Evet beklentilerinizi düşük tutmalısınız. çünkü sevgili olduğun zamandaki gibi evlilikte olmuyor. ben çok beklenti içinde değildim sevgiliyken.eşimde öyle romantik duygusal mınç mınç içli dışlı bir yapıya sahip değildi.çok ağır şirinlik bilmeyen sevgisini ifadede net süsleyip püslemeyen mat biriydi. biz evlendikten sonra değişti herşey.daha ilgili daha hassas daha bensiz yapamaz duruma geldi. aynı günde ikimizin dizisi var.başka odalarda kalmayalım diye benim diziyi izliyor o sonra pc den takip ediyor vb...gülmeye başladı çocuklar gibiyiz evin içinde.ben 35 o 40 yaşında. sen bana naptın böyle diyor.biri görse şu yaptıklarımı inanmaz diyor.ben değil ama o benim kalıbıma girdi. ben neşeli birisiyim.sahip olduklarımdan kendime mutluluk çıkarırım. hiçbirşey istemem ondan.hiçbirşeyde istemedim. akışına bırak herşeyi canım.ama bu sürede güleryüzün neşen mutluluğn dışına yansısın.
Daha ne benımji cok nadir arar hergun de aramaz yani eşin evcimen İnan bu cok iyi bısey şükretAriyorum hala bir haber yok , umarim bulurum bir an once, bende cok istiyorum ozledim calisma hayatini.
Isimden memnun degildim, evliligide bahane edip ayrildim daha rahat hazirlanirim diye.
Tabi ilk kez birlikte yasiyoruz, esimde cok sosyal biri degil, iste yeterince yoruluyorum diyo. Onun disinda aramalari mesajlarida azaldi , yani gunde 1 veya 2 kez arar beni napiyosun diye, bide ciktim geliyorum diye..
Cok fazla mi sizce bu beklentilerim ?
İnan cok gereksiz sitemler işe gir bencedeHic bi zaman gece hayati olmadi, veya cok genis bir cevresi yok 5-6 samimi arkadasi var, cikiyoken bunlari hep olumlu yonden dusundum, gece cikmayacak, veya arkadaslari duzgun insanlar diye, birde benimle haftada en az 2-3 kere gorusmek istiyordu, cok uzak oturmamiza ragmen benim oldugum semte gelir 1 saatligine dahi olsa gorusurduk. Meger beni gormek icinmis evlenince disariyla bagi kalmadi.. sosyal olmadigini anlayamadim.
Ben o isteyken anneme gidiyorum bazen, arkadaslarimla her hafta gorusemiyorum cunku cogu calisiyor..
Cikiyorum disarida kahve / cay iciyorum, dolasiyorum yuruyus yapiyorum biraz kafam dagiliyor. Bu sekilde zaman geciriyorum yani.
10 kez aramasini beklemiyorum ama bazen oglen 1-2 ye kadar sesi cikmiyor mesela, ben arayip sitem ediyorum hic aklina gelmedim diye o da cok yogundum veya evet gelmedi dusunecek vakit olmadi gibi cevaplar veriyor oyle konusuyoruz. Hatta bazen mesgule atiyor telefonumu 1-2 saat sonra donuyor bana. Yogun bir isi var..
Aslinda cok kolay istedigim sey, biraz romantizm, ince dusunce, eve gelirken bi telefon askim disarda yiyelim mi gibi kucuk jestler ..
Gunde bır ıkı gayet ıyı cnmAriyorum hala bir haber yok , umarim bulurum bir an once, bende cok istiyorum ozledim calisma hayatini.
Isimden memnun degildim, evliligide bahane edip ayrildim daha rahat hazirlanirim diye.
Tabi ilk kez birlikte yasiyoruz, esimde cok sosyal biri degil, iste yeterince yoruluyorum diyo. Onun disinda aramalari mesajlarida azaldi , yani gunde 1 veya 2 kez arar beni napiyosun diye, bide ciktim geliyorum diye..
çok teşekkür ederim canım.sizin adiniza cok sevindim hep mutlu olun insallah.
Benim esim sevgiliyken cok ilgiliydi, suanda o ilgisi yok, daha siradan normal, rahat, dedigim gibi gunde 1-2 kere arar . haftasonu evde olmayi ister genelde, oyle.. Bende boyle olunca surat asar trip atarim sitem ederim tartisiriz bu sefer iyice limoni oluruz.
belki sizin gibi pozitif kalsam, gulup gecsem onada o enerjiyi veririm.. ama insanin elinde olmuyorki, siz nasil yapiyorsunuz bunu..
Ben evli değilim. Ama eşimi her gün görüyorum sonuçta. Özel bir durum olursa hastalık vs olursa arama mesaj olur da, Sohbet muhabbet için neden mesaj atsın arasın ki? Sonuçta akşam buluşunca konusabileceksiniz istediğiniz kadar. Çıkınca da haber veriyormuş zaten. Bana çok normal geldi. Sizin beklentileriniz biraz amaçsız geldi kusura bakmayın ama.Ariyorum hala bir haber yok , umarim bulurum bir an once, bende cok istiyorum ozledim calisma hayatini.
çok teşekkür ederim canım.
aynen sorunun förmülünü çözmüşsün aslında cvbı yazarken. güler yüzlü neşeli kıpır kıpır olmalısın.bir erkekten birşeyi istediğin zaman yapacagı varsada yapmıyor pozisyonunda görmüşümdür ben hep. trip atmak gerçekten sıkıntı yaratan bir şey.sen trip atma sanada trip atmasınlar.belkide bizim eşimle hikayemizdeki fark eşim sevgiliyken ilgili değildi çok o olabilir. belkide ilerlemiş yaşta yapmış olduğum evlilik ve daha önceki hayat tecrübelerimle alakalı olarak öğrenmiş olduklarımı beklememe dürtüsü.
evliliğinizi triplerle küsmelerle kavgalarla renksiz hale getirmeyin. sevgiliyken günde 5-6 kez konusuyoruz.sevgiliyken bulusma yerine süs püs içinde gidiyoruz. evliyken 1 -2 kere konuşuyoruz. evliyken pijamalarımızla film izliyoruz. olayın özeti burada aslında. sevgi saygı duygularınız ortak paydanızsa değişimlere açık olmak şart.
Sizin evde canınız sıkılmış hemen iş bulun. Günde 1-2 defa arayan adam neden ilgisiz olsun ki? Kendi kendinize kurup surat yapmayın boşuna aksine 4 gözle eve gelmesini bekleyin güler yüzlü olun. Adam birşey de yapmamış. Evde uzatın ayaklarınızı izleyin filminizi oh mis. Çok canınız sıkkınsa siz arayın akşam beni yemeğe götür sıkıldım deyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?