan ruhum da okşanmadı değil yalan söyleyemem. Yeniden beğenilmek, hoşlanılmak, karşı cinste ilgi uyandırmak benımde hosuma gıttıAdam senden bir beklentiye girmemiş, dediği gibi akışına bırak bakalım ne olacak.
Bu kadar ayrıntı bilmesi gerer tabi ki insanı ama evliliğideki gibi olacağını hiç sanmıyorum. Bir tanı içinden geliyorsa, baktın olanlar çıkmıyor aklından olmuyor dersin. Duygularını iyi tartmak zorundasın, böyle bir krizden kurtuldum derken başka bir kriz yaşama.