evliligimizin birinci ayi olacak

cillibombom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2013
456
50
43
34
Bu ayin 13. De evliligimizin birinci ayi dolacak. Ben esimle guzel bi aksam gecirmek istiyorum ne yapabilirim nasil bir hazirlik yapmaliyim utanarak soylemek istiyorum ama bir aydir benim korkumdan dolayi iliski olmadi :s belki bu gece benim rahatlamama sebep olur da evliligimiz normal bir evlilik olur her yonden ... Ustelik dugun hazirliklari vs, derken birbirimizi cok ihmal ettik ozel ve guzel bi aksam icin ne yapabilirim

hediye alip surprizli ve eglenceli sekilde verebilirsin, hani saga sola kagitlar yazip yapistirip yonlendiriyosun bulduruyosun filan ya :) guzel yemekler pisir, tatli yap :) dugun dans muziginizi koyabilirsin.. falan filan..

bi de illa bugun o mesele hallolmali rahatlamaliyim diye dusunup strese girme, gununu zehir etme.. olursa olur, olmazsa baska gun olur insaallah, ani yasa ve telas etme sıkıca saril sevdigine, gerisi teferruat :)

kişiye özel kitap yaptırabilirsin.
....com
hazır bir içerik var. yazar sensin. aşkını roman haline getiriyoruz. kapakta sizin resimleriniz bulunuyor. incelemeni tavsiye ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…