Evliligimle ile ilgili sorunlarim var

Siz her forum açana başkalarıda yaptı diye yargısız infaz mı yapıyorsunuz ?
Öncelikle cevap yazarken yorumların altında cevapla butonu var,kime cevap veriyorsan Onun mesajına tıkla.2.olarak malesef fake hesap açan çok olduğu için insanda şüphe duyulabiliyor.Senlik bir durum değil yani.

Direk fakemisin ? Yok noktalama işaretleri koymamışsın? Sahte mi bu diye insana yaklaşılırsa otomatik olarak insan bi ne oluyoruz der. Öyle değilmi ?

Siz sanırım insanların yardım isteklerine alay ederek yardım ediyorsuz. Teşekkürler çok yardım ettiniz.

Umarım bir gün bir şekilde sizde yardım istemek zorunda kalmazsınız. Zira alay konusu olacağımı bilseydim yazmazdım. Hayırlı günler.

Direk fakemisin ? Yok noktalama işaretleri koymamışsın? Sahte mi bu diye insana yaklaşılırsa otomatik olarak insan bi ne oluyoruz der. Öyle değilmi ?
Canim sende, fake misin dedilerse, hayir degilim dersin olur biter. Inanan yorum yazar, inanmayan yazmaz. Noktalama isaretleri mevzusunu da cok abarttin. "Ya evet, cok sinirliydim, uzgundum, acele acele yazdim, koymamis olabilirim" dersin gecersin. Bizde deriz ki, ya evet bak bu gercekten yardim almak icin konu acmis, polemik yaratmak icin degil. Sende biraz nabza gore serbet ver.

Her cevabımda fake olmadığım belirttim farkındaysanız ama buna rağme alay edilmesi insanın hoşuna gitmiyor.

Bir çok erkek, evlendikten sonra oduna dönüşüyor cnm....malesef kertmek ve yontmak bize düşüyor ....yaşın daha genç ve nasıl diyeyim; daha çok sorgulama yaşındasın ama burada çözüm araman bence bu evliliği bitirmek istemediğini gösteriyor...şu an çalışıyormu eşin?

Evet çalışıyor.

Kimse boşanmak istemez tabiki bende istemiyorum ama artık çok karasız kaldım ve eşim durumu bildigi halde bile tepkisiz kalıyor insan en azından blöftende olsa boşanma kararından vazgeçirmek ister ama yok hic birşey yapmıyor beni daha çok boşanmaya itiyor. Ama sorsan seviyorum diyor ne yapacağımı bilmiyorum artık.

Çok mu şikayet ediyorsun,dillendiriyorsun acaba?Alıştıysa şikayetlerine ,konuşmana ciddiye almıyordur belki.

Ancak zamanla oturacak şeyler var tabi kafanda ama ilk aylardan böyle olması düşündürücü...yani içe kapanık sessiz bir insanmıydı hep ,yoksa alladı pulladı mı başta?

Çok mu şikayet ediyorsun,dillendiriyorsun acaba?Alıştıysa şikayetlerine ,konuşmana ciddiye almıyordur belki.
Tartışmalarımız oluyordu ama 1 2 kere iş ciddileşip boşanmaya geldi ilkinde 1 hafta gittim evden sonra yine barıştık bu ikinci boşanma mevzusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…