• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğimle ilgili

slnbh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2020
298
166
53
Arkadaşlar ben 2.5 yıllık evliyim ama kafamda cok sorular Var durum şu eşim her kavgamızda çok fazla yüksek ses Bağırma hakaret bad dua durumuna kadar geliyor bu durum artık daralmaya başladım bu durumdan ve uzun süredir eşimin tek derdi evin temizliği bura temiz değil burası olmamış bu böyle olmuş bunu beğenmedim bunu niye yapmadın gibi şeyler artık bu durum beni çok fazla darladı Bir hafta sonu gezmeye gittik ve saat 16.00 gibi evimize geldik sanırım fazla sıcak havadan ve dışarı değişiminden dolayı olduğum yerde uyuyup kalmışım işte kendisi işe gitmişti geldi dokuz gibi evin ne buhali işte bir temizlememişsin insan bir süpürge açar bilmem ne yapar gibi benim bu halimi anlamadan bana çok büyük bir tepki koydu boşanmayı bile düşünüyorum şu an ne yapacağım ne doğru ne yapmam gerekiyor hiçbir fikrim yok aman bir erkeğin bu kadar da kadının temizlik konusunda boğolması ne kadar normal ben çalışan bir bayanım hem iş hem evin temizliği hem yaz hava sıcak insan gezmekte istiyor ne yapıcağımı bilmiyorum Bugün sabah kahvaltıda çay yaptım kendisi ama kettel içindeİçinde deterjan unutmuşum sanırım ben de sallama çay yapmıştım çayın tadına baktım püskürdü sen beni zehirlemeye mi çalışıyorsun sen beni öldürmeye mi çalışıyorsun Allah seni nasıl biliyor söyle yapsın işte kahvaltıyı zehir ettin burnumdan getirdin bilmem ne diye bana bir sürü bağırdı çıktı gitti sonuçta bir kadın olarak en her şey mükemmel olacak değil hatalar olabileceğini düşünüyorum ama sanki hep yaptığım bir şeymiş gibi bir bardak şeyde bu kadar yaygara çıkarıp bana bağırmasına hiçbir anlam veremedim

Allah yardımcınız olsun demeye geldim siz hiç tepki vermiyor musunuz bana nasıl böyle davranırsınız diye ? Birde eşiniz çok titiz , temiz biri mi

Hey Allahım kalksın kendi yapsın. Çocuk yok anladığım kadarıyla. Yıkıcı bi insan değilim ama çekme anacım bu ne böyle. Yarın öbür gün temelli tahammülün kalmaz hem yıpranırsın hem zamanın boşa gitmiş olur.

Bilmiyorum hanımlar, çok azla yoruldum ne yapıcam nasık düzelticem yada düzeleceği yokmu, hep şikayet hep şikayet kilo aldın der istediğim gibi giyinmiyorsun der surat yapar halden kesinlikle anlamıyor bu böyle değildi sanırım cocugumuz olmuyormdiyemi böyle çözemedim

Psikolojik baskı ..sonrası özgüven eksikliği..farkına varınca şiddet başlar..sen bisver temizliği şimdiden böyleyse çocuk olunca düşünemiyorum..maddi özgürlüğün varmış ezdirme kendini..bende çalışıyorum de ..iş için de günlük bı saat belirleyin ikiniz ortak yapın..tabi kabul ederse..etmezse de sizde lafinizi esirgemeyin inceldigi yerden kopsun

Sizde ona kulp takin ... Baksin bakalim nasil oluyormus.. ne demek kilo aldin ... İstedigim gibi giyin... Oda siz.ne istiyorsaniz onu yapsin ... Bakalim oluyormuymus oyle...

Olmuyorsa olmuyordur, zorlamayın.
Giden gün ömrünüzden.

Ancak ortak yaşam alanı olduğu için elbette evin temizliğinde söz sahibidir. Sizin kadar sorumluluğu da vardır.
Temizlik sadece sizin işiniz değil ki, erkek temizliğe bu kadar karışır mı demeyin bence.

Ama diğer huyları ve tepkileri önür törpüsü gerçekten.

Benim en cok zoruma giden küsüyorum tavır yapıyorum ya bir deki sevgi sözcugunede gerek yok ne oldu de bir yanlışımız mı oldu de yada hatanı anla adam bana sen de gene bir haller var hallenmişsin diyor ne iletişim kurmak nede problem ne demek var, ben sevmediğini hissediyorum yani sen tirip atsan banane atmasa. banane der gibi hissettiriyor, ben yanaşırsam yanasıyor ben bir dal uzatmazsam yok

Bilmiyorum hanımlar, çok azla yoruldum ne yapıcam nasık düzelticem yada düzeleceği yokmu, hep şikayet hep şikayet kilo aldın der istediğim gibi giyinmiyorsun der surat yapar halden kesinlikle anlamıyor bu böyle değildi sanırım cocugumuz olmuyormdiyemi böyle çözemedim
Çocuğunuzun olmaması bunlar için sebep değil ki. Saygısızlık.

Arkadaşlar ben 2.5 yıllık evliyim ama kafamda cok sorular Var durum şu eşim her kavgamızda çok fazla yüksek ses Bağırma hakaret bad dua durumuna kadar geliyor bu durum artık daralmaya başladım bu durumdan ve uzun süredir eşimin tek derdi evin temizliği bura temiz değil burası olmamış bu böyle olmuş bunu beğenmedim bunu niye yapmadın gibi şeyler artık bu durum beni çok fazla darladı Bir hafta sonu gezmeye gittik ve saat 16.00 gibi evimize geldik sanırım fazla sıcak havadan ve dışarı değişiminden dolayı olduğum yerde uyuyup kalmışım işte kendisi işe gitmişti geldi dokuz gibi evin ne buhali işte bir temizlememişsin insan bir süpürge açar bilmem ne yapar gibi benim bu halimi anlamadan bana çok büyük bir tepki koydu boşanmayı bile düşünüyorum şu an ne yapacağım ne doğru ne yapmam gerekiyor hiçbir fikrim yok aman bir erkeğin bu kadar da kadının temizlik konusunda boğolması ne kadar normal ben çalışan bir bayanım hem iş hem evin temizliği hem yaz hava sıcak insan gezmekte istiyor ne yapıcağımı bilmiyorum Bugün sabah kahvaltıda çay yaptım kendisi ama kettel içindeİçinde deterjan unutmuşum sanırım ben de sallama çay yapmıştım çayın tadına baktım püskürdü sen beni zehirlemeye mi çalışıyorsun sen beni öldürmeye mi çalışıyorsun Allah seni nasıl biliyor söyle yapsın işte kahvaltıyı zehir ettin burnumdan getirdin bilmem ne diye bana bir sürü bağırdı çıktı gitti sonuçta bir kadın olarak en her şey mükemmel olacak değil hatalar olabileceğini düşünüyorum ama sanki hep yaptığım bir şeymiş gibi bir bardak şeyde bu kadar yaygara çıkarıp bana bağırmasına hiçbir anlam veremedim
Ezdirmeyin kendinizi, siz o evin hizmetçisi misiniz ? Sinirlendim durduk yere! Deyin ki o kocanız olacak adama: “medeni kanuna göre de dini esaslara göre de ev işi yapmak benim eşlik vazifelerimden değil, yapıyorsam bunu iyilik, İhsan bileceksin, beğenmiyorsan kendin yapacaksın ya da parasıyla yaptıracaksın.”

Çalıştığınız ve kazandığınız parayı ona mı veriyorsunuz ?

Benim esimde normalde bana derki askimin elinin degdigi yer kendini belli ediyo. Nasil yapiyosun bilmiyorum ama sen dokununca daha temiz daha duzenli oluyo der. Gecen kavga ettik yok ben daginikmisim. Cok sinir oldum. Bi kez dedi sonra beni kizdirmak icin demis sinirlenince ozur diledi ama insanin zoruna gidiyo.
beraber is bolumu yapin yoksa sizi asla anlamaz ve bu yaptigi piskolojik baski bitirir sizi. Ben bi kez duydum asla hicbirsey yapasim gelmedi size boyle davraniyosa surekli hep eliniz ayaginiza dolanir is yapasiniz gelmez.

Back