- 4 Mart 2017
- 20
- 4
- 1
- 34
çok kisi erkekler evlenince değişir demis.tamam elbetteki evliligin getirdiği sorumluluklar özellikle çocuktan sonra başlayan zorlu bir süreç ve sorunlar zaman zaman evliligi zorlu dönemlere sokabiliyor.yada belli bir süre sonra bazı seyler siradanlasiyor ister istemez.eskisi gibi günde 10 kere konuşmak sürekli mesajlasmak felan olmuyor.değişen sadece erkek yada kadin değil şartlar imkanlar hersey değişiyor..
ancak bir yillik bir evlilik bunun icin bence cok çok erken.üstelik hamilelik cocuk felanda yok.ben bir yıllık evliyken ayaklarim yere basmasti.(gercekten basmazdi.evde esimin omzuna ziplar gezerdim):)
sizden de kaynaklanıyordur.bu kadar çabuk monoton bir hayata girmek yerine eğlenmeyi bilin birbirinizle.zamanın getireceği bir çok seye birlikte adepte olacaksınız zaten ama bunu yavaşlatmak mutluluk katmak ve yeni şeyler üretmekte sizin elinizde.mutluluklar dilerim..
Bende sizin gibi dusunuyorum iste, 1 yillik evliyiz daha cok yeni diye beklentim bu sekilde ve olmayinca mutsuz oluyorum bu sefer esime soyluyorum, sikayet etmis gibi oluyor ve tartisiyoruz.
Esim borc oduyor, dugun masraflari, mobilya icin , isi biraz stresli, yani tamamen o alana yonelmis durumda.
eglenme konusuna gelince, ben hep cikalim dolasalim birseyler yapalim modundayim o ise haftasonu ayagimi uzatayim evde bisey izleyelim , evde yiyelim modunda. anca zorlamayla 2 haftada 1 disari yemege, sinemaya gidiyoruz.
Ben ise baslayinca nasil olur bilmiyorum azalirmi beklentim acaba, cunku ben calisirkende haftasonu gezerdim..