Evliligimle ilgili yardimci olurmusunuz lutfen ?

berilins

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Mart 2017
20
4
1
34
Meraba bayanlar ne zamandir takip ettigim foruma artik bende uyeyim.

Sizden evliligimle ilgili fikir almak istiyorum.. 1 senedir evliyiz, ben 27 esim 30 yasindayiz, cocugumuz yok..

Sorunum esimin evlendikten sonra degismesi yani cikiyokenki gibi ustume dusmuyo sanki, cok daha rahat, kendi halinde, hic oyle romantik degil, cikiyorken yemege cikarirdi haftada 1- 2 simdi ayda 2 kez ben zorla cikariyorum hep evde kalmak istiyo bi tembellik miskinlik var ustunde. Evde birlikte film izlemek veya kendi mac izlemek, arkadaslariyla maca gitmek istiyo.

ben evlendigimizden beri calismiyorum, kendim nisanliyken isi birakmistim dugune hazirlanirim ev kurariz diye , son 2 aydir is aramaya basladim, saniyorumki isim olsa bende bu kadar ilgi beklemem bunalmam evde.. umarim is bulabilirim kisa surede..

O benimle ilgilenmeyince veya gun icinde aramazsa kafama takiyorum ve trip atiyorum tartisiyoruz. Artik ondan birseyler beklemeyide biraktim daha cok ben ustune gidiyorum ariyorum, mesaj atiyorum biraz abartmista olabilirim ..

sizce evlilikte bu denge nasil olmalidir? esimin sevgiliyken olan tavrini nasil geri kazanabilirim?

sevgiler

Esinin sevgiliyken olan tavrini hicbir zaman geri kazanamazsin cunku artik sevgili degil evlisiniz.

ama daha 1 senelik evliyiz simdiden boyleyse 2 cocuk yapsak 10 senenin sonunda nasil olucak evlilik?

Bir erkekler evlendikten sonra sevgili dönemindeki gibi ilgili olmaz sonuçta evlendik diye rahatlama gelir. Göz boyamak için yapılan her şeyi yapmayı bırakır özüne döner üzgünüm :)
İki işi bırakmanız hata olmuş hemen evleneyim evimin hanımı olayım havasına girmişsiniz nişanlandığınızda. Hatanızı görmeniz güzel evdeyken kurarsınız tabii bir sürü şey aklınızda işe girince eşinize bu kadar takmayı bırakırsınız...

Bence iş aramayı hızlandırın işe başlayın biran önce, kocanız sarmışsınız. Düğüne hazırlanmakla çalışmanın alakasını da anlayamadım pek.
Sevgililik ve evlilik aynı olmaz, sevgiliyken aynı evde yaşamıyordunuz muhtemelen, şimdi hergün berabersiniz, bu dışarı çıkma sıklığınızı bile değiştirir çok normal.

Daha yeni evlisiniz tam olarak birbirinizi tanıyamazsınız ki daha.Evlenmeden önceki hayatla şimdiki hayat bir degil ayrıca.Haftada 1 olur bazen 2 haftada 1 olur duruma göre değişir.Herşey dışarı çıkmak degil ki,birlikte güzel vakit geçirebilmek..Benim eşim de çok yorgun gelir anlayışla karşılarım evde film izleriz vs.Eşin Evcimen biri demek ki.Daha ne istiyorsun ki.İleri Zaman'larda oturur herşey şuan çok çok yeni çünkü...3 4 yıla kadar oturur.Ki aynı şehirdeysen işi bırakman hata olmuş.Ben farklı şehirdeyken işi düğüne kadar bırakmadım pazarları 3 saat mesafelikteki yeni evimi temizleyip geliyordum.Eşim şehirdışinda askerdi her işleri ben iş çıkışı kendim yapıyordum her yere kendim gidiyordum.İlgilenecek bir kv veya bir annem olmadığı halde.Bunlar hiç problem bile degil.

Ariyorum hala bir haber yok , umarim bulurum bir an once, bende cok istiyorum ozledim calisma hayatini.
Isimden memnun degildim, evliligide bahane edip ayrildim daha rahat hazirlanirim diye.
Tabi ilk kez birlikte yasiyoruz, esimde cok sosyal biri degil, iste yeterince yoruluyorum diyo. Onun disinda aramalari mesajlarida azaldi , yani gunde 1 veya 2 kez arar beni napiyosun diye, bide ciktim geliyorum diye..

Cok fazla mi sizce bu beklentilerim ?

Evli bir erkekten ne bekliyorsunki?:)

O bütün erkekler gibi,normal yani..

Bu durumda sorun onda değil, sende

senin bayağı canın sıkılmış evde , ya çocuk yap yada bir işe gir , düzelir,
adam daha ne yapsın arıyor muş günde 1 yada 2 kere , evlendiniz artık,

Tesekkurler mesajin icin. Evlenmeden 1 sene flort ettik toplamda 2 senedir birlikteyiz yani. Evet gayet evcimendir, ayda 1-2 kez arkadaslariyla bulusur aksam yemege gider veya maca giderler onun disinda evdedir.
Ben issizlikten bunaliyorum sanirim haftasonlarida cikmak istiyorum, icime sinmiyo onu birakip cikmak ondan oda isteyip birseyler yapsak birlikte cok hosuma gidecek ama iste 2 haftada 1 falan cikiyoruz..
Ben calisiyokende haftasonlari gezerdim ise baslayinca yine cikmak isteyebilirim.. Evde kendime bir mesgale mi bulsam acaba.. pilates yapiyorum evde , kitap okuyorum, dizi izliyorum.. ne yapabilirimki baska esime sarip kavga etmek istemiyorum..

İşe girin ya da evde sizi rahatlatacak, meşgul edecek, kendinizi geliştirebileceğiniz bir hobi edinin.
İnsan boşta kalınca bazen sağa sola sarabiliyor.

Bir de şöyle bir gerçek var ki, evlenince elbette kadın da, erkek de bir nebze değişiyor. Artık gevşeme mi dersiniz, rahatlık mı dersiniz, kişiler kendilerini salabiliyor, sevgililikten ayuluğa direkt geçiş yapabiliyor. Canınızı sıkmayın, bu işler biraz da ne kadar ekmek o kadar köfte işleri. Hayatınızı yaşayın, giyinin kuşanın, süslenin püslenin gezin. Fıkır fıkır olun, eşinizi kendinize çekin. Beklentiye girmek yerine, talep edin, umduklarınızı söyleyin.

Eşinizin çok sosyal olmadığını evlenmeden önce farketseydiniz keşke boş yere beklentiye girmezdiniz. Önceden ayrı evlerde yaşadığınız için mecburen dışarıda buluşuyordunuz, şimdi ise zaten hergün berabersiniz, eşiniz de evcimen olduğu için dışarı çıkma gereği duymuyor belli.
Gün içinde de 10 sefer aramasını beklemek saçma değil mi yine akşam eve gelecek berabersiniz, 1,2 kez arıyormuş bence iyi bile, 10 kez arasa akşama konuşacak birşeyiniz kalmayacak? Sıkmayın birbirinizi, nefes aldırın.
İş bulana kadar da siz gezin tozun akşama kadar evde mi oturuyorsunuz, arkadaşlarınız vardır onlarla buluşun, kurslar var oyalabilirsiniz kendizi bir şekilde.

evlilikten sonra ilgisizliği çok normal göstermişsiniz

Evlendikten sonra daha da çok ilgi gösteren erkeklerde var

Bu erkeğin karakteriyle ilgili tamamen

Hic bi zaman gece hayati olmadi, veya cok genis bir cevresi yok 5-6 samimi arkadasi var, cikiyoken bunlari hep olumlu yonden dusundum, gece cikmayacak, veya arkadaslari duzgun insanlar diye, birde benimle haftada en az 2-3 kere gorusmek istiyordu, cok uzak oturmamiza ragmen benim oldugum semte gelir 1 saatligine dahi olsa gorusurduk. Meger beni gormek icinmis evlenince disariyla bagi kalmadi.. sosyal olmadigini anlayamadim.

Ben o isteyken anneme gidiyorum bazen, arkadaslarimla her hafta gorusemiyorum cunku cogu calisiyor..
Cikiyorum disarida kahve / cay iciyorum, dolasiyorum yuruyus yapiyorum biraz kafam dagiliyor. Bu sekilde zaman geciriyorum yani.

10 kez aramasini beklemiyorum ama bazen oglen 1-2 ye kadar sesi cikmiyor mesela, ben arayip sitem ediyorum hic aklina gelmedim diye o da cok yogundum veya evet gelmedi dusunecek vakit olmadi gibi cevaplar veriyor oyle konusuyoruz. Hatta bazen mesgule atiyor telefonumu 1-2 saat sonra donuyor bana. Yogun bir isi var..

Aslinda cok kolay istedigim sey, biraz romantizm, ince dusunce, eve gelirken bi telefon askim disarda yiyelim mi gibi kucuk jestler ..

Aynen oyleymis, evlendik 2.-3. aydan sonra baya bir rahatlama geldi, tamam bende eskisi kadar makyajli bakimli dolasmiyorum belki , ama esimin davranislarida cok siradanlasti. Sevgisini hissediyorum ama dedigim gibi o romantik adam gitti

Benim eşim de aynı :) ben de evlenmeden hemen önce işi bıraktım. Sonra bizim tartışmalarını arttı ben de ilgi bekliyordum çünkü.. 1 sene sonra işe başladım ve eskiden hep ben arardım artık kafam başka işle meşgul olduğu için eşim beni arıyor gün içinde :) böylece eve geldiğimde ben de yorgun oluyorum ve eşimin üstüne düşüyorum. Tartışmalarımız azaldı :)

Evde pilates yapiyorum, kitap okuyorum.. Birde dizi arastiriyorum oyalanmak icin..

Aynen katiliyorum, bende biraz saldim kendimi, 6-7 kilo aldim bu 1 senede onlari vermeye calisiyorum, beni hep makyajli bakimli gorurdu disarda bulustugumuz icin, evde esofmanlarimlayim hep. gibi
Ben ustune dustukce daha kotu oluyor, sanki sitem ettikce daha az ariyor

İstediğiniz çok değil aslında, mesela nasıl olmasını istiyorsanız siz gösterin ona. Dışarıda yemek ayarlayın, siz arayın aşkım bu gece dışarıda yiyeceğiz deyin, haftada bir yapın bunu, hoşça vakit geçirdiğinizi ne kadar mutlu olduğunuzu görünce o da devamını getirebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…