• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliligimle ilgili yardimci olurmusunuz lutfen ?

Ada'm daha ne yapsın

Günde 1-2 arıyormuş işte

Sevgili iken son dışarı çıkılır zira ancak öyle görüşülür

Evlisiniz evde görüşüyorsunuz İşte

Siz kendinize hayat kurun dışarıda evde tek bir şeye odaklanıp bunalmışsınız

Basit kurslara vs de yazılın yani çevre edinin gün boyu Ada'mı düşünmeyin

ben biraz bunaldim evde, ne kadar disarida cikiyo olsam arkadaslarimin hepsi calisiyo neredeyse, ondan ya anneme gidiyorum lafliyoruz ya yalniz dolasiyorum. bide esimi hep sevgililik zamaniyla kiyaslayip uzuluyorum neden ilgisiz diye :(
abartiyo olabilirim bosluktan.

mesajlarimi gormezden gelmesine bozuluyorum biraz, onemsemiyomus gibi.. O yuzden konustum 2 kez fakat kabul etmiyor, mesajlasmaya vaktim olmuyo diyo, veya yazdigin sey onemsiz diyo.. :bicak:

sevgilik dönemleri ve ne yazikki cicim aylari da gecmis, adam özüne dönmüs erkekler böyle malesef biz cok fazla şey bekledigimiz icin hayal kirikligi yasiyoruz belki ama gercekler bu sekilde kabullenmek lazim bir yerde üzerine gidip sikistirirsan bunalirsa tartismalar kavgalara dönüsebilir...

seninde dedigin gibi boslukta hissediyorsan calismak iyi gelecektir....

hepsi gecti arkadasim malesef..
isine odakli suanda, cocuk yapmak icin biraz birikim lazim .. bende is ariyorum bakalim..
acikcasi biraz usteledim bu konuda, neden boylesin diye, kendinde birsey oldugunu dusunmuyo yani ve anlamiyo demek istedigimide.. yani ortada bilerek yapilan bisey olmadigi icin galiba "duzeltmek" te mumkun degil..

Arkadaşlar saçmalamayın. EŞimle 2 yıl flört ettik 5 aylık evliyiz. Sevgilili halimizden dahada sevgili dahada özlüyoruz gün içinde sürekli telefonlaşıyoruz. akşam göreceğiz diye birbirimizi sabırsızlanıyoruz. Bazı şeyler elimizde karşılıklı olarak.
Sana gelince kuzucum kendine bakarak işe gittiğinde adam nasıl sana ilgi gösteriyor gör bakalım. Uğraşın olsun. Sabah giderken gördüğünde akşamda aynı şekil görmesin. Herşey elimizde bazen.

İyi ki karışmıyor ona şükret sokağa çıkamayan kadınlar var. Cevap vermiyordur olabilir meşguldür. Sana güveniyor sorgulamıyor demek ki ne güzel birşey. Kafana çok takıyorsun. Söyle ne olacak her seferinde sen yemeğe gidelim de. 10 kere söyle bir defa çemkir:))) sakin ol bence. Sırat yapıyorum demişsin yapma bu yüzden kocanı evden kendinden uzaklaştırırsın.

Az once yazdigim sey mesela , gun icinde gittigim yerleri haber veriyorum veya eve gelince soyluyorum askim suraya gittim sunu yaptim diye , bazen cevap vermiyo hic, bazende baska birsey soruyor falan. yani cok ciddiye almiyor sanki. belki mesajlarimi cok abarttim, bunaldi , baska birsey gelmiyor aklima ama ben bozuluyorum bunlara.. Ben ona yapmiyorum boyle cunku..

keyfime de bakiyorum o ayri, bazen soyluyorum yemege gidelim mi diye, ama genellikle ondan bekliyorum..

Meraba bayanlar ne zamandir takip ettigim foruma artik bende uyeyim. :KK25:

Sizden evliligimle ilgili fikir almak istiyorum.. 1 senedir evliyiz, ben 27 esim 30 yasindayiz, cocugumuz yok..

Sorunum esimin evlendikten sonra degismesi yani cikiyokenki gibi ustume dusmuyo sanki, cok daha rahat, kendi halinde, hic oyle romantik degil, cikiyorken yemege cikarirdi haftada 1- 2 simdi ayda 2 kez ben zorla cikariyorum hep evde kalmak istiyo bi tembellik miskinlik var ustunde. Evde birlikte film izlemek veya kendi mac izlemek, arkadaslariyla maca gitmek istiyo.

ben evlendigimizden beri calismiyorum, kendim nisanliyken isi birakmistim dugune hazirlanirim ev kurariz diye , son 2 aydir is aramaya basladim, saniyorumki isim olsa bende bu kadar ilgi beklemem bunalmam evde.. umarim is bulabilirim kisa surede..

O benimle ilgilenmeyince veya gun icinde aramazsa kafama takiyorum ve trip atiyorum tartisiyoruz. :KK35:Artik ondan birseyler beklemeyide biraktim daha cok ben ustune gidiyorum ariyorum, mesaj atiyorum biraz abartmista olabilirim ..

sizce evlilikte bu denge nasil olmalidir? esimin sevgiliyken olan tavrini nasil geri kazanabilirim?

sevgiler :21:
evllilikler boyledir. garipseme. bu kervana hosgeldin
calismak iyi gelir ama.baska sorunlar cikarcaktir.
hic bir erkek ve kadin evlendikten sinra sevgili gibi ilgili alakali olmaz. beklentilerini dusur.
neden olmaz dersen : birlikte oldunuz bitti...

Benim kocam da aynen boyle yani evlenince ilgi alaka.tamamen bitmis durumda

ben biraz bunaldim evde, ne kadar disarida cikiyo olsam arkadaslarimin hepsi calisiyo neredeyse, ondan ya anneme gidiyorum lafliyoruz ya yalniz dolasiyorum. bide esimi hep sevgililik zamaniyla kiyaslayip uzuluyorum neden ilgisiz diye :KK43:
abartiyo olabilirim bosluktan.

mesajlarimi gormezden gelmesine bozuluyorum biraz, onemsemiyomus gibi.. O yuzden konustum 2 kez fakat kabul etmiyor, mesajlasmaya vaktim olmuyo diyo, veya yazdigin sey onemsiz diyo.. :bicak:

Doğru diyor

İl yığın olunca ne aramaya benzer mesaja Zaman da rahat da olmuyor

Bir de akşam konuşuruz diyordur gün içinde acil olmayan bir şeyi neden konuşalım neden yazışalım ki

Meraba bayanlar ne zamandir takip ettigim foruma artik bende uyeyim. :KK25:

Sizden evliligimle ilgili fikir almak istiyorum.. 1 senedir evliyiz, ben 27 esim 30 yasindayiz, cocugumuz yok..

Sorunum esimin evlendikten sonra degismesi yani cikiyokenki gibi ustume dusmuyo sanki, cok daha rahat, kendi halinde, hic oyle romantik degil, cikiyorken yemege cikarirdi haftada 1- 2 simdi ayda 2 kez ben zorla cikariyorum hep evde kalmak istiyo bi tembellik miskinlik var ustunde. Evde birlikte film izlemek veya kendi mac izlemek, arkadaslariyla maca gitmek istiyo.

ben evlendigimizden beri calismiyorum, kendim nisanliyken isi birakmistim dugune hazirlanirim ev kurariz diye , son 2 aydir is aramaya basladim, saniyorumki isim olsa bende bu kadar ilgi beklemem bunalmam evde.. umarim is bulabilirim kisa surede..

O benimle ilgilenmeyince veya gun icinde aramazsa kafama takiyorum ve trip atiyorum tartisiyoruz. :KK35:Artik ondan birseyler beklemeyide biraktim daha cok ben ustune gidiyorum ariyorum, mesaj atiyorum biraz abartmista olabilirim ..

sizce evlilikte bu denge nasil olmalidir? esimin sevgiliyken olan tavrini nasil geri kazanabilirim?

sevgiler :21:
Evliliğe biz kadınlara daha çok is düşüyor erkekler biraz gelecek kaygısına düştü için degisebiliyorlar hoş görmek lazım aike reisi okuyorlar

çok kisi erkekler evlenince değişir demis.tamam elbetteki evliligin getirdiği sorumluluklar özellikle çocuktan sonra başlayan zorlu bir süreç ve sorunlar zaman zaman evliligi zorlu dönemlere sokabiliyor.yada belli bir süre sonra bazı seyler siradanlasiyor ister istemez.eskisi gibi günde 10 kere konuşmak sürekli mesajlasmak felan olmuyor.değişen sadece erkek yada kadin değil şartlar imkanlar hersey değişiyor..
ancak bir yillik bir evlilik bunun icin bence cok çok erken.üstelik hamilelik cocuk felanda yok.ben bir yıllık evliyken ayaklarim yere basmasti.(gercekten basmazdi.evde esimin omzuna ziplar gezerdim):)
sizden de kaynaklanıyordur.bu kadar çabuk monoton bir hayata girmek yerine eğlenmeyi bilin birbirinizle.zamanın getireceği bir çok seye birlikte adepte olacaksınız zaten ama bunu yavaşlatmak mutluluk katmak ve yeni şeyler üretmekte sizin elinizde.mutluluklar dilerim..

Dediğiniz gibi boşlukta olunca uğraşıcak da kimse olmadığı için eşinize takmışsınız :) Umarım kısa zamanda kafanıza göre bir iş bulursunuz. Sizin de bir meşgaleniz olunca emin olur daha rahat bir hayatınız olur

Bu kadar takılmayın,kendinizi de eşinizi de rahat bırakın bence.İlla işsizlikten değil bu sarma durumu,kendinizi gayet güzel oyalayabilirsiniz,çeşitli aktivitelerle.Spora gidin,bir hobi edinin vs vs enerjinizi atın.Her evliliğin başlarında olur bu gibi durumlar,buna alışma sancısı derim ben,zamanla oturuyor herşey ve yıpratmazsanız ilerisi daha güzel oluyor.

En azından evcimenmis hayatim sukret.. Gene kahvelerde bak benimki... Ariyom bide telefonu meşgul...:mad: iki sene nişanlı kaldım yuruyerek gelirdi hergun beni görmeye eve girmezdik kolay kolay hep yemeklerde kafelerde hey gidi.. Simdi diyince ne sanıyodun filmlerde yasamiyoz biz diyor...

Hic bi zaman gece hayati olmadi, veya cok genis bir cevresi yok 5-6 samimi arkadasi var, cikiyoken bunlari hep olumlu yonden dusundum, gece cikmayacak, veya arkadaslari duzgun insanlar diye, birde benimle haftada en az 2-3 kere gorusmek istiyordu, cok uzak oturmamiza ragmen benim oldugum semte gelir 1 saatligine dahi olsa gorusurduk. Meger beni gormek icinmis evlenince disariyla bagi kalmadi.. sosyal olmadigini anlayamadim.

Ben o isteyken anneme gidiyorum bazen, arkadaslarimla her hafta gorusemiyorum cunku cogu calisiyor..
Cikiyorum disarida kahve / cay iciyorum, dolasiyorum yuruyus yapiyorum biraz kafam dagiliyor. Bu sekilde zaman geciriyorum yani.

10 kez aramasini beklemiyorum ama bazen oglen 1-2 ye kadar sesi cikmiyor mesela, ben arayip sitem ediyorum hic aklina gelmedim diye o da cok yogundum veya evet gelmedi dusunecek vakit olmadi gibi cevaplar veriyor oyle konusuyoruz. Hatta bazen mesgule atiyor telefonumu 1-2 saat sonra donuyor bana. Yogun bir isi var..

Aslinda cok kolay istedigim sey, biraz romantizm, ince dusunce, eve gelirken bi telefon askim disarda yiyelim mi gibi kucuk jestler ..
Bunlar her kadının evlilikten beklediği şeyler fakat erkeklerin çok çok azı bu beklentiye cevap verebilir. Eşinizi bu haliyle kabul edene kadar ufak tefek sürtüşmeler kırgınlıklar olması normal, birbirini tanıma dediğimiz süreç tam olarak bu aslında.

Beklentilerimizin karşılanmasını istemekten vaz geçip karşımızdaki insanı o haliyle kabul ederek onun karakter sınırını aşmayan yeni beklentiler geliştirdiğimizde hem biz daha mutlu oluruz hem karşımızdaki bizim için yeterli olabildiğini hisseder.

Birbirinizi evlenmeden önce de seviyordunuz şu an da seviyorsunuz, tek fark heyecan bitti çünkü birbirinizi elde ettiniz. Erkeklerin libidosu daha yüksek olduğu için elde ettikten sonra heyecandaki düşüş sebebiyle davranışlarda oluşan değişim kadına oranla çok daha fazla oluyor, doğanın kanunu bu, eşinizi bunun için suçlamayın.

Dışarı çıkmak, sürpriz yapmak, hediye almak hepsi bir yere kadar. Evlilikte en mühim olan şey sevgiyi saygı ile besleyip korumak. Aranızdaki saygı eksilmediği sürece eşinize karşı anlayışlı olun, trip atmak yerine açıkça tatlı dille konuşun çünkü erkeklerin imaları anlaması uzun zaman alır. Hayatınızdaki hareketliliğin azlığına takılıp kaliteli zaman geçiremediğinizi düşünmeyin, eşinizin kolunun altına girip ona sarılmak, gününün nasıl geçtiğini sorup öylesine sohbet etmek, şakalaşmak, ona sevdiğinizi söylemek de çok güzel bir kaliteli zaman geçirme şeklidir. Hem belki eşinizin kaliteli zaman geçirme anlayışı sizinkinden çok farklıdır, belki ona göre zaten çok kaliteli zaman geçiriyorsunuzdur da o yüzden sitemlerinize anlam veremiyordur.

Eşinize biraz zaman tanıyın, onu iyice tanıyıncaya kadar beklentilerinizi azaltın. Ben psikolog olmama rağmen ikinci yılımızda birbirimize uyum sağlayarak evliliğimizi rayına oturtabildik. Endişelenmeyin. Beş sevgi dili ve Nevzat Tarhan kitapları okuyabilirsiniz.

Ayda hiç olmazsa 2kere yemeğe gidiyorsunuz buna şükür.
Ayrica günde ikide gayet normal bi arama süresi .
Ama yinede ilgi alistiğimiz gibi kalmayinca hep aç oluruz ilgiye . :)
En güzeli işe girince daha çok özlenip sevgi tazelemek bi zaman sonra monotonluk sıkıyor.

Klasik yeni evli tribi. Allah başka dert vermesin. Zamanla herşey yerine oturur.

Kesinlikle iş hayatina bir an önce girin. Çalısmak bilirsiniz ki yorucudur hem beyinsel hem bedensel olarak. Haliyle evde rahat vakit gecirmek ister her calisan. Sizde calismadiginiz icin esiniz gelince ilgi bekliyorsunuz normal. Sizde tempolu bi hayata girin orta yolu bulursunuz. Sevgiliyken evlendikten sonra bazi seylerin rutine binecegini duşunmemis olmanizdan kaynaklanan beklenti düzeyiniz de sorun tabi. Beklentinizi biraz düşürün.

İyi ki karışmıyor ona şükret sokağa çıkamayan kadınlar var. Cevap vermiyordur olabilir meşguldür. Sana güveniyor sorgulamıyor demek ki ne güzel birşey. Kafana çok takıyorsun. Söyle ne olacak her seferinde sen yemeğe gidelim de. 10 kere söyle bir defa çemkir:))) sakin ol bence. Sırat yapıyorum demişsin yapma bu yüzden kocanı evden kendinden uzaklaştırırsın.

Evet karismiyor genelde, bunaltmaz beni ve guvenir evet.
biraz takiyorum, istedigim ilgiyi goremedigimi gorunce mutsuz oluyorum ve suratimdan belli oluyor, esimde sitem etmemden rahatsiz , ne yaptigini da anlamiyor ve ayrica benim abarttigimi dusunuyor..

Doğru diyor

İl yığın olunca ne aramaya benzer mesaja Zaman da rahat da olmuyor

Bir de akşam konuşuruz diyordur gün içinde acil olmayan bir şeyi neden konuşalım neden yazışalım ki

Iste bende buna bozuluyorum, soylediklerimi onemsememis gibi oluyor, yazdigimla kaliyorum.
Acaba kendimi geri ceksem ilgisi artar o bana yonelirmi?

Back