• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliligimle ile ilgili sorunlarim var

Hic bisey yapmadı hatta telefonlarimi bile acmadi ben belki duzelir birdaha deniyim diye dondum adam zaten bitkisel hayatta gibi iste buna tahammul edemiyorum hic bisey yapmiyor evlilimiz icin ayni mal gib okuzun trene baktigi gibi davraniyo offffff :KK43: bıktım artık
Acaba bir hastalığımı var,davranışlarını etkileyen yönden ,benim aklıma o geldi.:KK64:

Hic bisey yapmadı hatta telefonlarimi bile acmadi ben belki duzelir birdaha deniyim diye dondum adam zaten bitkisel hayatta gibi iste buna tahammul edemiyorum hic bisey yapmiyor evlilimiz icin ayni mal gib okuzun trene baktigi gibi davraniyo offffff :KK43: bıktım artık
bu adama psikolog şartmış farz olmuş malesef....

Annem bile denginmiydi bi kendine bak bir ona bak diyor evet asık olarak evlenmedim severek evlendim ve kendimi cok degerli ozel hissetiriyordu ilk baslarda hatta ben sana layık degilim tasıyamam falan diyordu kendini benden assa goruyordu ama simdi ne degistide boyle oldu anlayamadım :KK43:
Eski esim de bana diyordu, sen bana fazlasin diye.. Ben de o zamanlar saf lavanta, bana cok deger verdiginden oyle goruyor diyordum.. Meger kompleksinin sinyalleri verilmis orda.. Evliligimizi yikan temel hastalığı; kendisinin ve ailesinin..

Okulda olman gereken zamanda evlenmeseydin iyiymiş.Noktasız,paragrafsız yazmazdın en azından yazını, ben de kör olmazdım.Sen de ayak üstünde durma yollarını öğreniyor olurdun da neyse..
Fake misin değil misin bilemem,o yaşta evlenmek erkek için de kötü kadın için olduğu kadar.
Evde annesine bakmak zorunda olan kocan mı?? Çalışmadan....Çelişkili cümleler...normalde aileler erkek çocuğuna çalışsın diye baskı yapar ,bunlar evde anasına baksın diye mi yapıyor??
Allah Allahh mantıksız geldi her cümle..
Niye oyle diyorsunuz hanimefendi!!! Tam 3 tane nokta ve bir üzücük koymus konu sahibesiiiiiiiiii:KK53: Benden bi mezuniyetttttt:KK53:

Sizce ne yapmaliyim :KK43:
Bence once iyice dusun,annenle istisare et ve esininki karakter ozelligi mi (ki karakterse degismez), yoksa duzelebilecek bsy mi; analiz et..
Duzelebilecekse zaten cabalarsin, Allah in izniyle netice de alirsin..
Istersen yasadiklarini ve arti-eksilerini yaz bi kagida.. Evlilikten ne bekliyosun ve bu evliligin gelecegini nasil goruyosun,dusun..
Bi yandan da ayrilirsan neler yaparsin bunu dusun..
Ama kesinlikle bu surecte cocuk dusunme.. Boyle sıkıntılı evliliklerde, cocuk yapici olmaktan ziyade zorlayici olabiliyor, Allah korusun..

Bence once iyice dusun,annenle istisare et ve esininki karakter ozelligi mi (ki karakterse degismez), yoksa duzelebilecek bsy mi; analiz et..
Duzelebilecekse zaten cabalarsin, Allah in izniyle netice de alirsin..
Istersen yasadiklarini ve arti-eksilerini yaz bi kagida.. Evlilikten ne bekliyosun ve bu evliligin gelecegini nasil goruyosun,dusun..
Bi yandan da ayrilirsan neler yaparsin bunu dusun..
Ama kesinlikle bu surecte cocuk dusunme.. Boyle sıkıntılı evliliklerde, cocuk yapici olmaktan ziyade zorlayici olabiliyor, Allah korusun..
Benim aslında hic umidim kalmadı 10 aydır duzelmesi gerekirken dahada kotu oluyor bu evlilik :( sanırım kafamda bitirmek uzereyim.

Benim aslında hic umidim kalmadı 10 aydır duzelmesi gerekirken dahada kotu oluyor bu evlilik :KK43: sanırım kafamda bitirmek uzereyim.
o zaman son kez karşına al ve tedavi için doktor öner, gitmezse ayrılacağını ve kararının kesin olduğunu söyle bence....

Benim aslında hic umidim kalmadı 10 aydır duzelmesi gerekirken dahada kotu oluyor bu evlilik :KK43: sanırım kafamda bitirmek uzereyim.
Eger oyle ise, ailenle konusup kararini netlestir, sanirim arkandalar.. Esine de gumburtu patirti yapmadan soyle.. Buyuk ihtimalle yeminle aglamalar olacaktir.. Kararin kesinse asla inanma.. Kimse degismez cunku..

o zaman son kez karşına al ve tedavi için doktor öner, gitmezse ayrılacağını ve kararının kesin olduğunu söyle bence....
Sanırım herseyi yapmışım sözde iki uç hafta once 1 ay muddet vermistim duzelmesi icin ve tedavi icin fakat hala umursamaz

Eger oyle ise, ailenle konusup kararini netlestir, sanirim arkandalar.. Esine de gumburtu patirti yapmadan soyle.. Buyuk ihtimalle yeminle aglamalar olacaktir.. Kararin kesinse asla inanma.. Kimse degismez cunku..
Ailem manen arkamda ama maddi olarak guclerinin yeteceklerini sanmiyorum benimde cesaretimi bu kırıyor sanırım.

ymrelda , yaşın çok genç. Şartlardan dolayı evlenmissin. Madem evlendin biraz daha sabret.
Çocuk için çok dikkat et. Bu süreçte de eşinden beklentilerini azaltarak gözlemle.

Ailesinden dolayı asla tartışma. Illa yaptıkları bir kabahati anlatmak istersen " hayatım, annen bugün bunu yaptı,şöyle dedi . Acaba ne demek istedi sen daha iyi tanıyorsun " şeklinde ilet.
Hem şikayet etmiş oluyorsun hem etmemiş.

Evin içinde boşanma kelimesi bir defa geçtiğinde o evin bereketi de gider huzuruna. Ben hep buna inanırım.
En son ana , gerçekten boşanma anına geldiğinizde kullanın ve yapın.

Çalışmiyorsaniz , mutlaka çalışın. En azından iş çevreniz olur. Okulunuzun yanında birde bir zanaatiniz olsun.

Tartışma hissettiğinizde gidin bir kahve yapın ve gidip yalnız kalın.

Onunla son kez konuşun. Bu evlilik için bazı kararlar aldığınızı, bir süre çok dikkat ederek cabalayacaginizi,karşılık alamazsınız artık bundan vazgececeginizi anlatın.

Lütfen hayatınıza katabildiginiz kadar birseyler katın. Bu süreçte ne ogrenebiliyorsaniz ,hangi kursa gidebiliyorsaniz kardir.

Back