Evliligimle ile ilgili sorunlarim var

Ancak zamanla oturacak şeyler var tabi kafanda ama ilk aylardan böyle olması düşündürücü...yani içe kapanık sessiz bir insanmıydı hep ,yoksa alladı pulladı mı başta?
Sevgiliyken iyiydik gayet konuşuyorduk ama ailesi hatta benimle konustuguna sevgilisi olduguna şaşırıyordu bende anlam veremiyordum. Ama evlenince aynı evde 2 yabancı gibi olduk son 3 aydır konuşamıyoruz bile

Sorunun tam olarak ne senin?Sadece asosyal olması mı?Çalışıyormuş,şiddet yokmuş,zaten aşk evliliği yapmamışsın ki ilgisizlikten şikayetçisin,dayak var mı?
Sorunum bir insanla boyle evlilik devam edermi etmelimi pskolojik olarak bile kötüyüm artık. Dayak yok ams bazen hakaret boyutunu aşıyor ailemide sevmiyor anneme anne bile demedi demesini bıraktım annemlerin evine gelmiyor bile.

Aileside normal degil esimi doldurup duruyorlar esimde surekli ailesinin golgesinde hep onları savunuyor yani sorun her şekilde patlak veriyor sadece 1 2 konu değil ki herşeyi problemli. Örnegin erkek gibi herseyi ben yapıyorum kafede bile garson çağırı sipariş isteyen ben olmak zorunda kalıyorum hesabıda cunku yapmıyor

10 ayda 2 kere boşanmanın eşiğine gelmişsiniz.Bu sürede muhtemelen aileler de araya girdi.Birbirlerine kırıcı sözler söylendi.Aileniz evliliğiniz hakkında,eşiniz hakkında ne düşünüyor?Boşan mı diyor,sabret mi diyor.

Utanmasa ailesinden vc ye gitmek için bile izin alacak 5 yaşında çocuk gibi davranıyor. Aileside inkar etmiyor biz böyle yetiştirdik diyip övünüyorlar

Değişik bir yapısı var ve galiba biraz içe kapalı asosyal mi yani inan çözemedim...şöyle sorayım bu adam sadece senin yanında böylemi yoksa arkadaş,aile ortami vb durumlardada hep geri planda mı?senin yanında böyleyse mutsuz bir insan ama diğer ortamlarda aynıysa sorun karakterinde yani...

Ailem recebi artık pek istemiyor dile getirmeselerde çok evde erkekligi bile sen yapıyorsun ot gibi bir adam diyorlar. Annem biraz birikim yap işini kur kendi ayaklarının üstüne basana kadar sabret diyor ama ben tahammul edemiyorum artık annemde 2. Evliligini yapti oyle cahil biri degil uni mezunu ozel bir sirkette proje sorumlusu. Ama cok yoruldum artık alttan almaktan bile

Her yerde böyle

Her kucuk yasta evlenene "okulunu bitirseydin, acelen neydi" demekten konuya yorum yapip yardimci olamiyosunuz bazi arkadaslarim.. Baskalari da yapmasin diye soyluyoruz diyebilirsiniz ama her konuda ayni sey.. Ayrica olan olmus burda..
(fake mi degil mi, onu da bilemem, zaten su an alakasi yok)
Konu sahibi, ailen ne diyor?

Son düzenleme:
Çok üstüne gitmissiniz bence o zaman siz aktif ve pro üyeler her yeni uyeyi bi mulakattan geçirin de olsun bitsin, olağanüstü bir dert anlatmamis ki kızcağız, kayinvalidenlerle ayni evde mi oturuyosun,eşin calisiyor mu,kaç sene kaldı okulunun bitmesine

İşini kuracak kadar birikim yapana kadar zaten seneler geçer,hatta çocuğun bile olur.

Hamile degilim spiralle korunuyorum. Evlenmeden once ailesiyle evde tek kaldiginda aile iliskilerini durumun boyle oldugunu nerden bilebilirdim ki tabiki sevgiliydik konustuk gorustuk ama her konusmamizda ailesi yoktu
Ayrıca ne iş yapıyor. Çalışmıyorsa evi kim geçindiriyor?

Her kucuk yasta evlenene "okulunu bitirseydin, acelen neydi" demekten konuya yorum yapip yardimci olamiyosunuz bazi arkadaslarim..
Konu sahibi, ailen ne diyor?
Ailem recebi artık pek istemiyor dile getirmeselerde çok evde erkekligi bile sen yapıyorsun ot gibi bir adam diyorlar. Annem biraz birikim yap işini kur kendi ayaklarının üstüne basana kadar sabret diyor ama ben tahammul edemiyorum artık annemde 2. Evliligini yapti oyle cahil biri degil uni mezunu ozel bir sirkette proje sorumlusu. Ama cok yoruldum artık alttan almaktan bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…