Evliligimle ilgili yardimci olurmusunuz lutfen ?

Biz evde birlikte film bile izlemiyoruz (film zevklerimiz farklı) Erkekler pek böyle şeyleri düşünemiyor
Siz yine iyisiniz şükredin

Evet beklentilerinizi düşük tutmalısınız. çünkü sevgili olduğun zamandaki gibi evlilikte olmuyor. ben çok beklenti içinde değildim sevgiliyken.eşimde öyle romantik duygusal mınç mınç içli dışlı bir yapıya sahip değildi.çok ağır şirinlik bilmeyen sevgisini ifadede net süsleyip püslemeyen mat biriydi. biz evlendikten sonra değişti herşey.daha ilgili daha hassas daha bensiz yapamaz duruma geldi. aynı günde ikimizin dizisi var.başka odalarda kalmayalım diye benim diziyi izliyor o sonra pc den takip ediyor vb...gülmeye başladı çocuklar gibiyiz evin içinde.ben 35 o 40 yaşında. sen bana naptın böyle diyor.biri görse şu yaptıklarımı inanmaz diyor.ben değil ama o benim kalıbıma girdi. ben neşeli birisiyim.sahip olduklarımdan kendime mutluluk çıkarırım. hiçbirşey istemem ondan.hiçbirşeyde istemedim. akışına bırak herşeyi canım.ama bu sürede güleryüzün neşen mutluluğn dışına yansısın.

sizin adiniza cok sevindim hep mutlu olun insallah.
Benim esim sevgiliyken cok ilgiliydi, suanda o ilgisi yok, daha siradan normal, rahat, dedigim gibi gunde 1-2 kere arar . haftasonu evde olmayi ister genelde, oyle.. Bende boyle olunca surat asar trip atarim sitem ederim tartisiriz bu sefer iyice limoni oluruz.
belki sizin gibi pozitif kalsam, gulup gecsem onada o enerjiyi veririm.. ama insanin elinde olmuyorki, siz nasil yapiyorsunuz bunu..

Daha ne benımji cok nadir arar hergun de aramaz yani eşin evcimen İnan bu cok iyi bısey şükret

İnan cok gereksiz sitemler işe gir bencede

Artık sevgili değilsiniz evlisiniz çocuk yapın eşinizi çok takmazsınız kafanıza :)

Gunde bır ıkı gayet ıyı cnm

sevgilik dönemleri ve ne yazikki cicim aylari da gecmis, adam özüne dönmüs erkekler böyle malesef biz cok fazla şey bekledigimiz icin hayal kirikligi yasiyoruz belki ama gercekler bu sekilde kabullenmek lazim bir yerde üzerine gidip sikistirirsan bunalirsa tartismalar kavgalara dönüsebilir...

seninde dedigin gibi boslukta hissediyorsan calismak iyi gelecektir....

Ada'm daha ne yapsın

Günde 1-2 arıyormuş işte

Sevgili iken son dışarı çıkılır zira ancak öyle görüşülür

Evlisiniz evde görüşüyorsunuz İşte

Siz kendinize hayat kurun dışarıda evde tek bir şeye odaklanıp bunalmışsınız

Basit kurslara vs de yazılın yani çevre edinin gün boyu Ada'mı düşünmeyin

çok teşekkür ederim canım.
aynen sorunun förmülünü çözmüşsün aslında cvbı yazarken. güler yüzlü neşeli kıpır kıpır olmalısın.bir erkekten birşeyi istediğin zaman yapacagı varsada yapmıyor pozisyonunda görmüşümdür ben hep. trip atmak gerçekten sıkıntı yaratan bir şey.sen trip atma sanada trip atmasınlar.belkide bizim eşimle hikayemizdeki fark eşim sevgiliyken ilgili değildi çok o olabilir. belkide ilerlemiş yaşta yapmış olduğum evlilik ve daha önceki hayat tecrübelerimle alakalı olarak öğrenmiş olduklarımı beklememe dürtüsü.
evliliğinizi triplerle küsmelerle kavgalarla renksiz hale getirmeyin. sevgiliyken günde 5-6 kez konusuyoruz.sevgiliyken bulusma yerine süs püs içinde gidiyoruz. evliyken 1 -2 kere konuşuyoruz. evliyken pijamalarımızla film izliyoruz. olayın özeti burada aslında. sevgi saygı duygularınız ortak paydanızsa değişimlere açık olmak şart.

Evliliğe hoşgeldin tatlım
Tamam bütün erkekler öyle demiyorum ama çoğunlukla eskisi gibi olmuyorlar.biraz daha rahat takılıyorlar.Çünkü artık evlenmiş oluyorlar

Evlenince oyle oluyor daha da bozulacak sende zamanla alisacaksin buna ben 7 yillik evliyim nisanliyken her gun yemege cikarirdi.
Evlendikten sonra toplasn 3 defa cikarmamistir. Ne gerek var bosa masraf diyor.. Evlendikten sonra sadece ceplerini dusunuyorlar.
Sevgiliyken arada mesafe var gormuyorlar ozluyorlar bu yuzden suekli arayip soruyorlar ama evlenince hep yanyanasiniz bu yuzden siradan geliyor her sey..
Bazen annenlerde kal 1 hafta kendini ozlettir yada bi is bul evde kalinca daha cok talkiyor insan kafaya

Canim bence senin istedigin ilk gunki gibi olmaniz ama sunuda bi dusun hersey eskisi gibi olamiyor beli bi sire sonra malesef erkek ister istemez degisiyor artik is guc romantiklik ilk baslarda olur ama zamanla oda biter boyle seyleri kafaniza takmayin esinizin sizi sevmesinden eminseniz sorun yok bence

Ben evli değilim. Ama eşimi her gün görüyorum sonuçta. Özel bir durum olursa hastalık vs olursa arama mesaj olur da, Sohbet muhabbet için neden mesaj atsın arasın ki? Sonuçta akşam buluşunca konusabileceksiniz istediğiniz kadar. Çıkınca da haber veriyormuş zaten. Bana çok normal geldi. Sizin beklentileriniz biraz amaçsız geldi kusura bakmayın ama.

Sizin evde canınız sıkılmış hemen iş bulun. Günde 1-2 defa arayan adam neden ilgisiz olsun ki? Kendi kendinize kurup surat yapmayın boşuna aksine 4 gözle eve gelmesini bekleyin güler yüzlü olun. Adam birşey de yapmamış. Evde uzatın ayaklarınızı izleyin filminizi oh mis. Çok canınız sıkkınsa siz arayın akşam beni yemeğe götür sıkıldım deyin.

Anlayabiliyorum ama insanin icinden gelmiyor o anda sitem edesi geliyor , birde evet bizde esim cikiyoken baya ilgiliydi.
ortada bir sebep yok gibi ama gunluk olan seyler iste.. cok dogru , evliyken esini hergun gormeye alisiyorsun.
mesela bazen ben yaziyorum askim bugun buraya gittim, boyle yaptim , veya gidiyorum diye bazen cevap bile vermiyor, 1 -2 saat sonra bi resim gonderiyor bana veya ne bileyim aksama ne yicez diye sorabiliyor. hani cok umursamiyor mesajlari.

bir iki kere trip attim bunun icin, soyledim hatta neden cevap yazmiyosun diye ya askim yogundum diyo yada cevap yazilacak birsey degildi okudum diyo.

Az once yazdigim sey mesela , gun icinde gittigim yerleri haber veriyorum veya eve gelince soyluyorum askim suraya gittim sunu yaptim diye , bazen cevap vermiyo hic, bazende baska birsey soruyor falan. yani cok ciddiye almiyor sanki. belki mesajlarimi cok abarttim, bunaldi , baska birsey gelmiyor aklima ama ben bozuluyorum bunlara.. Ben ona yapmiyorum boyle cunku..

keyfime de bakiyorum o ayri, bazen soyluyorum yemege gidelim mi diye, ama genellikle ondan bekliyorum..

Alış buna evli Türk erkeği bu işte.oyalanacak bir meşgale bul kendine.ya işe gir.kursa git.ama eşinin bu haline alışmadan cocuk falan yapma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…