• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliligimle ile ilgili sorunlarim var

Eşinle iyi anlaşmanın yolu kV den geçiyor canım kV ile iyi anlaş bak eşinle nasıl mis gibi geçinip gidiyorsun bi dene bak demişti dersin

Eşinle iyi anlaşmanın yolu kV den geçiyor canım kV ile iyi anlaş bak eşinle nasıl mis gibi geçinip gidiyorsun bi dene bak demişti dersin
Ben katılmıyorum bu düşüncenize.....annesiyle iyi geciniyorum diye eşim bana iyi olucajsa hiç olmasın bence :(

Bisey sorucam konunun basında cocugum yok spiralle korunuyorum demiş. Hiç cocuk dogurmamıs biri spiralle korunabilir mi? Benim bildigim bir dogum yaptıktan sonra takılıyor. Yanlısmı biliyorum acaba merak ettim.. Herkeste fake diyince sormak istedim.
Evlenince hamile kaldım öldugu icin kurtajla alindi. Ayrica beni fake diye sikayet etmisler :D arandım ve fake olmadığım erkek olmadığım doğrulandı bilginize

Arkadaşlar bazı arkadaşlar benim erkek olduğumu beyan edip yasaklanmamı istemişler. Bugün sayfanın kurucusu(sanırım) tarafından arandın iyi bir beyfendiydi ve benden kusura bakmayın tekrar üyeliğinizi aktif hala getiriyorum dedi ve şuan giriş yapabildim. Bana fake veya erkek diyenlere duyurulur. ! :)

Ayrıca yorum yapanların bütün yorumlarını okudum ve yeni bir gelişme var psikiyatriden randevu aldık eşim tedaviyi kabul etti bu perşembe gideceğiz hayırlısıyla. :)

Çok sevindim gozunuz aydın...herşey daha güzel olur şimdiden sonra insallah

Back