Yahu adam 15 dakika ön sevişiyor. Normal şartlarda bu yeterli bir süre. Neden adama direkt ilişkiye başlıyormuş muhabbeti yapılmış anlamıyorum. Ha konu sahibine yetmiyordur pozisyonu değiştirip uzatır ön sevişmeyi ya da isteklerini dile getirir, adamı yönlendirir uzar süre bir şekilde.
Kadın adamın ilişkiyi uzun tutmasından bile mutsuz oluyor. 15 saniyede boşalan bir adamla evli olsa mutlu olacakmış demek ki. İlişki süresinin uzun olmasının iyi bir şey olduğunun, o çok istediği vajinal orgazma ulaşmanın yegane yolu olduğunun farkında değil. Bitse de gitsek diye bakıyor mevzuya. Zevk almak, olaya dahil olmak için uğraşmıyor.
Adamın oral seks isteğini midem bulanıyor diye reddediyor. Normaldir bişey diyemem ama oral seks de ön sevişmeye dahildir. Öpüşüp koklaşarak nereye kadar tahrik olur bir insan? Bir yerden sonra farklı atraksiyonlara girmek lazım ön sevişmede bile. E kadın bunlara karşı, istemiyor sonra ıslanmıyorum diyor. Çok normal ıslanmaması. Süre yeterli olsa da faaliyet eksik çünkü.
Normal pozisyon normal pozisyon deyip duruyor. Ne olduğunu ben anlamadım açıkçası ama muhtemelen bizim "klasik misyoner" diye bildiğimiz pozisyondan bahsediyor. Kadının en zor zevk alacağı pozisyondur bildiğim kadarıyla. Genelde ilişkinin başında daha sakin durumlarda tercih edilir. Tam anlamıyla penetrasyon sağlanamaz. Şehvetli bir adamı bu şekilde tatmin edebilmesi çok mümkün değil. Ama diğer pozisyonlara canım yanıyor diye kapatıyor kendini.
Adamın tecavüz ettiğini düşünmüyorum. Eğer öyle bir durum varsa konu sahibinin hala o adamla aynı evi paylaşıyor olması bile tuhaf. Sadece muhtemelen sert seksten hoşlanıyor konu sahibi de buna gelemiyor. Kısacası en başta dediğimiz gibi uyumsuz çift olmanın getirdiği sorunlar. Ne libidolar uyuşuyor ne seksten beklentiler. Kendinizi koyun adamın yerine, istediğiniz bir şeyi eşiniz canım istemiyor, midem bulanıyor, o pozisyonda çok yoruluyorum, beden yapım müsait değil gibi bahanelerle yapmazsa bozulmaz mısınız? Ben bozulurum.
Konu sahibi diyor ki ben iki-üç günde bir sevişmek istiyorum eşim her gün istiyor. İki üç günde bir sevişelim ama o da bana uysun, kendini tatmin etmesin, her gün istemesin diyor. Adam hormonlarını, isteğini nasıl karısına göre ayarlasın? Evet kadın da ayarlayamaz ama o zaman adamın kendini tatmin etmesine ses çıkarmayacak.
Yani kısacası bence iki taraf da bencil. Kendi istediği olsun istiyor. Ama beklentiler arasında büyük bir uçurum var, orta yol bulunamıyor malesef.
Burda kadın erkek ayrımı yapmıyorum. Libidosu yüksek olan kadın olsaydı da aynı şeyi söylerdim. Mesele erkeğin kölesi olmak ya da cinselliği erkek için yaşamak değil. Mutlu bir seks hayatı için iki tarafın isteklerinin, zevklerinin, libidolarının benzer olması ve yatak odasında sınırların kaldırılması gerek.