Evliligimle ile ilgili sorunlarim var

Neden gülüyorsunuz ?
böyle değişik tipler var tabiki ...kabuğundan çıkamayan ,kiişiliği oturmamış,daha ne istediğini bilemeyen,aileci,özgüveni sallantılı....ama sen çok bilinçli bir kızsın ve seni evlenmeye ikna ettiyse eminimki cevher vardır eşinde....

2 senem var evet çalışıyor ama nereye kdar tahammul edebilirim boyle evlilige bilmiyorum yan yana kayin validemle evlerimiz aynı bahce icinde

Yalniz kendi isini kurmak kolay degil oyle hemen.. Hem bi uzmanligin yok, hem tecruben.. Annen yardimci olamaz mi?

Bir mesaja takıldın kaldın herhalde,baştan beri oku ,aynı soruları bende sordum,yardımcı olmaya çalışıyoruz herhalde.

Annem bile denginmiydi bi kendine bak bir ona bak diyor evet asık olarak evlenmedim severek evlendim ve kendimi cok degerli ozel hissetiriyordu ilk baslarda hatta ben sana layık degilim tasıyamam falan diyordu kendini benden assa goruyordu ama simdi ne degistide boyle oldu anlayamadım

2 senem var evet çalışıyor ama nereye kdar tahammul edebilirim boyle evlilige bilmiyorum yan yana kayin validemle evlerimiz aynı bahce icinde
Çok zor canım ya. Boşan yada n ç boşanma diyemicem ama Okuluna çok sıkı tutun eğer çok sabredemezsen kendi yoluna bak artık.yaşın çok küçük.Ben 22 yaşımda evlendm. 2 yıl oldu evleneli ama evlilik çok zormuş anladm.

Bende istiyorum kendime iş kurmayı ayaklarımın ustunde durmayi oyle bir sekilde kararlar vermeyi ama artık sağlığımın bile bozulduğunu fark ettim çalışmıyorum bile deli gibi iş arıyorum ama yok belki işim olsaydı daha güçlü olabilirdim

Annen seni destekliyorsa çok şanslısın
Annem destekliyor fakat maddi yonden borcları var bende isten çıkcam sana nasıl yardim edicem diyo ayrıca onunda 2. Evliligi ve ben haric 2 kardesim daha var 7 ve 12 yaşlarında o yuzden onuda anlıyorum

Sana özel bişey yazmadım ki neden üzerine aliniyorsun
Çünkü geçmiş mesajlarda aktif üye olarak gözüküyorum.Farkındaysan hemen sen fakesin demedik,şüpheye düştüğümüzü belirttik.Sen belki okumamışsındır ama geçen gün bir arkadaş 43 farklı hesapla sahte konular açmıştı,Kazen ortaya çıkardı.Haliyle bizde de yeni üye olduğu için başlangıçta şüphe duyduk ama kırmamaya da gayret ettik.Onun kişiliğine değil geçen günkü olaya idi tepkimiz.

Aşağılık kompleksi var işte recep te canım, bu sekilde seni ezmek istiyor, yaşın çok küçük biz bile bu yaşta kaldiramiyoruz idare edemiyoruz bazı şeyleri ki senin için daha zor. Annen keşke engel olsaymis madem görmüş dengin olmadığını, evden kurtulmak için ille evlenmen gerekmiyodu ki okuyosun madem bi öğrenci evi yada yurda cikabilirdin.böyle bir insanla hayat senin için çok zor olur, dayanamayacagini dusunuyorsan ayrıl annenin de durumu Iyiymis madem destek olur sana

Annem destekliyor fakat maddi yonden borcları var bende isten çıkcam sana nasıl yardim edicem diyo ayrıca onunda 2. Evliligi ve ben haric 2 kardesim daha var 7 ve 12 yaşlarında o yuzden onuda anlıyorum
Baban nerde o yardim edemez mi,annen de çıkmasın bi zahmet işinden madem borçları varmış, bir şekilde destek olmalı sana

ne değişiyor biliyormusun zamanla gerçekten bir tarafın daha bilinçli, daha sosyal ,daha bilgilive sağlam karakterli olduğunu görünce diğer taraf biraz pusuyor ve kendini ,rolünü,ilişkisini adlandıramayıp bence içe çekiliyor iyice.....yani o şu an birisinin yani senin onun egosunu sürekli okşamanı ,öne çıkarmaya çalışmanı ona özgüven vermeni bekliyor ve karakterinin sağlamlığını sorgulamasını bırakıp rolü sana devretmiş.....hatta herşeyi sana devretmiş..... bir yorumda okumuştum diyorduki roller değişmeye meyledince mutfaktan kaptığınız gibi bir kavanozu götürüp ben açamıyorum,sen güçlüsün cnm deyip eline veriyorum....böylece yavaş yavaş her olayda her işte onu öne sürüp SEN demelisinki bu adam rolünü üstlensin....haaa bunun için çok sabır ve sevmen lazım.....emin ol bu politik işler seni yoracak ama belkide evliliğiniz raylara oturacak.....yok yapamam ben eğitemem uğraşmam dersende ne yazıkki çözüm belli...

Annem manevi açıdan en buyuk destekcim ama maddi açıdan sonuçta evli nekadar yapabilir ki sanırım bir anlık hırsıma yenildim evlenirken sevgili kalmayı tercih ederdim zaten hata yapmasaydım suanki aklım olmazdı suanki aklım olsaydı bu
duruma düsmezdim

Denedim desem cokmu komik olur

yoo komik olmaz deneyip pes mi ettin yoksa hala aynımısın...bu arada nasıl barıştınız peki,yani sana ne gibi şeyler söyleyip tekrar eve dönmeni sağladı ?......
Hic bisey yapmadı hatta telefonlarimi bile acmadi ben belki duzelir birdaha deniyim diye dondum adam zaten bitkisel hayatta gibi iste buna tahammul edemiyorum hic bisey yapmiyor evlilimiz icin ayni mal gib okuzun trene baktigi gibi davraniyo offffff bıktım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…