• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğin en büyük sorunu :(

ben de adamı çok kaba buldum.
ama asıl sorunun ikisi arasında ten uyumu olmamasına bağlıyorum.
çünkü uyumlu bi çift zaten olayın doğal akışında bazen aynı pozisyonda başlar bitirir bazen 100 ayrı şekil dener. ama dediğim gibi kendiliğinden ve iki tarafın rızasıyla olur.

bu arkadaşın ilişkisi işkenceye ve cinsel şiddete dönüşme aşamasında.
özellikle istemediği halde sert şekilde davranılması falan.
geyşa mı bu kız da canım?

doğada erkek canlılar 4 dönüyor dişiyi ilişkiye ikna etmek için. burada kadın hazır beklesin mi her dakika?

Evet uyumsuzlar demek ki.
Ama bence konu sahibinden çok adamdan kaynaklanıyor.

Biri aşırı istekli diğeri değil.

Adam aşırı istekli diye burada konu sahibine
kocana ayak uydurmak zorundasın diyemeyiz.
Aynı şekilde kocasının da karısına uyum sağlaması
gerekmez mi?

Evet uyumsuzlar demek ki.
Ama bence konu sahibinden çok adamdan kaynaklanıyor.

Biri aşırı istekli diğeri değil.

Adam aşırı istekli diye burada konu sahibine
kocana ayak uydurmak zorundasın diyemeyiz.
Aynı şekilde kocasının da karısına uyum sağlaması
gerekmez mi?

işte burda da konu sahibi haksız
çünkü adama mastürbasyon yapınca kızmış.
e madem bırak rahatlasın adam.

Kesinlikle,umarım farkeder çünkü hala adama hayvan diye yüklenenler var!

Polyanacım ama şöyle bir şey var.
Madem karısı isteksiz
Neden adam sorunu çözmek yerine hala karısının üstüne
üstüne gidip
zorla ilişkiye giriyor.
Burada kadın 2 gün ara verelim diyorsa
çözüm olacak mı bunu görebilmek için
bir kere de olsa denemesi gerekmez mi.
Bakalım gercekten eşim ona alan tanıdığım da
farklı mı davranacak.

Hani ben şuna karşıyım adam istiyorsa kayıt şartsız
birlikte olman lazım, daha ne istiyorsun
falan..

Ben cekilecek dert degilsem kapi acik ozmn bosansin gitsin kimle ne yapiyosa yapsin benle evli oldugu muddetce karsiyim. Bende baskasiyla evli olsaydim belkide bunlar olmayacakti. Ben hic zevk almayan biri degilim. Bana uyumsuz demekki
Sorun buradaki yazında yatıyor bence,biz yok ben var!Ama karşında da bir erkek var ,o da burada aynı cümleleri yazsa nerde kaldı evlilik birliği!Kimse seni suçlamıyor,hormonlar,istekler,arzular var bunların eksikliği malesef evliliği olumsuz etkiler,bence sen, ben ne yapabilirim diye yaklaşmıyorsun konuya,eşinin kusuru gibi bir ön yargın var,bu çözüm olacaksa öyle olsun o zaman!

Surekli of pof yapan bir kadinla evli olmak da zor
balayından itibaren sorun başlamış adam bunu hiçbir şekilde anlamamış ve agresifleşmiş görünüyor. o da soğumuş sürekli çok sık var hoyrat şekilde muamele görmekten. ben konu sahibinde bulmadım hatayı. istemiyorum dediği halde zorla bile yapmış bu tecavüze girmez mi?

Polyanacım ama şöyle bir şey var.
Madem karısı isteksiz
Neden adam sorunu çözmek yerine hala karısının üstüne
üstüne gidip
zorla ilişkiye giriyor.
Burada kadın 2 gün ara verelim diyorsa
çözüm olacak mı bunu görebilmek için
bir kere de olsa denemesi gerekmez mi.
Bakalım gercekten eşim ona alan tanıdığım da
farklı mı davranacak.

Hani ben şuna karşıyım adam istiyorsa kayıt şartsız
birlikte olman lazım, daha ne istiyorsun
falan..
Yazılanlardan adam hala pozisyonla bu işi çözerim peşinde gibi görünüyor,çözemediği aşikar,karşılıklı konuşulup,suçlama yapmadan çözümüne bakmak lazım bence!uzman şart ama bence!

balayından itibaren sorun başlamış adam bunu hiçbir şekilde anlamamış ve agresifleşmiş görünüyor. o da soğumuş sürekli çok sık var hoyrat şekilde muamele görmekten. ben konu sahibinde bulmadım hatayı. istemiyorum dediği halde zorla bile yapmış bu tecavüze girmez mi?
Tamamiyle zaten istemiyorum dememistim o sekilde yapmayalim su sekilde yapalim dedim onun hirsiyla canımi cikardi sirf istediginu yamadigim icin

Adama normal iliskiye gir diye soylemis ama konu sahibi
Yani yatmis beklemis ki adam isini halletsin
Adam da cinsellik paylasma amaciyla degil fiziksel olarak kendini rahatlatma amaciyla yapmis
Ben boyle anladim
Yoksa elbette istemem hayir yapma deyince israrla yapilmasi elbette tecavuze girer. Konu sahibi boyle birseyle karsilasirsa polise gitmeli

Eşiniz sevişmeyi bilmiyor. Sizde kayganlaştırıcı kullansanız canınız yanmayınca zevk alabilirsiniz. Ayrıca sanırım hiç orgazm yaşamadınız ben öyle anladım. Eşiniz erken boşalıyor olabilir. Yada sizin klitoral sürtünmeye ihtiyavınız vardır.

O sekilde degil onunetkiliyorum hyr dur yapma bosalirim uzun sursun diyo bosalmak istemiyor

Tatlım anla işte, eşin zevkini sonuna kadar yaşamak istiyor.. Burada bir sürü bayan konu açtı eşim bana yaklaşmıyor, kendimi kadın gibi hissetmiyorum diye.. Senin eşinin libidosu yüksek, sana sadece kadınlığını kullanmak kalıyor.. Azıcık kafanı kullan yaaa..

Back